Rul Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Marysiu, prześliczne kp! Powtórzę się jak zwykle-przepiękne i ciekawe foteczki :] . Znów sobie narobiłam zaległości na 20 stron :shake: ... Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Tośka_m']Ale dynamiczne foto :loveu: Zastanawiałam się, czy w ogóle je wkleić :evil_lol: [quote name='Tośka_m']Trzeba sobie na wszystko zapracować, niech się właściciel wstydzi! TAK! Niech się wstydzi!! :lol: [quote name='Tośka_m']Piękny zmęczony i zadowolony szczenior. :loveu: :) :loveu: [quote name='Rul']Marysiu, prześliczne kp! Powtórzę się jak zwykle-przepiękne i ciekawe foteczki :] . Znów sobie narobiłam zaległości na 20 stron :shake: ... Rul cieszę się, że zaległości zostały nadrobione :) KP robiły wrażenie :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Gazuś Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ale słodziak! Marysiu, wiem że pewnie to pytanie było tutaj już, ale trudno sie przkeopywac przez ten wszytskie strony - mogłabyś podac nazwę aparatu? ;-) I czy nadaje się dla właściwie niezbyt doświadczonej w cykaniu zdjęć osoby? (Dotychczas mam Panasonic DMC-FZ20) Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Dziś znów wkleję kilka fotek bez Uny :crazyeye: Miałam dziś okazję wpaść z obiektywem na takie oto zmęczone stworzenie Dlaczegóż ono było zmęczone? Ponieważ biegało... ....doganiało... ...oszczekiwało... i GRYZŁO :evil_lol: Pozdrawiam :) Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Gazuś napisał(a):Ale słodziak! :loveu: :loveu: Gazuś napisał(a):Marysiu, wiem że pewnie to pytanie było tutaj już, ale trudno sie przkeopywac przez ten wszytskie strony - mogłabyś podac nazwę aparatu? ;-) Pentax K10D :) Gazuś napisał(a):I czy nadaje się dla właściwie niezbyt doświadczonej w cykaniu zdjęć osoby? (Dotychczas mam Panasonic DMC-FZ20) Nadaje się, ma tryb dla zółtodziobów :evil_lol: Ale nie kupowałabym go sobie na początek :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Fajny ten maliniak :cool3: To ONA :) Bardzo drobna i lekka i jak dla mnie - wymarzona do agility :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dziś znów wkleję kilka fotek bez Uny :crazyeye: No nie :mad: A kiedy się Una pojawi w swojej własnej galerii? :loveu: i GRYZŁO :evil_lol: O Tulce :cool3: Ale ten maliniak to chyba nie tulcowski co? :razz: EDIT; Dobra nie maliniak, a maliniaczka ;-) Do agility powiadasz ??? To trzeba było bestie do autka i do domu ! Quote
Nugatowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Dziś znów wkleję kilka fotek bez Uny :crazyeye: Miałam dziś okazję wpaść z obiektywem na takie oto zmęczone stworzenie Dlaczegóż ono było zmęczone? Ponieważ biegało... ....doganiało... ...oszczekiwało... i GRYZŁO :evil_lol: Pozdrawiam :) Marysia i Una A ja będę ogrinalna i powiem, że Pan "atakowany" ma fajny kombinezonik :lol: Quote
shangri_la Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ale ma mięśnie na doopce :p ta maliniaczka :diabloti: malinki to odmiana OB ktora najbardziej mis ie podoba. safajne, ale jak dla mnie troszku za duże psy :eviltong: pozdrawiam Quote
taura1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Tulce, maliniaczka, pan pozorant (?), ale nie to jest najważniejsze! Najważniejsze jest to,że teraz cały Świat dowie się jakie Poznań ma przeszkody do agility! (tam w tle) :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']No nie :mad: A kiedy się Una pojawi w swojej własnej galerii? :loveu: Hmm... może dziś? a może jutro dopiero :razz: [quote name='Paskuda_Bandzior']O Tulce :cool3: Ale ten maliniak to chyba nie tulcowski co? :razz: P. Piotr mówił, że się pojawiła pierwszy raz po roku. [quote name='Nugatowa']A ja będę ogrinalna i powiem, że Pan "atakowany" ma fajny kombinezonik :lol: :roflt: Kwestia bezpieczeństwa :lol: [quote name='shangri_la']ale ma mięśnie na doopce :p ta maliniaczka :diabloti: Prawie jak Una, no nie? :evil_lol: [quote name='shangri_la'] malinki to odmiana OB ktora najbardziej mis ie podoba. safajne, ale jak dla mnie troszku za duże psy :eviltong: Ta by Ci odpowiadała - była malutka i drobniutka, najpierw myślałam, że młoda, ale nie, jest w wieku Uny... w każdym razie Cir to przy niej olbrzym :lol: [quote name='taura1']Tulce, maliniaczka, pan pozorant (?), ale nie to jest najważniejsze! Najważniejsze jest to,że teraz cały Świat dowie się jakie Poznań ma przeszkody do agility! (tam w tle) :evil_lol: Ciiiiii, może nie zauważą :cool3: ;) Pozdrawiam i wracam do kasowania zdjęć z dzisiejszego spacerku z Uną Marysia i Una Quote
shangri_la Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] Prawie jak Una, no nie? :evil_lol: no baaa, wiedziałam, że zapomniałam o czymś napisać no to teraz już wiem o czym :eviltong: [quote name='Marysia_i_gończy'] Ta by Ci odpowiadała - była malutka i drobniutka, najpierw myślałam, że młoda, ale nie, jest w wieku Uny... w każdym razie Cir to przy niej olbrzym :lol: nie kuś :mad: :evil_lol: bo ja jak obserwuje Kaja Magdy to coraz bardziej marzy mi sie.....taki jeden jakiś pies.... eee moze za 3 lata najwcześniej jak sie już wyprowadzę bo musi byc wiecej niż jeden pies w domu :p kwestia tylko doboru odpowiedniej rasy :eviltong: [quote name='Marysia_i_gończy'] Pozdrawiam i wracam do kasowania zdjęć z dzisiejszego spacerku z Uną jak to kasowania?? aa w sensie powybierania dla nas tych najfajniejszych?? :loveu: ps: a te pzeszkody to nie byly na zdjeciach z treningu w Waszym poznańskim temacie na agility?:hmmmm: no dobra: ale fajne macie przeszkody do agility :evil_lol: pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='shangri_la']no baaa, wiedziałam, że zapomniałam o czymś napisać no to teraz już wiem o czym :eviltong: Żeby mi to był ostatni raz!! :mad: :eviltong: [quote name='shangri_la']nie kuś :mad: :evil_lol: bo ja jak obserwuje Kaja Magdy to coraz bardziej marzy mi sie.....taki jeden jakiś pies.... eee moze za 3 lata najwcześniej jak sie już wyprowadzę bo musi byc wiecej niż jeden pies w domu :p kwestia tylko doboru rasy :eviltong: Czy ja kuszę? Ta malinka wcale nie była fajna :evil_lol: [quote name='shangri_la']jak to kasowania?? aa w sensie powybierania dla nas tych najfajniejszych?? :loveu: Kasowania. Kurcze, dawno nie miałam tak fatalnej statystyki :-( Chyba mam kryzys twórczy :-( Na początek. Dostałam od Wspaniałych Znajomych Ludzi metalowy koziołek :multi: Co prawda startu w klasie międzynarodowej nie planuję, ale wsadzam jej to obrzydlistwo to pyska :lol: CDN :) Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] CDN :) Jak ślicznie Una pozuje z tym metalowym koziolkiem pewnie taki to sie niewygodnie trzyma:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='KaRa_TC']Jak ślicznie Una pozuje z tym metalowym koziolkiem pewnie taki to sie niewygodnie trzyma:evil_lol: Trzyma się fatalnie i trochę nie wiem co z tym zrobić :roll: Una trzyma go bardzo lekko, w domu go bez problemu aportuje, natomias na dworze jest problem. Na dworze po wzieciu go w pysk rusza galopem - wtedy delikatnie trzymany koziołek uderza ją w zęby i ona nim pluje... trochę nie wiem co z tym zrobić, tym bardziej, że ją rozumiem ;) A na obi psy skaczą z takim świństwem w pysku :crazyeye: UWAGA! Una w STĘPIE! :evil_lol: CDN Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Trzyma się fatalnie i trochę nie wiem co z tym zrobić :roll: Una trzyma go bardzo lekko, w domu go bez problemu aportuje, natomias na dworze jest problem. Na dworze po wzieciu go w pysk rusza galopem - wtedy delikatnie trzymany koziołek uderza ją w zęby i ona nim pluje... trochę nie wiem co z tym zrobić, tym bardziej, że ją rozumiem ;) A na obi psy skaczą z takim świństwem w pysku :crazyeye: UWAGA! Una w STĘPIE! :evil_lol: CDN Przeciez w biegu psy na obi mogą sobie zeby nimi połamać:crazyeye:. Ja kiedys na szczescie mleczaka skruszylam sobie lyzeczka jedzac zupe,a co dopiero pies w biegu z matalowym koziolkiem:shake: . Drewniane sa juz bezpieczniejsze jesli sa dobrze zrobione bez jakis drzazg. Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='KaRa_TC']Przeciez w biegu psy na obi mogą sobie zeby nimi połamać:crazyeye:. Ja kiedys na szczescie mleczaka skruszylam sobie lyzeczka jedzac zupe,a co dopiero pies w biegu z matalowym koziolkiem:shake: . Drewniane sa juz bezpieczniejsze jesli sa dobrze zrobione bez jakis drzazg. Eee, aż tak źle nie jest :) Pies musi się nauczyć jak trzymać taki koziołek, a ja nie wiem, jak to Unie wytłumaczyć... Na spacerku oczywiście nie mogło zabraknąć piłki :lol: No i zagadka - ile piłeczek zmieści się w paszczy gończego? CDN Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jaka wesoła Una z piłeczką:loveu: A mi sie ostatnio udało nakręcić Delte na piłki i dzięki czemu spuszczam ja teraz ze smyczy na spacerach :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='KaRa_TC']A mi sie ostatnio udało nakręcić Delte na piłki i dzięki czemu spuszczam ja teraz ze smyczy na spacerach :multi: GRATULACJE!! :multi: :multi: :multi: Nikogo nie interesuje ilość piłeczek w psim pysku? To nie będzie więcej zdjęć :obrazic: Quote
shangri_la Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] widać widać tam dalej żółtą piłke ukrytą swoją droga to nasz znajomy psiak mieszaniec boksera z ON zmiescił w pysku 6 przedmiotów( 3 piłki, 2 patyki i kółko :lol: i cały czas liczymy że pobije swój rekord :P ) pozdrawiam Quote
Klaudia :-) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 widać czerwoną i żółtą,obstawiam dwie:-) Quote
nathaniel Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Oczywiście, że ma dwie piłki w paszczy - żółtą i czerwoną :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='shangri_la']widać widać tam dalej żółtą piłke ukrytą [quote name='Klaudia :-)']widać czerwoną i żółtą,obstawiam dwie:-) [quote name='nathaniel']Oczywiście, że ma dwie piłki w paszczy - żółtą i czerwoną :diabloti: BRAWO! :multi: :klacz: :multi: I jeszcze wyraźne dwupiłeczkowe zbliżenie Jeszcze mi coś tam do wklejenia zostało :lol: ale może później :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
goldenka245 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hihi... super fotki ;-) Una jak zwykle cudowna ;-) A piłeczki mnie rozwaliły:evil_lol:;) Quote
Recommended Posts