bigos Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Marysiu- Tobie i Unie gratuluje wygranej, wspaniałych startów i pięknych wspomnień na fotografiach:lol: A dla Unki-100 lat i myzianko ode mnie i Bigosa pozdrawiamy Quote
Hania Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Rauni napisał(a): No nie, Kapsel ogolony! :shake: Niektórzy golą spanielki a inni Kapselki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rauni Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Niektórzy golą spanielki a inni Kapselki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale spanielkom to służy :cool3:. Quote
Hania Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Rauni napisał(a):Ale spanielkom to służy :cool3:. A Kapselkom nie?? Quote
Marysia_i_gończy Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 APSA proszę Cię uprzejmie :) bigosie dziękuję za pamięć :multi: cieszę się, że do nas zajrzałaś!! :multi: ewko dogo nie chodziła, a potem to nie miałam kiedy usiąść do kompa :p Aniu, Haniu, Rauni :evil_lol: Kapselek wygląda bardzo korzystnie bez futerka :eviltong: podobnie do spanielka :eviltong: Poza tym dostałam reklamację, że nie przedstawiam wszystkich psów, które tu są. Bo wszystkich to się nie da :eviltong: Była już Szyszka, Kontra, Mokra, Cygaro, Reggae, Fara, Kapsel, Opera, Una... To teraz Falka (Falka jest tu na tymczasie, ale w przyszłym tygodniu ma sterylkę i po sterylce idzie do nowego domu :) ) Falka z Farą i przyglądający się temu Bols Mak No, to chyba mamy dwanaście z tych piętnastu :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Poza tym strzelam czasem foty na podwórku Daję się wyciągać w gości (Nutka) Przyjmuję gości na miejscu (Łoza) Chadzam na wspólne spacery i w ogóle robię mnóstwo różnych rzeczy Quote
ewka i haker Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 super!! zazdroszczę wakacji w takiej psiarni czekamy na przedstawienie resztę psiaków Quote
Agnes Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 o kurcze ale duzo zdjec! piekne!:loveu: zazdraszczam takiej psiarni wkolo:loveu: i ooogoorki:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 ewka nooo, jest fajnie :loveu: Agnes zdjęc to ja mam mnóstwo, ale motywację do wklejania kiepską :eviltong: Były głosy, które chciały więcej Szyszki... To jeszcze Mokra do towarzystwa :) Quote
ewka i haker Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 jaki fajny pudel:) i ma obrożę co mi się bardzo podoba Quote
Agnes Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 motywacja sie zawsze znajdzie:eviltong: o chociazby my - dogomaniacy i Ci co wchodza do galerii:eviltong: jakby sie zapodzialy gdzies fotki ogarkow to ja poprosze:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Melduje, ze zaliczam przystanek Poznan, nadrabiajac jakies internetowe zaleglosci ;) Urocze zapsione miejsce! i urocze zapsione zdjecia! :loveu: Quote
wendka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Cudne foteczki! :loveu: Patrze sie na nie i chyba zaczelam odczuwac potrzebe zorganizowania sobie wyjazdu na wies we wrzesniu:roll: Pozdrowienia dla Hani i gromadki :loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Doturlałam się do domu... eeech, ciężko było się wyrwać stamtąd... ewka pudel bardzo fajny :loveu: Anza proszę uprzejmie :) Agnes no właśnie dogomaniacy kiepsko się spisywali w motywacji :eviltong: Paula witaj w przelocie :multi: wendko dziękuję za pozdrowienia :) a wyjazd jak najbardziej zalecam :) To może jeszcze wrócę do tamtego spaceru :) Była na nim Kontra :cool3: Mokra Łoza Fara i Szyszka, którą wkleiłam wcześniej :) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Bywało spokojnie ;) i bywało mniej spokojnie było bieganie i były postoje Quote
Marysia_i_gończy Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Generalnie mały, czarny, szybki pudelek, to koszmar fotografa :wallbash: Ogarki są znacznie łatwiejsze :loveu: Stojące gończaki i jamniki również :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 A kolejnego dnia dziewczyny zabrały mnie na szkolenie, które prowadzą, i na szczeniaczkowo, które prowadzą, i ładnie prosiły, żebym robiła zdjęcia: Bardzo się starałam, więc mam na zdjęciach i Psotę (podającą przedmiot) i Minę (warującą) i Aferę (skupiającą się na przewodniku) ale naprawdę nic nie poradzę na to, że moje oczy (a więc i obiektyw) przyciągał z potworną siłą fantastycznie pracujący i absolutnie nienormalny Aktyn (bardzo podobny z zachowania do Uny, no!): Quote
Marysia_i_gończy Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 No więc - Aktyn: i, żeby nie było, jeszcze jedna Afera i Mina Quote
Anza&Hacker Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Super - czekamy na cd - licząc, że jakiś będzie :multi: Quote
marta_gp Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Aktyn znowu będzie przyciągał twój obiektyw :cool3: Quote
Clandestine Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 http://img41.imageshack.us/img41/9134/imgp9775.jpg Mam taką samą smycz xD Świetne zdjęcia. Pozdrawiam Quote
Migori Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 http://img40.imageshack.us/img40/7706/imgp9812.jpg - A Aktyna to ja znam:D też przyciągnął mnie jego fenomenalny urok i musiałam zajrzeć do jego galerii na dogo ;) Widać ten pies przyciąga nie tylko Twój wzrok ;) Marysiu, bombowe fotki... jak zwykle ;) Quote
Recommended Posts