Jupi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 shangri_la napisał(a): kurce trzeba bylo nie dawac ani jednej teraz sie bedziemy tu zameczac oczekując :diabloti: pozdrawiam to na pewno było zrobione z premedytacją:eviltong: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 katko z tym, że Una nie jest na barfie - bardzo mi się idea barfa podoba, ale zrealizować ją trudno, zwłaszcza, jeśli się nie chce psa karmić wyłącznie drobiem. Więc Una nie jest na barfie :) Taura no nieźle. Ale Una na pewno nie jest owieczką, ani nawet barankiem :evil_lol: Paula tak - Kiara to belgijka - TA belgijka. Wejdźcie sobie koniecznie na jej osiągnięcia sportowe :cool3: wtedy stanie się jasne, dlaczego nie mogło na naszym spotkaniu zabraknąć treningu: Honey a Ty co? Gronków nie lubisz? :razz: CDN kiedyś :eviltong: Quote
nathaniel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Plastykowy (? ) czerwony koziołek :loveu: Ślicznie razem wyglądacie ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Nooooo tak, najpierw przez dwa dni wołają o zdjęcia, a potem - cisza :obrazic: jedna nathaniel się odezwała :loveu: Quote
nathaniel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] jedna nathaniel się odezwała :loveu: :oops: Strasznie fajne tam terenki są, daleko za miastem ? ;) Quote
shangri_la Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='nathaniel']Plastykowy (? ) czerwony koziołek :loveu: obiekt mojej zazdrości :eviltong: :evil_lol: bardzo ładnie idze, ale powiedz mi to jakas specjalna obroza łańcuszkowa, na której ćwiczycie chodzenie czy tylko tak założona po prostu? pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='nathaniel']Plastykowy (? ) czerwony koziołek :loveu: Ślicznie razem wyglądacie ;) Tak, to plastikowy koziołek. On jest ostro pomarańczowo-czerwony, ale to takie kolory, że aparaty zawsze głupieją ;) [quote name='nathaniel']Strasznie fajne tam terenki są, daleko za miastem ? ;) Nie, nie było to bardzo daleko... jakieś 20 minut jazdy? [quote name='shangri_la']obiekt mojej zazdrości :eviltong: :evil_lol: Kupiony na Światówce :cool1: [quote name='shangri_la']bardzo ładnie idze, ale powiedz mi to jakas specjalna obroza łańcuszkowa, na której ćwiczycie chodzenie czy tylko tak założona po prostu? To zwykła obroża łańcuszkowa w pełni zaciskowa :evil_lol: Na egzaminie PT łańcuszkowa obroża jest wymagana, a na obi dozwolona, więc kupiłam ten łańcuszek i mam teraz śliczne skojarzenie - zakładamy łańcuszek - hura! hura! ćwiczymy! hura! Już jestem przy nodze! Widzisz?! :loveu: Ale nigdy nie zapinam na zacisk :) Tutaj Unka była na smyczy, bo ją Kiarkowe piłeczki kusiły :cool3: nathaniel dla Ciebie Unka na jednej łapie :) shangri fotka dla Ciebie - dobermanka, z którą Una się wyjątkowo nie polubiła :mad: :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
nathaniel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :loveu::loveu: Jaka mina - zmęczona ? Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] :eviltong: Zazdroszcze!!! Jak te psy na Was patrza:loveu: Moj niestety ma inne zajecia. Patrzy mi w oczy tylko jak ma dostac smakolyk:placz: Quote
gonek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ale grzeczne pieski :loveu: Kiarę widziałam na zawodach obedience w Poznaniu, fajnie ćwiczyły z panią swą :D Quote
Kiara Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Milo bylo goscic Marysie i Une w Zielonej Gorze :) Zdjecia cuuuuuuuuuudowne jak zwykle, wielkie dzieki!!!!! :) Quote
AgaiPhara Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy'] ha! a ja zanim przeczytałam dedykację, już piszczałam w myślach - no Unka jak doberman!!! ;) dałam się nabrać :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 O kurcze!!!!! Ale śliczne fotki :crazyeye: :loveu: :loveu: :multi: Osiągnięcia Kiary są powalające :-o Ale na tych zdjęciach to Unka jest niegorsza! Ale mieliście fajnie :p I więcej, więcej takich foteczek!:loveu: A myśmy w niedzielę robili podobne rzezczy, ale z wiele, wiele gorszym (ułożenie Bandzikowej dupeczki pozostawia wiele do życzenia:cool3: ) skutkiem i takim motywatorem na sznurku na szyi :evil_lol: (widzisz jak udało się Bandzika na piłkę odpowiednią nakręcić:multi: ) No i takiego towarzycha nie mieliśmy :shake: http://images11.fotosik.pl/57/ec0ae5e6cd8cf4e3.jpg Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='nathaniel']:loveu::loveu: Jaka mina - zmęczona ? Chyba troszkę ;) [quote name='Vogue']Zazdroszcze!!! Jak te psy na Was patrza:loveu: Moj niestety ma inne zajecia. Patrzy mi w oczy tylko jak ma dostac smakolyk:placz: Vogue nie wiem jak w przypadku Kiary, ale w przypadku Uny to są lata konsekwentnej pracy :razz: [quote name='gonek']Ale grzeczne pieski :loveu: Kiarę widziałam na zawodach obedience w Poznaniu, fajnie ćwiczyły z panią swą :D Duet Beata&Kiara jest THE BEST! :multi: [quote name='Kiara']Milo bylo goscic Marysie i Une w Zielonej Gorze :) Zdjecia cuuuuuuuuuudowne jak zwykle, wielkie dzieki!!!!! :) To mi było miło gościć u Ciebie :loveu: Jesteście bardzo dzielne, że nas przetrwałyście :loveu: :Rose: :Rose: [quote name='AgaiPhara']ha! a ja zanim przeczytałam dedykację, już piszczałam w myślach - no Unka jak doberman!!! ;) dałam się nabrać :lol: No wiesz! Kto jak kto, ale TY? :crazyeye: :mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']O kurcze!!!!! Ale śliczne fotki :crazyeye: :loveu: :loveu: :multi: A wcale nie ja je robiłam :razz: [quote name='Paskuda_Bandzior']Osiągnięcia Kiary są powalające :-o Na żywo robią jeszcze większe wrażenie :cool1: [quote name='Paskuda_Bandzior']Ale na tych zdjęciach to Unka jest niegorsza! Ale mieliście fajnie :p Miałyśmy super :multi: Mnóstwo wspaniałych spacerków, trochę treningu i nawet Beata pozwoliła mi pojeździć na swoim koniu :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: [quote name='Paskuda_Bandzior']A myśmy w niedzielę robili podobne rzezczy, ale z wiele, wiele gorszym (ułożenie Bandzikowej dupeczki pozostawia wiele do życzenia:cool3: ) skutkiem i takim motywatorem na sznurku na szyi :evil_lol: (widzisz jak udało się Bandzika na piłkę odpowiednią nakręcić:multi: ) No i takiego towarzycha nie mieliśmy :shake: http://images11.fotosik.pl/57/ec0ae5e6cd8cf4e3.jpg Ale ślicznie! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
shangri_la Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 doberman z niecietymi sojacymi uszami :crazyeye:, heeh bardziej wyglada mi to na psa w typie podenco tylko kolor inszy :eviltong: ( jakos sie wizulanie nie moge przywyczaic do ogoniastych i uszastych dobkow- calkiem inne psy- ale fajne :) ) pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Pierwszego dnia na spacerku była z nami dobermanka, znana pod dźwięcznym imieniem ADHD :evil_lol: Niestety nie przypadły sobie z Uną do gustu :-( ADHD i Kiara No i o tym, jak Kiara straciła ucho :evil_lol: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='shangri_la']doberman z niecietymi sojacymi uszami :crazyeye:, heeh bardziej wyglada mi to na psa w typie podenco tylko kolor inszy :eviltong: ( jakos sie wizulanie nie moge przywyczaic do ogoniastych i uszastych dobkow- calkiem inne psy- ale fajne :) ) pozdrawiam shangri ta suczka jest ze schroniska, więc nie jest to pełnorasowy dobek ;) A uszy stawały jej, jak wiatr sprzyjał :razz: Quote
Honey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Honey a Ty co? Gronków nie lubisz? :razz: Lubie :) Ale jeszcze bardziej lubie terviki :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Napisał nathaniel :loveu::loveu: Jaka mina - zmęczona ? Chyba troszkę ;-) Oj to i tak się rzadko słyszy w przypadku Uny :eviltong: Napisał Paskuda_Bandzior O kurcze!!!!! Ale śliczne fotki :crazyeye: :loveu: :loveu: :multi: A wcale nie ja je robiłam :razz: No właśnie widzę dziwny podpis z boku tam gdzie zwykle jest M.Pajzderska :lol: Ale trudno by Ci chyba było iść z Uną przy nodze i jednocześnie robić zdjęcia, nie? :lol: Wiesz oprócz techniki wykonania zdjęcia liczy się jeszcze to co na nim jest, a te zdjęcia przedstawiają powalające scenki :cool3: Miałyśmy super :multi: Mnóstwo wspaniałych spacerków, trochę treningu i nawet Beata pozwoliła mi pojeździć na swoim koniu :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Tyle wrażeń :loveu: Ale ślicznie! :klacz: :klacz: :klacz: Dziękujemy! :oops: :loveu: Ale walka :evil_lol: Quote
alive Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='gonek'] ale ślicznuicha :loveu: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 uwielbiam takie fotki:loveu: my tez mieliśmy pracowita i pełna wrażeń niedziele:p Quote
nathaniel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jaki macie przydomek , bo przegapiłam ;) Słyszałam, że stronkę planujecie mieć. Fajnie Quote
Marysia_i_gończy Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Taura']Zawsze jak oglądam takie zdjęcia to jakoś taj przyjemnie. Taka współpraca człowiek-pies, jedno ciało. Wzajemna współpraca. :loveu: Mój teraz leży i patrzy.... w podłogę. :lol: A mój pies jest podstępny :evil_lol: potrafi tak iść i patrzeć, a ćwierć sekundy później już gdzieś lecieć :evil_lol: [quote name='Honey']Lubie :) Ale jeszcze bardziej lubie terviki :eviltong: Z terwików to znam i lubię Azira. Gdzieś w galerii wklejałam już jego fotki :loveu: [quote name='Paskuda_Bandzior'] Ale trudno by Ci chyba było iść z Uną przy nodze i jednocześnie robić zdjęcia, nie? :lol: Dałoby się zrobić :eviltong: [quote name='alive']ale ślicznuicha :loveu: Witaj alive :) Stare fotki odgrzebujesz :lol: ;) [quote name='Jupi'] uwielbiam takie fotki:loveu: my tez mieliśmy pracowita i pełna wrażeń niedziele:p Nooo, widziałam - trening u Niemców :-o :loveu: [quote name='nathaniel']Jaki macie przydomek , bo przegapiłam ;) A wyszukiwarka nie działa? :eviltong: z Wiatrem w Zawody FCI To może jeszcze kilka fotek ze spotkania :) Wspólnych :eviltong: i wspólniejszych ;) Która ładniej kłusuje? :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Recommended Posts