Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']

JinnyAl zmiana nicka to by była przesada :lol:
A ten magister to fizyki :cool1:

zartujesz? z fizyki....a kysz.... zgiń , przepadnij siło nieczysto :D

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Całe szczęście, że Unina kość się zrosła porządnie :Cool!: :Cool!: :Cool!:
Teraz Marysiu już nie będzie zmiłuj - Una musi odrobić te tygodnie w opatrunku. Współczuję :diabloti:

Posted

Anza staram się, by galeryjka była pierwszego sortu :razz: Co do linii - mam alergie na psy z nadwagą :mad:
Zapraszamy częściej :)

Zaglądamy często - tylko duuużo tego jest i mam nadrabianie:lol: No i oczywiście my zapraszamy do nas:cool3:

Też mam alergie na psy z nadwagą i denerwuje mnie, że ludzie ciągle mówia mi, że ten mój pies jest zagłodzony:diabloti:

Gratulujemy nowej pani magister i Unie dobrego zrośnięcia łapki!!!
Teraz to dopiero będą mogły być fajne fotki:multi::multi::multi: - ja najbardziej lubie sportowe ujęcia:p

Posted

Towarzystwo spotkałyśmy tam nader ciekawe :lol:

Ja też ostatnio nad wodą spotkałam pana z tych "wiekszych". Z 200 kg żywej wagi jak nic!:lol:

Przyczajony tygrys :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Cudne!:loveu:

Posted

A ja się dziś obroniłam i mgr-em zostałam :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: O!
Pozdrawiam
mgr Marysia i Una ;)

Gratuluję!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Więc zacznę od tego, że mam dziś kolejny powód do radości!!

Byłam dziś z Uną u weta, zrobiliśmy kontrolne RTG i mamy pełen zrost kości!! :multi: :multi: :multi: A to oznacza, że od dziś Unie wolno biegać, skakać, szaleć, cwałować, ostro zakręcać! Słowem - od dziś Una może robić to, co Uny lubią robić najbardziej :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :drink1: :drink1: :drink1: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :drinking: :drinking: :drinking:

W ramach świętowania spakowałam cztery talerze (Una spojrzała na mnie z wyrzutem: "znowu moje talerze będą śmierdzieć obcymi psami :-("), kiedy jednak wzięłam do ręki smycz, Una spojrzała na mnie z radosnym niedowierzaniem. A kiedy tę smycz odpięłam i talerze miałam w ręku otoczyło mnie czarne, skaczące, furkoczące szczęście :sweetCyb: któremu musiałam błyskawicznie przypomnieć jakie tu są zasady :lol: Było super, wróciłyśmy obie zadyszane i takie szczęśliwe :bigok:

Pozdrawiam
Marysia i Una
Marysiu, ale się cieszę! Już sobie wyobrażam jakie Unusia ma ogniki w oczach. Fajnie, że już po wszystkim. My rozumiemy, że jak jest kontuzja, to sie nie szaleje, psiaki niestety nie:shake:

Posted

Pani magister, gratulacje!
(pamiętam zarówno uczucie straszliwego pietra przed, jak i uczucie wszechogarniającej ulgi po ;))

No i cieszę się, że łapa już jest super hiper, czekamy teraz na rozbrykane zdjęcia Uny :)

Posted

bigosie jako obserwator pewnie będę. Albo będę "w robocie" :razz:

*luthien* :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

Koma co za poświęcenie! :bigcool:
Ja też się cieszę ze zdrowej Uny!! :Cool!:

nathaniel :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Tośko zobaczymy jak będzie. Możliwe, że będę jej musiała na lince poprzypominać kilka podstawowych zasad :mad:

Anza ja do Was zaglądam, tylko tak po cichu :oops: Dziękuję za gratulacje jedne i drugie :multi: a co do zdjęć - postaram się powalczyć :lol:

JinnyAl j.w. :obrazic:

an3czko pogratuluj mi jeszcze kilka razy :) :B-fly: Od razu lepiej się czuję :B-fly: ;)
No właśnie, psu najtrudniej wyjaśnić, że ma się ograniczać. Ale mamy to już za sobą! :multi:

Honey skąd wiedziałaś o tym błysku? :razz: Dziękuję :buzi:

Gosiu cieszę się, że się z nami cieszysz! :jumpie: :bluepaw: :jumpie:

KaRa nieeee... Unie wczoraj na szybko przypomniałam podstawowe zasady obowiązujące psa spuszczonego :razz: a potem leciałam do roboty... cóż, jak już się jest magistrem, to pracować czasem trzeba ;)

Rauni to znaczy, że młoda jesteś skoro to jeszcze pamiętasz :lol: Ja poczułam ulgę już w trakcie, kiedy zobaczyłam pytania, na które mam odpowiedzieć :multi:

Bardzo Wam wszystkim dziękuję :gent:
Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

W ramach świętowania spakowałam cztery talerze (Una spojrzała na mnie z wyrzutem: "znowu moje talerze będą śmierdzieć obcymi psami :-("), kiedy jednak wzięłam do ręki smycz, Una spojrzała na mnie z radosnym niedowierzaniem. A kiedy tę smycz odpięłam i talerze miałam w ręku otoczyło mnie czarne, skaczące, furkoczące szczęście :sweetCyb: któremu musiałam błyskawicznie przypomnieć jakie tu są zasady :lol: Było super, wróciłyśmy obie zadyszane i takie szczęśliwe :bigok:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Wreszciwe, wreszczie! :multi::multi::multi::multi::multi:
Wyobrażam sobie jak się cieszycie :lol:
I liczę dni do Waszego przyjazdu do Warszawy...

Posted

Anza ja do Was zaglądam, tylko tak po cichu :oops: Dziękuję za gratulacje jedne i drugie :multi: a co do zdjęć - postaram się powalczyć :lol:

No to pora pozaglądać tak głośniej:roll:, to bardzo byśmy się ucieszyli... bo u nas tak cicho, że myślałam już, że nikt nas tam nie ogląda:-( ...i nawet zdjęć nie chce mi się wrzucać - bo sama dla siebie to moge w domu na komputerze pooglądać:shake:

A wy zato do roboty z tymi fotami Uny:mad::mad::mad:
Obejrzałam już całą galerie i teraz już moge was popędzać i dręczyć o nowe zdjęcia:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']bigosie jako obserwator pewnie będę. Albo będę "w robocie" :razz:

Bardzo Wam wszystkim dziękuję :gent:
Pozdrawiam
Marysia i Una

Ja też będę na zawodach obidience " w robocie":cool3::cool3::razz::razz::razz:

Posted

Haniu cieszymy się niezmiernie :multi:
I też liczę dni do spotkania :razz:

Anza proszę tu na mnie z kijami nie majtać, bo się będę droczyć :razz:

bigosie no obie będziemy pracować w pocie czoła :razz: :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Trochę jestem spóźniona :oops:ale już się rehabilituje
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:GRATULACJE z okazji Magisterki:multi:

i duża buźka za zrośniętą łapcię UNY:Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

gochgoch cudeńko siedzi i wygania mnie na spacerek :razz:

Jurejo na szczęście te gorsze kasuję :razz:

To jeszcze przed wieczornym spacerkiem wklejam :cool1:

I to zdjęcie, co nie jest ładne, ale siem chciałam byłam pochwalić odpracowaną łapką - na pierwszym planie tylna łapka to właśnie ta pourazowa:

To kogo by tu zjeść na dobranoc? :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']To jeszcze przed wieczornym spacerkiem wklejam :cool1:

I to zdjęcie, co nie jest ładne, ale siem chciałam byłam pochwalić odpracowaną łapką - na pierwszym planie tylna łapka to właśnie ta pourazowa:

To kogo by tu zjeść na dobranoc? :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una
Marysiu wielka to przyjemność oglądać Unkę w ruchu!!
Jak dobrze, że wyszła z tej kontuzji...:multi: