gonek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Gratulacje dla Unki!:multi: Ps. a ja was widziałam przez 2s w Głogowie :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Rauni, Honey, Klaudio, Marto, Samturio - dziękujemy!! :cunao: :cunao: :cunao: gonek - dlaczego nas nie złapałaś za rękaw? :mad: Klaudio zdjęcia to była masakra, tam było naprawdę ciemno... Paula robiła trochę zdjęć moim aparatem... Ocena na stój Po ocenie Ruch, czyli artystyczne mazy :evil_lol: - dlaczego patrzenie na przewodnika nie jest dobre? Bo powoduje krok hiszpański :evil_lol: i opis "za wysoko unoszone łapy w ruchu" :evil_lol: Samturia kilka się znajdzie, jak chcesz odezwij się na PW. Pozdrawiam :laola: Marysia i Una Quote
Marta i Wika Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Ruch, czyli artystyczne mazy :evil_lol: - dlaczego patrzenie na przewodnika nie jest dobre? (...)Bo powoduje krok hiszpański :evil_lol: i opis "za wysoko unoszone łapy w ruchu" :evil_lol: Ale chyba można osobno nauczyć kroku wystawowego? :-) Quote
Nugatowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Rauni, Honey, Klaudio, Marto, Samturio - dziękujemy!! :cunao: :cunao: :cunao: gonek - dlaczego nas nie złapałaś za rękaw? :mad: Klaudio zdjęcia to była masakra, tam było naprawdę ciemno... Paula robiła trochę zdjęć moim aparatem... Ocena na stój Po ocenie Ruch, czyli artystyczne mazy :evil_lol: - dlaczego patrzenie na przewodnika nie jest dobre? Bo powoduje krok hiszpański :evil_lol: i opis "za wysoko unoszone łapy w ruchu" :evil_lol: Samturia kilka się znajdzie, jak chcesz odezwij się na PW. Pozdrawiam :laola: Marysia i Una WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWW :klacz: Taki sukcesów u takiej prestiżowej sedziny :laola: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Marta i Wika napisał(a):Ale chyba można osobno nauczyć kroku wystawowego? :-) Można. Nigdy mi się nie chciało :evil_lol: Nugatowa napisał(a):WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWW :klacz: Taki sukcesów u takiej prestiżowej sedziny :laola: Ona jest "prestiżowa"? :crazyeye: To ja nie wiedziałam :crazyeye: Ale wrażenie zrobiła na mnie jak najlepsze! Anna Tits z Rosji ma u mnie duuużego + za ocenę psa! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ale myślę, ze trudniej jest nauczyć psa niepatrzenia na własciciela niż patrzenia ;) . Zawsze wierzyłam w Unę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nugatowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Ona jest "prestiżowa"? :crazyeye: To ja nie wiedziałam :crazyeye: Ale wrażenie zrobiła na mnie jak najlepsze! Anna Tits z Rosji ma u mnie duuużego + za ocenę psa! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Z tego co wiem to jest sedzina, hodująca dobermany, wyśmienita znawczyni tymabrdziej ze jest zapraszana na szeroko znane klubówki :lol: Quote
gonek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']gonek - dlaczego nas nie złapałaś za rękaw? :mad: a bo przemknęłaś szybko i chyba już wychodziliście bo z manelami i potem ciebie już nie widziałam. Następnym razem będę krzyczeć ;-) A mi się podoba pies wpatrzony we właściciela :-) nawet na wystawie ;-) Quote
olcha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Gratuluję! Szybko wam poszło! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Koma Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bardzo się cieszę, gratuluję :multi: :klacz: :multi: Należy jej się :p jest prześliczna :loveu: Quote
bigos Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']...dziś, na wystawie w Głogowie, Una otrzymała CWC, co oznacza, że spełniła wymagania stawiane przez Związek Kynologiczny w Polsce, potrzebne do uzyskania tytułu Championa Polski :B-fly: :B-fly: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao: Przyznaję się - odtańczyłam na ringu mały taniec radości Pozdrawiam Marysia i Ch. Pl. UNA Hulaj Dusza :loveu: Gratulujemy!!!! :Rose::Rose::Rose: :multi::multi::multi: Quote
Anza&Hacker Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :bigcool::bigcool:!!! Gratulacje świeżo otrzymanego Championatu Pl. !!! :bigcool::bigcool: :Cool!: :diabloti: - teraz czas podbijać reszte swiata :diabloti: :Cool!: Quote
gochgoch Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :cool2: :BIG::BIG: gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: my ciągle nie mamy odwagi się pokazać.... Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Marysiu wyjazd z Tobą i z Uną nie zrobił mi żadnego problemu , wręcz perzeciwnie - był przyjemnością:lol: Nie masz co przepraszać za gadulstwo. bo chyba jestesmy siebie warte i w gadulstwie to Ci kroku dotrzymywałam :evil_lol: Ale przynajmniej droga szybciej mijała i nie było nudno:loveu: Swoją drogą ciekawe rzeczy mówiłaś :cool3: Polecam się na przyszłość:razz: I mam nadzieję, że zaczniecie na nowo skakać :multi: No to jeszcze składam internetowe gratulacje :loveu: Una w pełni na swoje każde CWC zasłużyła :multi: A zdjęcia jakie poruszone :eviltong: Niestety nie jestem fotografem :eviltong: A zimowe zdjęcia są P R Z E Ś L I C Z N E :cool3: Quote
Jupi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Marysiu GRATULUJE i bardzo sie cieszę z waszego sukcesu:lol: :multi: wyobrażam sobie Ciebie skaczącą z radości na ringu:sweetCyb: :evil_lol: PS. Fajne fotki snieżne:p Quote
Marysia_i_gończy Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Hania']Ale myślę, ze trudniej jest nauczyć psa niepatrzenia na własciciela niż patrzenia ;) . To zależy jak się z psem pracuje :evil_lol: [quote name='Hania']Zawsze wierzyłam w Unę :loveu: :loveu: :loveu: Co prawda to prawda :grins: :grins: :grins: [quote name='Nugatowa']Z tego co wiem to jest sedzina, hodująca dobermany, wyśmienita znawczyni tymabrdziej ze jest zapraszana na szeroko znane klubówki :lol: Ale ja mam gończego, nie dobermana :lilangel: [quote name='gonek']a bo przemknęłaś szybko i chyba już wychodziliście bo z manelami i potem ciebie już nie widziałam. Następnym razem będę krzyczeć ;-) A mi się podoba pies wpatrzony we właściciela :-) nawet na wystawie ;-) Trzeba było krzyczeć - wtedy już miałam szansę być nawet dość bliska przytomności :evil_lol: A wpatrzony pies nienaturalnie chodzi, na wystawie ocenia się chód i tyle :) [quote name='Taura']Ale się ciesze! :loveu: Marysiu wielkie gratki i uściski dla ciebie u Unki! :B-fly: :B-fly: Dziękuję Ci bardzo :buzi: :sweetCyb: :sweetCyb: [quote name='olcha']Gratuluję! Szybko wam poszło! :klacz: :klacz: :klacz: Szybciej się nie dało :razz: :B-fly: :B-fly: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Koma']Bardzo się cieszę, gratuluję :multi: :klacz: :multi: Należy jej się :p jest prześliczna :loveu: Prawda? Śliczna panienka :loveu: I dała sędzinie buziaka :loveu: [quote name='bigos'] Gratulujemy!!!! :Rose::Rose::Rose: :multi::multi::multi: Dziękujęmy ślicznie :cunao: :cunao: :cunao: [quote name='Anza&Hacker'] :bigcool::bigcool:!!! Gratulacje świeżo otrzymanego Championatu Pl. !!! :bigcool::bigcool: :Cool!: :diabloti: - teraz czas podbijać reszte swiata :diabloti: :Cool!: Anza jaki napisik elegancki! :cool1: A reszty świata podbijać raczej nie będziemy - ja nie lubię wystaw :evil_lol: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='gochgoch']:cool2: :BIG::BIG: gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: my ciągle nie mamy odwagi się pokazać.... Dziękujemy!! :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Odważcie się, to naprawdę niestraszne :gent: [quote name='Paskuda_Bandzior']Marysiu wyjazd z Tobą i z Uną nie zrobił mi żadnego problemu , wręcz perzeciwnie - był przyjemnością:lol: Nie masz co przepraszać za gadulstwo. bo chyba jestesmy siebie warte i w gadulstwie to Ci kroku dotrzymywałam :evil_lol: Ale przynajmniej droga szybciej mijała i nie było nudno:loveu: Swoją drogą ciekawe rzeczy mówiłaś :cool3: Polecam się na przyszłość:razz: I mam nadzieję, że zaczniecie na nowo skakać :multi: No to jeszcze składam internetowe gratulacje :loveu: Una w pełni na swoje każde CWC zasłużyła :multi: A zdjęcia jakie poruszone :eviltong: Niestety nie jestem fotografem :eviltong: A zimowe zdjęcia są P R Z E Ś L I C Z N E :cool3: Paula a ja Ci jeszcze raz dziękuję - sama nie mogłabym pojechać... Noo, wygadałyśmy się aż do bólu gardła :lol: Zdjęcia statyczne są ostre, a te w ruchu - też bym takie zrobiła. Po prostu było ciemno :shake: Jeszcze raz dzięki CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Jupi']Marysiu GRATULUJE i bardzo sie cieszę z waszego sukcesu:lol: :multi: wyobrażam sobie Ciebie skaczącą z radości na ringu:sweetCyb: :evil_lol: PS. Fajne fotki snieżne:p Jupi zapytaj Pauli :lol: Wyglądałam o tak: I dziękuję za docenienie zimowych fotek :) Pozdrawiam Was wszystkich! Jesteście wspaniali!! Bo wiecie jak to jest z radością - dzielona z innymi mnoży się wielokrotnie :sweetCyb: Marysia i Una PS Wkurza mnie to ograniczenie do 30 obrazków w poście :roll: Quote
bigos Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): PS Wkurza mnie to ograniczenie do 30 obrazków w poście :roll: Jeszcze gorsze jest "mnimum 10 znaków":angryy::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='APSA']Gratulacje! I co teraz poczniesz z tym świeżo zdobytym czempionatem? :razz: . No jak to co? Jak tylko Warszawka go przysle, to oprawi i na scianie powiesi ! :razz: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='bigos']Jeszcze gorsze jest "mnimum 10 znaków":angryy::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eeeee, to mi niezbyt często grozi :evil_lol: choć zdarza się czasem :evil_lol: [quote name='APSA']Gratulacje! I co teraz poczniesz z tym świeżo zdobytym czempionatem? :razz: . Co ja pocznę? Utuczę championkę, żeby się mogła toczyć, a nie biegać, i będę kryć cieczka w cieczkę, o! :eviltong: ;) :diabloti: Chociaż w sumie to: [quote name='Honey']No jak to co? Jak tylko Warszawka go przysle, to oprawi i na scianie powiesi ! :razz: :evil_lol: też jest niezły pomysł :lol: Proszę państwa! Dziś Una zrobiła slalom :bigcool: 8 tyczek w linii prostej! PROSTEJ!! :sweetCyb: Muszę przyznać, że nie poszło tak, jak myślałam. Jakiś czas temu złożyłam już slalom całkiem i... klapa :roll: Równo powtarzające się błędy: przy wejściu od prawej: dobre wejście, ominięcie dwóch zamiast jednej tyczki i dobra końcówka. Przy wejściu od lewej: wchodzenie między drugą a trzecią tyczkę zamiast między pierwszą a drugą. Powtarzane raz po raz, rosnąca frustracja i wyłączone myslenie. Więc trzeba było ułatwić - odstawiłam drugą tyczkę na 2cm od linii (reszta w linii prostej, tylko druga tyczka minimalnie odstawiona) i dostałam natychamist 100% dobrych wykonań :crazyeye: W kolejnej sesji odstawiłam drugą tyczkę na 1,5cm od linii - pojawiły się błędy, ale tym razem poszło konstruktywnie, sprawdzała co działa, a co nie i szłyśmy do przodu. Dziś ustawiłam linię prostą! :gent: I dostałam ponad 90% dobrych przejść :sweetCyb: :sweetCyb: Błędy wciąż się pojawiają, ale sporadycznie, o dziwo - trudniejsze jest dla niej wejście, kiedy mam ją przy lewej nodze :) Teraz będziemy szlifować :) I dodawać tyczki :laugh2_2: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Rauni Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Gratuluję slalomu :multi: :multi: :multi: Ha, jednak do każdego psa trzeba podejść indywidualnie :) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Rauni napisał(a):Gratuluję slalomu :multi: :multi: :multi: Ha, jednak do każdego psa trzeba podejść indywidualnie :) Dziękuję :loveu: Wiesz, byłam naprawdę zaskoczona, kiedy przestawienie JEDNEJ TYCZKI o 2 cm (czyli o grubość tyczki!!) spowodowało przejście od 0% dobrych wykonań do 100% dobrych wykonań :crazyeye: :cool1: Niesamowite :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Wiesz, byłam naprawdę zaskoczona, kiedy przestawienie JEDNEJ TYCZKI o 2 cm (czyli o grubość tyczki!!) spowodowało przejście od 0% dobrych wykonań do 100% dobrych wykonań :crazyeye: :cool1: Niesamowite :cool3: Jaaa - jesteśmy pełni podziwu! :lol: ...my też kiedyś weźmiemy się za slalom :roll: Quote
Recommended Posts