nathaniel Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Takie sobie? MArysia więcej wiary w swoje możliwości, przecież są zajedwabiste :evil_lol:,albo zajebongo jak ktoś woli, innymi słowy cudowne. Quote
an3czka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Aneczko dzięki :multi: A co proponujesz? :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Jakiś likierek? A może zwyczjnie chłodne piwko?:cool3: Mocniejsze trunki w ten upał odpadają:evil_lol: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: wycmokaj prawdziwą gwiazdę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Naprawde przepiękne zdjęcie Chocusa, na pewno nie takie sobie:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 nathaniel ale nie widziałaś tych, które skasowałam :evil_lol: KaRa ujdą w tłoku :eviltong: an3czko piwko? proszę bardzo: :knajpa: debe wycmokałam :multi: Anza no to akurat mi też się podoba :lol: :cool1: Na szybko donoszę, że pilnie z Uną agilitujemy, choć Unie nawala troszkę rozwalony z Warszawie opuszek :roll: Pomimo to śmiga po torkach jak czarna torpeda i wiecie co? Jestem dla niej za wolna :loveu: Dwa dni temu pierwszy raz w życiu oglądała kładkę, a wczoraj to już tak po niej śmigała, że biegnąc wzdłuż kładki ile sił w nogach nie mogłam za nią nadążyć :lol: Ze "sterownością" też bywa różnie, ale jest lepiej, niż się spodziewałam :multi: W ogóle bawimy się super :multi: Mam nadzieję, że uda się nagrać jakiś filmik :lol: Z wakacyjnym pozdrowieniem Marysia i Una Quote
KUMPELka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):... W ogóle bawimy się super :multi: Mam nadzieję, że uda się nagrać jakiś filmik :lol: Z wakacyjnym pozdrowieniem Marysia i Una Czekamy z niecierpliwością na sfilmowane wyczyny wspaniałej Uny :cool3: . Marysiu właśnie chciałam się zapytać czy jesteś jeszcze w stanie za Uną nadążyć ale uprzedziłaś moje pytanie ;) :evil_lol: Quote
Rauni Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ha, a ja Marysię i Unę miałam okazję poznać w Warszawie :loveu:Z Marysią podałyśmy sobie łapki, a z Uną były całusy :loveu: To zdjęcie naszego Czadka (borderek) jest super, ja umiem zrobić zdjęcia wszystkim psom tylko Czadek zawsze mi wychodzi w formie mazu, a tu taka pięknota. Czy mogłabym to jego zdjęcie wstawić na naszą klubową stronkę www.xtreme.dog.pl ? Quote
Marysia_i_gończy Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 KUMPELko nie mam najmniejszych szans nadążyć :loveu: Zostawiam ją, odchodzę dwie, trzy hopki przed nią, a i tak jak mam zrobić zmianę to płaczę, że nie dam rady ;) no chyba, że za psem :lol: Rauni tylko nie wiem, dlaczego słabo reagowałaś, jak krzyczałam za Tobą "Raaauuuuuuniii!!" :mad: ;) Bardzo miło było Cię spotkać "w realu" :) Czadek to ten ogolony marmurek? Wszystkie zdjęcia, które chcesz, możesz wstawić, tylko proszę nie usuwać podpisów :cool1: i dać mi znać na priv gdzie wiszą :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
AgaiPhara Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Na szybko donoszę, że pilnie z Uną agilitujemy, choć Unie nawala troszkę rozwalony z Warszawie opuszek :roll: Pomimo to śmiga po torkach jak czarna torpeda i wiecie co? Jestem dla niej za wolna :loveu: Dwa dni temu pierwszy raz w życiu oglądała kładkę, a wczoraj to już tak po niej śmigała, że biegnąc wzdłuż kładki ile sił w nogach nie mogłam za nią nadążyć :lol: Ze "sterownością" też bywa różnie, ale jest lepiej, niż się spodziewałam :multi: W ogóle bawimy się super :multi: Mam nadzieję, że uda się nagrać jakiś filmik :lol: Ja tutaj Magdzie od Sagi nawijam maile motywujące do wypchnięcia Was na zawody, a przecież mogę Cię na forum pomęczyć osobiście (i wiem, że parę osób mnie w tym szybko wesprze :mdrmed: ) - trenujcie pilnie i przyjeżdżajcie do Legnicy na zerówki!! W końcu będzie okazja się spotkać po ROKU (jak ten czas leci!). Aha, no i jak już zawitałam pierwszym postem w tej cud-galerii, to nie omieszkam wyrazić mojego zachwytu nad Twoim talentem. Pięknie tu jest i uwielbiam tu zaglądać. Quote
Marysia_i_gończy Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 nathaniel :razz: Agnieszko witaj!! :multi: Tak, tak, Magda mnie molestuje o jakieś zawody, aczkolwiek trochę cienko to widzę - ot, tak, po tygodniu treningu :lol: No ale zobaczymy :) Wczorajszy trening był SUPER!! Pogoda lżejsza, torki pokręcone zdecydopwanie za bardzo :lol: (musiałam najpierw pobiec z Sagą, żeby być w stanie polecieć potem z Uną - ale poleciałam, a Magda nas sfilmowała :multi: Tak więc jak wrócimy do domu, to przynajmniej jeden filmik będzie na pewno :razz:). Co do galerii :oops: Dziękuję :oops: Jednak!! :multi: w Warszawie wpadłyśmy komuś w obiektyw :multi: Oto Una sfotografowana przez mmbbaj: mmbbaj napisał(a): Są też zdjęcia z ringu :multi: ale najpierw muszę uzyskać zgodę na ich przeklejenie :) Pozdrawiamy Marysia i Una Quote
Hania Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Parę fotek z szaleństw gończo-ogarzych u mnie w ogródku. Niestety większość wygląda tak: Ale cosik znalazłam: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Haniu :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKUJĘ!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rauni Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Rauni tylko nie wiem, dlaczego słabo reagowałaś, jak krzyczałam za Tobą "Raaauuuuuuniii!!" :mad: ;) Bardzo miło było Cię spotkać "w realu" :) Szczerze mówiąc, chwilę trwało, zanim do mnie dotarło, że Rauni to chyba ja :) W końcu w realu nikt tak do mnie nie mówi :P a nawet tu na dogo duża część forumowiczów (głównie ta ze środowiska agility) zna mnie z zawodów po imieniu. Czadek to ten ogolony marmurek? Wszystkie zdjęcia, które chcesz, możesz wstawić, tylko proszę nie usuwać podpisów :cool1: i dać mi znać na priv gdzie wiszą :) Tak, Czadek to ten ogolony (a właściwie opitolony przez Iwonę nożyczkami) marmurek. Czadek tak na co dzień jest psem córki Kaliszów, i jak Ula przyszła do domu i zobaczyła, co mamunia zrobiła z jej pieskiem, to się popłakała. Ale za to Czaduś na torku nie męczy się tak szybko odkąd został ostrzyżony. Co do startu w zawodach, to niestety w Legnicy jednak nie robimy zerówek, bo nie wyrobimy czasowo. Obiecujemy solennie zrobić je w przyszłym roku we Wrocławiu, a w tym roku powinny być na zawodach w Płocku. Quote
KUMPELka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Hania napisał(a):Parę fotek z szaleństw gończo-ogarzych u mnie w ogródku. Jakie szczęśliwe psy :multi: Portrecik Uny - piękny. Quote
Hania Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Haniu :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKUJĘ!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ja myślałam, ze ćwiczysz a Ty przed kompem siedzisz :mad: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Rauni szkoda, że nie będzie tych zerówek... eeeech, trudno, i tak byśmy nie wystartowały ;) KUMPELko szczęśliwe :loveu: Widok wspólnie baraszkującego ogara i gończaka jest niesamowity :loveu: Choć oczywiście nie przebije wspólnie baraszkujących gończych :razz: Haniu o tej porze?? Wiesz, jak jest gorąco?? :eviltong: Teraz to się byczymy, leżymy na trawie, gapimy się na siebie... :loveu: Skaczemy wieczorami, długo i treściwie :razz: :razz: Przeklejam jeszcze zdjęcia z ringu w Wawie: Ania-i-Psota napisał(a): UNA Hulaj Dusza (dosk. CWC) - klasa użytkowa Wybór NSwR, od lewej: PSOTA Kłusująca Sfora (dosk., CWC w kl. pośrdeniej, NSwR), HRABINA Wędrowiec do Świtu (dosk, CWC w kl. otwartej), UNA Hulaj Dusza (dosk., CWC w kl. użytkowej), BYSTRA Olfactus (dosk. CWC w kl. championów) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Zabawa na całego:loveu::loveu::loveu:A Una jaka dostojna:cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 No tak, człowiek na kilka chwil opuści galerię i zaraz pozwolą jej spaść na ... :-o ... stronę :placz: :placz: :placz: To ja po prostu nie wiem, czy jest dla kogo obrabiać tych kilka foteczek z wakacji i tych kilka filmików :razz: Pozdrawiam Marysia i Una bigosie :loveu: Quote
shangri_la Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Marysiu. jasne ze jest dla kogo. ogladam Uny galerie juz od czasu kiedy zaczely sie pojawiac fotki z frisbee, ale jeszcze jakos nie maialam okazji ci nic tu napisac :eviltong:. Galeria Uny jest moim zdaniem jedna z lepszych:cool3:, czekam wiec na te foteczki :p pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Rauni jakoś trzeba dbać o frekwencję, no nie? :lol: :evil_lol: shangri_la dziękuję!! :oops: A ja już byłam w Waszej galeryjce!! :loveu: ale też się jeszcze nie odezwałam :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts