nathaniel Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Brać się do roboty , no niby łatwo powiedzieć, ale nigdzie w okolicy toru nie ma, bo się (niby) buduje :evil_lol: A w domu mało miejsca na zrobienie "toru". Odkryłam , że Rambo jets nakręcony na skarpetkę :evil_lol::evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Paskuda_Bandzior - mogło być tak, a mogło być inaczej :) Najważniejsze, że Una biegała fajnie, szybko i wesoło :) :) :) I za to jej chwała!!!!!:multi: :multi: :multi: na fotkach przepięknie wychodzi :) Quote
Klaudia:-) Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Śliczne fotki,a te z zawodów poprostu rewelka,fajny z Was duecik. Quote
Honey Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysiu - OOOOOOOOOOOOOGROOOOOOOOOOOOOOOOMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Marysia, oooooooooooogromne gratulacje!!!! :multi::klacz::klacz: Kurna, no, szkoda ze tego nie widzialam ;) Quote
Jureja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Piękne foty:loveu: ....jak zawsze zresztą:p . Marysiu będziesz na jakimś spacerku z Uną w Poznaniu,bardzo chciałabym zobaczyć jak ją szkolisz klikerem,bo mam małe trudności z Risą:shake: ... Quote
APSA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Witam w Unowej galerii, wpadłam się trochę powymądrzać :evil_lol: ;) Marysia_i_gończy napisał(a): Przed jumpingiem czułam się trochę lepiej ;) Torek nie był zły, wyglądało, że będzie dobrze, ale dobrze nie było ;) Tak to często bywa, że jak coś się wydaje proste, to wychodzą na tym różne kwiatki. O tej przeskoczonej strefie nic nie napiszę, bo: (wstyd) Jedna zrzutka i odmowa w tunelu :crazyeye: Una weszła do tunelu i dobrze za połową zawróciła i wyszła tą samą dziurą, co weszła. Nigdy jej się to nie zdarzyło, no ale zawsze musi być ten pierwszy raz :cool3: Hihi, też tak mamy, że na zawodach zdarzają się rzeczy, które się NIGDY nie zdarzają na treningach. Za to tam, gdzie się spodziewam problemów, jest ok :) Udało mi się wyjąć Unę w idealnym momencie i dobrze ją rozgrzać, weszła na start w idealnym stanie - dokładnie tak mocno napalona na bieganie, jak trzeba - ani za mało, ani za dużo. Co tam Wam będę dużo mówić - pobiegła jakby miała skrzydła, obie biegłyśmy jakbyśmy miały skrzydła, było cudownie, pełna prędkość, pełna współpraca :loveu: To jest zawsze najfajniejsze :D trzeci czas, ale jedyny czysty przebieg - czyli wygrana! :cunao: W klasyfikacji łącznej z niedzieli (agility + jumping) - trzecie miejsce! Do tego Una została: 2. vice-mistrzem agility (tu liczyły się przebiegi agility z dwóch dni) oraz 2. vice-mistrzem jumpingu (jumping za dwa dni). Chyba debiut możemy uznać za udany :p :laola: GRATULACJE OGROMNE!!! . Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Po pierwsze - jeszcze jedno zdjęcie Uny (robione aparatem Mokki przez nieznanego autora: Mokka napisał(a):Una nathaniel ależ ja te problemy znam doskonale :lol: Tor w moim mieście jest "w budowie" od jakiś dwóch lat :evil_lol: Paskuda_Bandzior na fotkach wychodzi tylko tym, którzy mają odpowiedni reflkes :razz: Acha, mam płytkę dla Ciebie! Klaudio ślicznie dziękujemy :multi: Honey oooogromnie dziękujemy :multi: Haniu a gdzie fotki Gawrowych szczeniaków? :eviltong: anetto dziękuję! :):) A że nie widziałaś - żałuj! Jest czego :razz: apple moja pływaczka kochana :loveu: Jurejo ale tym razem foty nie są mojego autorstwa :lol: A w szkoleniu to ja szaraczek jestem... APSA dziękuję Ci BARDZO, zwłaszcza za tą foteczkę :razz: Bardzo miło mi Cię czytać tutaj :buzi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Jejku nie moge się napatrzec jak Una w Ciebie Marysiu jest wpatrzona:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 I jeszcze kilka zdjęć z agility, choć są one w topiku zawodów, to chcę je mieć także tu :) Saga Zuza Indi Tola Sunday Corsa Draka Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Piekne fotki :loveu: Dasz mi linka do tego topiku, w ktorym znajde pozostale? Bardzo chce je zobaczyc :) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 KaRa wiesz, mi też miło to widzieć :loveu: :loveu: :loveu: Honey już podawałam :evil_lol: Zaczyna się gdzieś TU. Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Honey Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Honey już podawałam :evil_lol: Zaczyna się gdzieś TU. Ale Honey gapa go nie wypatrzyla ;) Dziekuje ! Quote
KaRa_ Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):KaRa wiesz, mi też miło to widzieć :loveu: :loveu: :loveu: Ja też chce aby tak we mnie Delta patrzyła, a nie ona woli wszystko na okolo niz mnie:shake:. Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 wow :crazyeye: świetnie lot uchwycony :klacz: Quote
anetta Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Tolka, przeszla sama siebie :evil_lol: A co najdziwniejsze, na treningach tak nie robi..To pewnie przez ten upal :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Honey :) :) KaRa dacie radę, u nas to patrzenie też nie pojawiło się znikąd! To miesiące ciężkiej pracy! :razz: malawaszko Tola na tym zdjęciu popełnia agilitowe "przestępstwo" - nie wolno skakać z huśtawki :evil_lol: Taura witaj w naszych skromnych progach! :multi: anetto - ten numer zrobiła zarówno Tola, jak i Kłak! :lol: Dostałam zdjęcia Uny od Wind! Nareszcie!! Dziękuję Ci wspaniała kobieto! :buzi: Oto one: Lądowanie uśmiechniętego, patrzącego :loveu: potwora Wysokie loty: z uszami i bez :lol: Na koniec - zdecydowanie moje ulubione - proste i piękne :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Daga_i_Oskar Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Oto one: Lądowanie uśmiechniętego, patrzącego :loveu: potwora Wysokie loty: z uszami i bez :lol: Na koniec - zdecydowanie moje ulubione - proste i piękne :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una cudo nad cudami :loveu: ależ ona jest piękna, a Ty ją rewelacyjnie uchwyciłaś :loveu: Gratulujemy debiuciku i oby tak dalej i ... jeszcze lepiej :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): a Ty ją rewelacyjnie uchwyciłaś :loveu: Przeca stoi jak byk napisane, że ZDJĘCIA SĄ AUTORSTWA WIND!! (niby jak ja miałabym je robić, skoro biegłam z Una po torze, hę?) Za gratulacje dziękuję :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 boszz uwielbiam fotki Wind - Una jest boska!!! :loveu: Quote
anetta Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Marysia, widze ze Una tez stara sie byc bardzo aerodynamiczna :cool3: Zobacz Masaja :evil_lol: Tez ladnie sie zlozyl, baaa, nawet uszy polozyl na boki :lol: dobranoc :sleep2: Quote
bigos Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Wysokie loty: z uszami i bez :lol: Na koniec - zdecydowanie moje ulubione - proste i piękne :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Marysiu jeszcze raz gratuluje zdolnosci, pieknego psa i fotek (Twoich i Wind :)):klacz::klacz::klacz: Nigdy sie nie ma dość ogladania:cool1: Quote
Anza&Hacker Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 GRATULACJE! Przede wszystkim wsaniałego debiutu w agility (kiedy to nasz w końcu będzie) i oczywiście wszystkich pięknych zdjęć:razz: Quote
Recommended Posts