Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysiu, prześliczne kp! Powtórzę się jak zwykle-przepiękne i ciekawe foteczki :] .
Znów sobie narobiłam zaległości na 20 stron :shake: ...

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tośka_m']Ale dynamiczne foto :loveu:

Zastanawiałam się, czy w ogóle je wkleić :evil_lol:

[quote name='Tośka_m']Trzeba sobie na wszystko zapracować, niech się właściciel wstydzi!

TAK! Niech się wstydzi!! :lol:

[quote name='Tośka_m']Piękny zmęczony i zadowolony szczenior.

:loveu: :) :loveu:

[quote name='Rul']Marysiu, prześliczne kp! Powtórzę się jak zwykle-przepiękne i ciekawe foteczki :] .
Znów sobie narobiłam zaległości na 20 stron :shake: ...

Rul cieszę się, że zaległości zostały nadrobione :) KP robiły wrażenie :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Ale słodziak!

Marysiu, wiem że pewnie to pytanie było tutaj już, ale trudno sie przkeopywac przez ten wszytskie strony - mogłabyś podac nazwę aparatu? ;-)
I czy nadaje się dla właściwie niezbyt doświadczonej w cykaniu zdjęć osoby? (Dotychczas mam Panasonic DMC-FZ20)

Posted

Dziś znów wkleję kilka fotek bez Uny :crazyeye:

Miałam dziś okazję wpaść z obiektywem na takie oto zmęczone stworzenie

Dlaczegóż ono było zmęczone?
Ponieważ biegało...

....doganiało...

...oszczekiwało...

i GRYZŁO :evil_lol:

Pozdrawiam :)
Marysia i Una

Posted

Gazuś napisał(a):
Ale słodziak!

:loveu: :loveu:

Gazuś napisał(a):
Marysiu, wiem że pewnie to pytanie było tutaj już, ale trudno sie przkeopywac przez ten wszytskie strony - mogłabyś podac nazwę aparatu? ;-)

Pentax K10D :)

Gazuś napisał(a):
I czy nadaje się dla właściwie niezbyt doświadczonej w cykaniu zdjęć osoby? (Dotychczas mam Panasonic DMC-FZ20)

Nadaje się, ma tryb dla zółtodziobów :evil_lol: Ale nie kupowałabym go sobie na początek :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Dziś znów wkleję kilka fotek bez Uny :crazyeye:
No nie :mad: A kiedy się Una pojawi w swojej własnej galerii? :loveu:

O Tulce :cool3:
Ale ten maliniak to chyba nie tulcowski co? :razz:

EDIT;
Dobra nie maliniak, a maliniaczka ;-)

Do agility powiadasz ??? To trzeba było bestie do autka i do domu !

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Dziś znów wkleję kilka fotek bez Uny :crazyeye:

Miałam dziś okazję wpaść z obiektywem na takie oto zmęczone stworzenie

Dlaczegóż ono było zmęczone?
Ponieważ biegało...

....doganiało...

...oszczekiwało...

Pozdrawiam :)
Marysia i Una
A ja będę ogrinalna i powiem, że Pan "atakowany" ma fajny kombinezonik :lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']

Tulce, maliniaczka, pan pozorant (?), ale nie to jest najważniejsze! Najważniejsze jest to,że teraz cały Świat dowie się jakie Poznań ma przeszkody do agility! (tam w tle) :evil_lol:

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']No nie :mad: A kiedy się Una pojawi w swojej własnej galerii? :loveu:

Hmm... może dziś? a może jutro dopiero :razz:

[quote name='Paskuda_Bandzior']O Tulce :cool3:
Ale ten maliniak to chyba nie tulcowski co? :razz:

P. Piotr mówił, że się pojawiła pierwszy raz po roku.

[quote name='Nugatowa']A ja będę ogrinalna i powiem, że Pan "atakowany" ma fajny kombinezonik :lol:

:roflt: Kwestia bezpieczeństwa :lol:

[quote name='shangri_la']ale ma mięśnie na doopce :p ta maliniaczka :diabloti:

Prawie jak Una, no nie? :evil_lol:

[quote name='shangri_la']

malinki to odmiana OB ktora najbardziej mis ie podoba. safajne, ale jak dla mnie troszku za duże psy :eviltong:

Ta by Ci odpowiadała - była malutka i drobniutka, najpierw myślałam, że młoda, ale nie, jest w wieku Uny... w każdym razie Cir to przy niej olbrzym :lol:

[quote name='taura1']Tulce, maliniaczka, pan pozorant (?), ale nie to jest najważniejsze! Najważniejsze jest to,że teraz cały Świat dowie się jakie Poznań ma przeszkody do agility! (tam w tle) :evil_lol:

Ciiiiii, może nie zauważą :cool3: ;)

Pozdrawiam i wracam do kasowania zdjęć z dzisiejszego spacerku z Uną
Marysia i Una

Posted

Prawie jak Una, no nie? :evil_lol:
no baaa, wiedziałam, że zapomniałam o czymś napisać no to teraz już wiem o czym :eviltong:
[quote name='Marysia_i_gończy'] Ta by Ci odpowiadała - była malutka i drobniutka, najpierw myślałam, że młoda, ale nie, jest w wieku Uny... w każdym razie Cir to przy niej olbrzym :lol:
nie kuś :mad: :evil_lol: bo ja jak obserwuje Kaja Magdy to coraz bardziej marzy mi sie.....taki jeden jakiś pies.... eee moze za 3 lata najwcześniej jak sie już wyprowadzę bo musi byc wiecej niż jeden pies w domu :p kwestia tylko doboru odpowiedniej rasy :eviltong:
[quote name='Marysia_i_gończy'] Pozdrawiam i wracam do kasowania zdjęć z dzisiejszego spacerku z Uną
jak to kasowania?? aa w sensie powybierania dla nas tych najfajniejszych?? :loveu:

ps: a te pzeszkody to nie byly na zdjeciach z treningu w Waszym poznańskim temacie na agility?:hmmmm: no dobra: ale fajne macie przeszkody do agility :evil_lol:

pozdrawiam

Posted

[quote name='shangri_la']no baaa, wiedziałam, że zapomniałam o czymś napisać no to teraz już wiem o czym :eviltong:

Żeby mi to był ostatni raz!! :mad: :eviltong:

[quote name='shangri_la']nie kuś :mad: :evil_lol: bo ja jak obserwuje Kaja Magdy to coraz bardziej marzy mi sie.....taki jeden jakiś pies.... eee moze za 3 lata najwcześniej jak sie już wyprowadzę bo musi byc wiecej niż jeden pies w domu :p kwestia tylko doboru rasy :eviltong:

Czy ja kuszę? Ta malinka wcale nie była fajna :evil_lol:

[quote name='shangri_la']jak to kasowania?? aa w sensie powybierania dla nas tych najfajniejszych?? :loveu:

Kasowania. Kurcze, dawno nie miałam tak fatalnej statystyki :-( Chyba mam kryzys twórczy :-(

Na początek. Dostałam od Wspaniałych Znajomych Ludzi metalowy koziołek :multi: Co prawda startu w klasie międzynarodowej nie planuję, ale wsadzam jej to obrzydlistwo to pyska :lol:

CDN :)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jak ślicznie Una pozuje z tym metalowym koziolkiem pewnie taki to sie niewygodnie trzyma:evil_lol:

Trzyma się fatalnie i trochę nie wiem co z tym zrobić :roll: Una trzyma go bardzo lekko, w domu go bez problemu aportuje, natomias na dworze jest problem. Na dworze po wzieciu go w pysk rusza galopem - wtedy delikatnie trzymany koziołek uderza ją w zęby i ona nim pluje... trochę nie wiem co z tym zrobić, tym bardziej, że ją rozumiem ;) A na obi psy skaczą z takim świństwem w pysku :crazyeye:

UWAGA! Una w STĘPIE! :evil_lol:

CDN

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Trzyma się fatalnie i trochę nie wiem co z tym zrobić :roll: Una trzyma go bardzo lekko, w domu go bez problemu aportuje, natomias na dworze jest problem. Na dworze po wzieciu go w pysk rusza galopem - wtedy delikatnie trzymany koziołek uderza ją w zęby i ona nim pluje... trochę nie wiem co z tym zrobić, tym bardziej, że ją rozumiem ;) A na obi psy skaczą z takim świństwem w pysku :crazyeye:

UWAGA! Una w STĘPIE! :evil_lol:

CDN

Przeciez w biegu psy na obi mogą sobie zeby nimi połamać:crazyeye:. Ja kiedys na szczescie mleczaka skruszylam sobie lyzeczka jedzac zupe,a co dopiero pies w biegu z matalowym koziolkiem:shake: . Drewniane sa juz bezpieczniejsze jesli sa dobrze zrobione bez jakis drzazg.

Posted

[quote name='KaRa_TC']Przeciez w biegu psy na obi mogą sobie zeby nimi połamać:crazyeye:. Ja kiedys na szczescie mleczaka skruszylam sobie lyzeczka jedzac zupe,a co dopiero pies w biegu z matalowym koziolkiem:shake: . Drewniane sa juz bezpieczniejsze jesli sa dobrze zrobione bez jakis drzazg.

Eee, aż tak źle nie jest :) Pies musi się nauczyć jak trzymać taki koziołek, a ja nie wiem, jak to Unie wytłumaczyć...

Na spacerku oczywiście nie mogło zabraknąć piłki :lol:

No i zagadka - ile piłeczek zmieści się w paszczy gończego?

CDN

Posted

Jaka wesoła Una z piłeczką:loveu:
A mi sie ostatnio udało nakręcić Delte na piłki i dzięki czemu spuszczam ja teraz ze smyczy na spacerach :multi:

Posted

[quote name='KaRa_TC']A mi sie ostatnio udało nakręcić Delte na piłki i dzięki czemu spuszczam ja teraz ze smyczy na spacerach :multi:

GRATULACJE!! :multi: :multi: :multi:

Nikogo nie interesuje ilość piłeczek w psim pysku? To nie będzie więcej zdjęć :obrazic:

Posted

widać widać tam dalej żółtą piłke ukrytą
swoją droga to nasz znajomy psiak mieszaniec boksera z ON zmiescił w pysku 6 przedmiotów( 3 piłki, 2 patyki i kółko :lol: i cały czas liczymy że pobije swój rekord :P )

pozdrawiam

Posted

[quote name='shangri_la']widać widać tam dalej żółtą piłke ukrytą

[quote name='Klaudia :-)']widać czerwoną i żółtą,obstawiam dwie:-)

[quote name='nathaniel']Oczywiście, że ma dwie piłki w paszczy - żółtą i czerwoną :diabloti:

BRAWO! :multi: :klacz: :multi:

I jeszcze wyraźne dwupiłeczkowe zbliżenie

Jeszcze mi coś tam do wklejenia zostało :lol: ale może później :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una