Anza&Hacker Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Anza w tej chwili wracaj do swojej skóry! :mad: :evil_lol: ...ale ja tak nie moge :-( - chyba, że ktoś mnie przygarnie jadąc do Stobnicy :loveu: Nowe foty naprawde suuuuper! :cool1: No i powoli sprawiasz coraz bardziej baśniowy klimat! :p Niedługo na powieść się zbierze... :diabloti: Quote
APSA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']APSA Ty nawet koty rozpoznajesz? :crazyeye: Wow :crazyeye: Ja wilków niestety nie... ale może za jakiś czas :cool3: No ba! :lol: Ona akurat jest dosyć charakterystyczna. Ale pocieszę Cię, że koników polnych już nie rozpoznaję :p Mam za to fatalną pamięć do twarzy - na spotkaniu bez psów ze znajomymi psiarzami miałam problem z poznaniem, kto jest kto :shake: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='AgaiPhara']ha! cos mnie tknelo i zajrzalam jeszcze raz!! teraz moge spokojnie chorowac dalej ;) booooskie klimaty! Jak to C-H-O-R-A?? :crazyeye: Nikt Ci nie mówił, że chorować to bardzo niezdrowo?? :mad: W te pędy proszę mi wyzdrowieć! :mad: :buzi: [quote name='shangri_la']heh to zalezy bo kołko zawsze podczepia sie pod studentow mgr z jakiejs tam specjalzacji ( niewiem jakiej :oops: ) bo oni maja ten wyjazd w programie :p ale mysle ze jakos latem pewnie :lol: a w zeszlym roku mialam jechac i niepojechalam bom byla chora :placz: Jak będziesz jechać możesz dać znać - może się spotkamy? :razz: [quote name='Anza&Hacker']...ale ja tak nie moge :-( - chyba, że ktoś mnie przygarnie jadąc do Stobnicy :loveu: Pojedź z shangri :cool3: [quote name='Anza&Hacker']Nowe foty naprawde suuuuper! :cool1: No i powoli sprawiasz coraz bardziej baśniowy klimat! :p Niedługo na powieść się zbierze... :diabloti: Biorąc pod uwagę ilość obrazków będzie to raczej komiks :lol: :lol: :lol: [quote name='APSA']No ba! :lol: Ona akurat jest dosyć charakterystyczna. Ale pocieszę Cię, że koników polnych już nie rozpoznaję :p Mam za to fatalną pamięć do twarzy - na spotkaniu bez psów ze znajomymi psiarzami miałam problem z poznaniem, kto jest kto :shake: No dobra, z kotem niech Ci będzie, może to tak jak z rozpoznawaniem gończych? :lol: A co do ludzi to mam tak samo :evil_lol: na dodatek mam w komórce zapisane osoby typu: "Tośka + Ozzy" albo "Ula + Zula" :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
goldenka245 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hej :buzi: Nadrobilam zaległości:loveu: Fotki śliczne... szczególnie kwiatków.. masz dziewczyno talent :) A jaki masz aparat? Quote
APSA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):No dobra, z kotem niech Ci będzie, może to tak jak z rozpoznawaniem gończych? :lol: Myślę, że podobnie :lol: Marysia_i_gończy napisał(a): A co do ludzi to mam tak samo :evil_lol: na dodatek mam w komórce zapisane osoby typu: "Tośka + Ozzy" albo "Ula + Zula" :evil_lol: To chyba typowe :evil_lol: Ja mam zapisane numery "Martyny od Afery", "Urszuli i Zuli" i parę innych tego typu, ewentualnie "Imię Nazwisko & Pies" albo "Imię + Nick z dogo" (to przy osobach od bezdomnych psów) :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='goldenka245']Hej :buzi: Nadrobilam zaległości:loveu: Fotki śliczne... szczególnie kwiatków.. masz dziewczyno talent :) Hej! Dziękuję :oops: :oops: :oops: [quote name='goldenka245']A jaki masz aparat? Duży :evil_lol: Pentax K10D. [quote name='APSA']To chyba typowe :evil_lol: Ja mam zapisane numery "Martyny od Afery", "Urszuli i Zuli" i parę innych tego typu, ewentualnie "Imię Nazwisko & Pies" albo "Imię + Nick z dogo" (to przy osobach od bezdomnych psów) :lol: Powiem Ci więcej - jak ciągle się Tośki pytam, jak jej na imię :lol: bo ona wcale nie jest Tośka :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
APSA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A ja pamiętam, jak się Tośka nazywa! :lol: A dzięki stronie z uczestnikami obozu znam też pełne nazwisko ;) Swego czasu zrobiłam sobie spis imion niektórych osób z dogomanii, szczególnie tych o mylących nickach :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Tradycyjnie w Wielkanocny Poniedziałek wybrałyśmy się z siostrą na spacer do mojego ukochanego Rogalinka :loveu: Jak zwykle wiosną Rogalińskie Łęgi skrywa podstępna warstewka wody: więc i większość zdjęć będzie "na mokro" ;) Una oczywiście biegała radośnie, oczywiście biegała z piłką - nurzając się w obłędnej zieleni wiosennych pól... ...bądź pędząc przez bezmiar wód - to biegnąc... ...to skacząc... ...jak zając? Czasem wśród wody i traw gubiła piłkę... Szukała jej potem zawzięcie... ...by w podskokach radośnie wrócić ze zdobyczą I choć wicher wiał i szarpał nasze włosy, kurtki, kaptury i... uszy: ...to niewątpliwie WIOSNA już przyszła :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una BRAWO!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Hania Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): A co do ludzi to mam tak samo :evil_lol: na dodatek mam w komórce zapisane osoby typu: "Tośka + Ozzy" albo "Ula + Zula" :evil_lol: No proszę. A ja wszędzie mam wpisane "Marysia i Una" :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Pojedź z shangri :cool3: No ciekswe, czy by mnie wzieli? :roll: ...a ja też pamiętam jak ma Tośka na imie i nazwisko nawet tyż pamiętam :evil_lol: Quote
nathaniel Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć dziewczyny. Spacerek udany jak widać u nas wczoraj było słonecznie, ale żadnych bocianków nie spotakliśmy ;( a pusia do gp jets podobna :diabloti: Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Wokół tego miejsca był las, a w nim... ...zbliżenie: ...koniki polskie :loveu: Żyjące w stanie wolnym. Muszę przyznać, że małe ogierki, idące na człowieka wyzywającym kłusem, z uniesioną głową, robiły naprawdę duże wrażenie :-o Ale przecież miały kogo bronić: Poza tym, to z tych biegających z aparacikami ludzików, to nawet najspokojniejszy koń... ...by się uśmiał :lol: CDN... [quote name='Marysia_i_gończy']Ale najważniejsze "Obiekty" Tego Miejsca, skryte były za gęstą siatką, za kratą, za kłódką... Oto Oni: Jeszcze Tam wrócę... Ale na razie - koniec... Pozdrawiam Marysia i Una Cudowne zdjęcia. Zazdroszczę wycieczki do Stobnicy :loveu: Uwielbiam patrzeć na wilki, ale mam do nich ogromny respekt, podobnie zresztą jak do dzikich koni. Swojego czasu miałam okazję podziwiać koniki polskie w Popielnie :loveu: Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hej:loveu: Marysiu masz super tereny na spacerki:loveu: Choć ja też nie narzekam ;-) Mi sie ostatnio śnił wilk:roll: Najpierw był milutki w domu potem jak wyszłam z nm na pole chciał mnie pogryźć no i ja go przewróciłam i za ucho go pociągnełam a potem go za płot wyprowadziłam... :evil_lol: Quote
Honey Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A co do ludzi to mam tak samo :evil_lol: na dodatek mam w komórce zapisane osoby typu: "Tośka + Ozzy" albo "Ula + Zula" :evil_lol: A co masz przy moim numerze ?... :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='APSA']A ja pamiętam, jak się Tośka nazywa! :lol: A dzięki stronie z uczestnikami obozu znam też pełne nazwisko ;) WOW!! :crazyeye: [quote name='APSA']Swego czasu zrobiłam sobie spis imion niektórych osób z dogomanii, szczególnie tych o mylących nickach :evil_lol: Dobry pomysł! Chyba wcielę w życie :evil_lol: [quote name='an3czka']BRAWO!!!!:multi: :multi: :multi: an3czko - Ty żyjesz!! :-o :multi: Witaj w naszych skromnych progach! :lol: :lol: [quote name='Hania']No proszę. A ja wszędzie mam wpisane "Marysia i Una" :evil_lol: A ja mam wszędzie Twoje imię i nazwisko, bo masz za dużo psów :eviltong: [quote name='Anza&Hacker']...a ja też pamiętam jak ma Tośka na imie i nazwisko nawet tyż pamiętam :evil_lol: Tośka wszyscy Cię tu znają :-o :cool3: z wyjątkiem mnie :evil_lol: [quote name='nathaniel']Cześć dziewczyny. Spacerek udany jak widać u nas wczoraj było słonecznie, ale żadnych bocianków nie spotakliśmy ;( Słonecznie :loveu: U nas nawet deszcz padał :lol: [quote name='olcha']Cudowne zdjęcia. Zazdroszczę wycieczki do Stobnicy :loveu: Uwielbiam patrzeć na wilki, ale mam do nich ogromny respekt, podobnie zresztą jak do dzikich koni. Swojego czasu miałam okazję podziwiać koniki polskie w Popielnie :loveu: Wycieczka była cudowna i mam nadzieję na powtórkę :loveu: Wilki są niesamowite... konie zresztą też :) [quote name='goldenka245']Hej:loveu: Marysiu masz super tereny na spacerki:loveu: Choć ja też nie narzekam ;-) Na ten spacerek to jechałam pół godziny samochodem :lol: [quote name='Honey']A co masz przy moim numerze ?... :evil_lol: "Honey" Katarzyno :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Nugatowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No to piękny weekend wielkanocny :loveu: :loveu: Tak Marysiu już powróciłam i nawet mnie zdopingowały i wszystkie zdjęcia wkleiłam zapraszam :cool3: Nie ma nic lepszego jak Una na tle zieleni :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Nugatowa napisał(a):No to piękny weekend wielkanocny :loveu: :loveu: Tak :) :) :) Nugatowa napisał(a):Tak Marysiu już powróciłam i nawet mnie zdopingowały i wszystkie zdjęcia wkleiłam zapraszam :cool3: Widziałam. Tylko się nie odezwałam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: W pięknych miejscach byłaś! :loveu: Nugatowa napisał(a):Nie ma nic lepszego jak Una na tle zieleni :loveu: Jest - np. Una leżąca na dywanie tuż obok mnie :loveu: albo Una kładąca głowę na kolanach namawiająca do drapania ją za uszami :loveu: i inne takie ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Nugatowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nugatowa napisał(a):No to piękny weekend wielkanocny :loveu: :loveu: Tak Marysiu już powróciłam i nawet mnie zdopingowały i wszystkie zdjęcia wkleiłam zapraszam :cool3: Nie ma nic lepszego jak Una na tle zieleni :loveu: Tylko plułam sobie w twarz, szkoda ze Marysiu Unowej nie było z fotograficzna rakietą :evil_lol: :-o To by były zdjęcia :mdleje: Quote
Tośka_m Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rozwaliłaś mnie tym zdjęciem totalnie :loveu: Pztm cóż to za dywagacje na Tośkowe tematy? :cool3: Jam jest Martyna Artymowicz (ku informacji niedoinformowanych), Tosią przez przyjaciół zwana, więc miło mi jest być nazywana Tośką moje drogie dogomaniaczki ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Mokra Una jest jeszcze lepsza od suchej odmiany :loveu::loveu::loveu: A mokra Una w ruchu to już w ogóle powalające połączenie :cool3: Co do numerów to ja używam "od", w Waszym przypadku "Marysia od Uny" :eviltong: I wszystko jasne :lol: A jaki brudek ślinkowy na pyszczku :evil_lol: Quote
taura1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Co do numerów to ja używam "od", w Waszym przypadku "Marysia od Uny" :eviltong: I wszystko jasne :lol: Skąd ja to znam. :evil_lol: Paula OD Bandziora, Marysia OD Uny.. itp. itd. :lol: "Pływająca" Una jest rewelacyjna. :loveu: Wogóle zdjęcia psów/koni galopujących po zalanych terenach wyglądają cudnie! :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Nugatowa']Tylko plułam sobie w twarz, szkoda ze Marysiu Unowej nie było z fotograficzna rakietą :evil_lol: :-o To by były zdjęcia :mdleje: Eeee, wcale nie :) Tak naprawdę bardzo trudno zrobić dobre zdjęcia z krótkiego wyjazdu :) [quote name='Tośka_m']Rozwaliłaś mnie tym zdjęciem totalnie :loveu: Ojej, ale ja nie chciałam Cię rozwalać :placz: Generalnie to miałam ogromny problem ze zrobieniem zdjęcia Uny z rozwianymi uszami. Wiatr wiał potwornie i Uny uszy fruwały jak szalone - dopóki nie kierowałam w jej stronę obiektywu :lol: Wtedy Una się skupiała i uszy przestawały powiewać :lol: [quote name='Tośka_m']Pztm cóż to za dywagacje na Tośkowe tematy? :cool3: Jam jest Martyna Artymowicz (ku informacji niedoinformowanych), Tosią przez przyjaciół zwana, więc miło mi jest być nazywana Tośką moje drogie dogomaniaczki ;) Tośko :loveu: Jak się bardzo wysilę to będę pamiętać, że Ci Martyna na imię :evil_lol: [quote name='Paskuda_Bandzior']Mokra Una jest jeszcze lepsza od suchej odmiany :loveu::loveu::loveu: A mokra Una w ruchu to już w ogóle powalające połączenie :cool3: Eee tam, każda odmiana Uny jest najlepsza :eviltong: ;) [quote name='Paskuda_Bandzior']Co do numerów to ja używam "od", w Waszym przypadku "Marysia od Uny" I wszystko jasne :lol: Jak widać, my, psiarze, wszyscy tak robimy :lol: :lol: :lol: [quote name='taura1']"Pływająca" Una jest rewelacyjna. :loveu: Wogóle zdjęcia psów/koni galopujących po zalanych terenach wyglądają cudnie! :loveu: Koni! :crazyeye: WOW! Przez Ciebie zdjęcie galopujących po wodzie koni będzie mi się śnić po nocach! :iloveyou: Tylko skąd ja wezmę konie?? :mdleje: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
taura1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Koni! :crazyeye: WOW! Przez Ciebie zdjęcie galopujących po wodzie koni będzie mi się śnić po nocach! :iloveyou: Tylko skąd ja wezmę konie?? :mdleje: Marysiu, nie chciałam wpędzić Cię w bezsenność, a jedynie troche rozmarzyć. :lol: :loveu: A co do koni, przecież mamy jeszcze kilka mustangów za oceanem. :lol: :loveu: Quote
Guciek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Oj baby baby, Wy tu sie w komórkach zapisujecie, a ja mam tylko Paskude_Bandziora jako PAULA i Tośkę_m jako TOŚKA: ) :cool3: Quote
Rauni Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 He he, dziwna sprawa z tym zapisywaniem "psich" znajomych: ja też mam "Marysia od Uny" ;), "Magda od Lila", "Springerki" etc. Sama u tych ostatnich jestem zapisana jako "Sundayowa" :evil_lol: W dodatku zdarza mi się pamiętać, jak ma na imię pies, a nie pamiętać, jak ma na imię przypisany do niego człowiek :oops: Quote
Recommended Posts