dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 buuuuhahahahha skad ja znam takie potwory hahahhaha Quote
ameliace Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Una ślczna psica :angel: Uszy mają wdzięk :wink: A skąd ja znam takie historie :roll: Quote
KUMPELka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Marysia_i_gończy']Zapraszam na kolejną porcję fotek mojej pannicy :) - tym razem wygrzebane w archwium: Czarno na białym, czyli gończak na śniegu :lol: Marysiu - Una jest :iloveyou: piękna a na zdjęcia można patrzeć i oglądać i oglądać ...i tak w nieskończoność :P [quote name='Marysia_i_gończy']Straszna bitwa ] Cóż to za ogórek?? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Justa a tak niewinnie wygląda :wink: KaRa_TC przynać muszę, że dinozaur opierał się długo :wink: Morrisonko z pewnością bolało, ale na szczęście nie mnie :wink: dbsst a co? Twoje też tak robią? :lol: ameliace taaak, uszy to bardzo wdzięczny temat 8) KUMPELko :D ogóreczek to HULTAJ z Południowej Kniei Teraz UWAGA! UWAGA! CHWALĘ SIĘ!! W listopadowym numerze "Mojego Psa" Una prezentuje, jak można uczyć psa chodzenia przy nodze :B-fly: :silly: :B-fly: zdjęcia są oczywiście mojego autorstwa, podobnie jak zdjęcie Eli z Azirem 8) Pozdrawiam wszystkich (i zapowiadam dwie serie zdjęć - galopy i portrety) Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Zapraszam na serię GALOPY 8) powyższe dwa zdjęcia odległe są o... 1s :lol: Z uszami na sztorc Z piłeczką I "kanapka" (mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone lekkie przekroczenie wymiarów :wink:) - to zdjęcia seryjne - tu też "odległość" między zdjęciami wynosi ok. sekundy: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 nie no ideal idealne zdjecie idealnej modelki :D hahahaha nie ja tylko takie potwory nam z widzenia 8) :lol: :fadein: :lol: ;) Quote
KaRa_ Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Marysia robisz świetne zdjęcia :o Nie mogę oczu od nich oderwać bo takie są śliczne,a modelka na nich sam miód :angel: :angel: :angel: Quote
Incunabula Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Galopy rewelacyjne :D !! Czy Una nigdy się nie męczy :wink: ? Quote
Marysia_i_gończy Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 dbsst oj, idealną modelką to ona nie jest :megagrin: ach, z widzenia tylko :lol: anetto :D :P :D KaRa_TC ależ nikt Ci nie każe odrywać od niech oczu :wink: Morrisonko cóż, męczy się?? No może raz w życiu była zmęczona.... :hmmmm: agabass tak, to prawda 8) A teraz, dla odmiany, krótka seria PORTRETY :gent: (to wcale nie było łatwe :silly:) zaczynamy jesiennie i przez trawy Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 i portretów ciąg dalszy - tym razem na żółto :D Jeszcze cierpliwa: i już mająca dość: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Incunabula Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Una prze-śli-czna, aż się nie mogę na nią napatrzeć :iloveyou: Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ona jest cudna :angel: LEcz musze odrywac swoje oczy od niej gdyz mam jeszcze inne galerie do obejrzenia :D Quote
agabass Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 nie no rewelacja poprostu co tu duzo mówić Quote
takatuka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Marysia_i_gończy']dbsst dziękujemy za kolejne życzenia :D :D :D Już tu byłaś i życzyłaś 8) A teraz zapraszam na krótką historię pewnego dinozaura :) Akt pierwszy, scena pierwsza: hipnotyzowanie dinozara Akt pierwszy, scena druga: zawieranie znajomości Akt drugi, scena pierwsza: skutki znajomości Pozdrawiam Marysia i Una - pożeracz dinozaurów :lol: Hihi, Mocek miał takiego samego krokodylka i zdecydowanie dłużej żył :wink: Ale od pewnego czasu już leży w śmietniku :roll: A model i fotki, co tu dużo pisać WSPANIAŁE, już dodane do ulubionych :D Pozdrawiam Elka Quote
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 :iloveyou: :loveu: ta fotka jest cudowna :angel: i modelka oczywiście również :angel: czekamy na wiecej fotek :angel: Zapraszamy przy okazji też do naszej galeryjki ;) paździoszki Quote
Marysia_i_gończy Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Morrisonko więc patrz, patrz :megagrin: KaRa_TC a są inne? :roflt: :wink: dbsst śliczna modelka to i zdjęcia śliczne :wink: :ylsuper: agabass możesz dużo mówić, ja chętnie posłucham :silly: :wink: takatuka :calus: białe potwory też są piękne :D bernulko już lecę do Was :angel: Pozdrawiam wszystkich zaglądaczy :P Marysia i Una PS Tymczasem zapowiadam kolejną serię - FRAGMENTY :lol: Quote
Incunabula Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):PS Tymczasem zapowiadam kolejną serię - FRAGMENTY :lol: Czekam z niecierpliwością 8) . Quote
Marysia_i_gończy Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 [quote name='Morrisonka']Czekam z niecierpliwością 8) . To nie będę przeciągać :wink: Oto FRAGMENTY :lol: Oko Nos - najważniejszy zmysł Łapki księżniczki Odcienie czerni Ej, no kończ już!! Pozdrawiam Marysia i Una - pokawałkowana :lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 super foty :D czekam na wiecej "experymentow" :D Quote
Incunabula Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Jakie cudne łapki :angel: I pyszczol :angel: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 dbsst ech, ile można eksperymentować? :lol: Morrisonka :angel: Teraz zapraszam na krótką historię z dreszczykiem :lol: Pewnego pięknego, słonecznego, wiosennego dnia wybrałam się z Uną na spacer. Pannica chodząc powlnym, statecznym krokiem... ... rozkoszowała się ciepłymi promieniami porannego słońca. Nagle! zza zasłony traw wynurzuł się strrraszny potwór, barwy brązowej, w białe kropki, noszący imię ANI z Dalmacji... przed Ani kroczył strach, za nią kroczyło przerażenie... potwór ten zaatakował Unę! W pierwszej chwili przerażona Una rzuciła się do panicznej ucieczki... ...ale już po chwili rozgorzała straszliwa walka! Powietrze oniemiało z przerażenia, albowiem niewielki mój piesek ośmielił się zadrzeć z potworem! W porażającej ciszy błyskały tylko na słońcu kły, rozlegał się przerażający dźwięk dartej skóry, pazury młóciły miękki piasek pod łapami... Una zaczęła być górą! Wtedy to Ani podstępnie zawezwała na pomoc swego pomocnika - SYBORA Zejdź z Kanapy, wielkiego, obrzydliwego potwora barwy mocnej kawy... Sytuacja stała się dramatyczna! Una zamknęła oczy i przygotowała się na śmierć... ...ale duch upadł w niej tylko na chwilę, już znów była na łapach, znów walczyła! Fortelem odciągnęła Sybora od Ani... ...i stoczyła z nim samotną walkę na śmierć i życie... ...po czym wróciła i przegnała Ani... ...przed którą już nie kroczył strarch, za którą już nie kroczyło przerażenie... Cała historia jest z palca wyssana, zdjęcia oszukane i nie w tej kolejności, imona napisane od tyłu, przydomki zmyślone :lol: Quote
Incunabula Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Historyjka pierwsza klasa :D . Dzielna Una 8) ! Quote
Recommended Posts