Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam się przywitać;) Zaglądam tu w wolnych chwilach, ale chyba jeszcze nie było okazji napisać tutaj. Super, że ze zdrowiem już w porządku, bo to najważniejsze:)
A zdjęcia - ech... chciałabym kiedyś robić chociaż odrobinę podobne (czyt. dobre):) Ale macie piękne tereny spacerowe, a i widzę, że słoneczko do was zawitało....

• 2 weeks later...
Posted

Haniu oczywiście - dzięki uszom można latać dalej i jeszcze sterować w locie :lol:

[quote name='Kaśka (Hasta)']a co to? gdzie to? jak Wam poszło?

Co to? To Uniaczek ;) Gdzie to? W Kozłowie. Jak nam poszło? Dobrze. Miałyśmy 6 ślicznych biegów. Tylko w każdym "coś", więc niestety, żaden się nie liczy ;)

ewka :) :) :)

Anza no bo Olga jest suuuuper :multi:

No więc - byłyśmy na zawodach w Kozłowie koło Gliwic, były to zajefajne zawody :loveu: fantastyczna atmosfera, genialne miejsce, świetne towarzystwo i ciekawe torki :loveu:

Una biegała fantastycznie, szybko, ciasno, zrobiła ładnie wszystkie strefy no i w ogóle byłoby pięknie, gdyby nie to, że w każdym biegu wypadła nam jakaś głupota - a to ja zapomniałam skręcić, a to tyczka spadła, a to Una wyszła ze slalomu po 10 tyczce... W każdym razie w niedzielnym agility open Una była szybsza od szybkiego bordera (o 0,01s, ale zawsze!!), co kiedyś wydawało mi się niemożliwe ze względu na jej warunki fizyczne :)

Poza tym były dwie moje klubowiczki - Ewka z Hakerem i Ania z Bibi, obie startowały w zerówkach eseczkach. No więc Haker był trzy razy drugi, raz pierwszy i złapał dwa disy, a Bibi była pięć razy pierwsza i raz się zdisowała. W efekcie Bibi zgarnęła pierwsze miejsce w dwóch klasyfikacjach łącznych, a Haker w trzeciej. No ale najważniejsze jest to, że ślicznie biegali :loveu: Chodziłam zatem dumna jak paw :loveu::loveu::loveu:

Posted

Anza to od "krzyczenia" na torze ;)

Kasiu dziękuję i dziękuję :multi:

Cloudy złapała w obiektyw mojego "popylacza" :loveu:

I widziałam jeszcze kilka zdjęć Uny innego autorstwa, ale na razie nie mam pozwolenia na ich przeklejenie.

Posted

Ha! Mam zgodę! Zatem - zdjęcia Sławka Stadnika :multi:

A to na naprawdę hardcorowym torku - było hop-hop-murek-prosty tunel (a więc prosta przez całą długość ringu), a potem zakręt o 180 stopni na kładkę :crazyeye::evil_lol: jak widzicie - skupiam się, żeby być gdzie trzeba na czas :evil_lol: