Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anza ;););) Prawdę mówiąc naszym strefom sporo brakuje... mam nadzieję, że teraz, kiedy mam teren, będę mogła sobie wypracować coś fajnego. Chociaż to będzie praca wbrew temu, co ona już umie...

ewka :)

gonek nikt nie twierdzi, że gończe są normalne ;):evil_lol:

To teraz Una by FikuMiku :loveu:

Posted

Dziękuję za kciuki za Uniaka! :multi:

Byłam z nią dziś u naszej stałej wetki, która ją solidnie wymacała, dała leki i w ogóle zajęła się od A do Z. Diagnoza - bardzo paskudne zatrucie pokarmowe. Musiała, męda jedna, zeżreć coś zepsutego... No ale w sumie "uffff"...

Dziś Uniak czuje się lepiej, pożarł trochę ryżyku z kurczaczkiem ;) Puścił okropnego bąka, więc chyba jelitka ruszyły :evil_lol: Mam nadzieję, że teraz pójdzie z górki :)

Posted

[quote name='Kaśka (Hasta)'](no proszę, ileż radości może przysporzyć bąk...) :D

Co nie? :evil_lol:
Teraz świętujemy kupkę :evil_lol:

Wiecie co? W sumie to jest przerażające. Una wczoraj czuła się fatalnie, leżała, nadstawiała brzuch do masowania i trzęsła się z bólu :-( Widok straszny. No i jak wyciągam takiego Uniaka na dwór, żeby jej trochę jelita rozruszać, to ona na dworze zachowuje się normalnie. Stąpała trochę boleśnie, ale była gotowa wejść w tryb pracy. Wystarczyłby jeden mój gest... i to jest coś, co mnie przeraża...