Marysia_i_gończy Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Piłkołapacza pozycje pogoniowe ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 I na koniec - statyka Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Klaudia :-) Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Marysiu,ale ten Twój pies niszczy trawe:P:D Quote
shangri_la Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 hahhaa super :cool3: czyzby to dalej byly TE same pily co we Wro przez nie bylo tyle problemow?? :evil_lol: pozdrawiam Quote
gochgoch Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] gochgoch gdzie te fotki? :razz: pokażę cały komplet jak będą gotowe!!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 jak to mówią: "przystojna kobieta" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne zdjęcie Marysiu!!!! Quote
Marysia_i_gończy Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Klaudio nie moja wina, że ma taki zryw :eviltong: shangri_la te same :cool3: Ale o jakich problemach mówisz? :razz: APSA też mi się podoba :oops: :loveu: gochgoch czekam na ten cały zestaw :razz: I w imieniu Uny dziękuję :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Jupi Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 piekne, zachwycajace:loveu: uwielbiam u psiundorków ten uradowany pysio z piłeczką w środku:evil_lol: PS a może wpadniesz do nas do galerii? Pozdrawiam Quote
Marysia_i_gończy Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Jupi dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Już się poprawiłam i zostawiłam u Was ślad :cool1: Taura musiałam się położyć do tej fotki :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
an3czka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Pozdrawiam Marysia i Una Marysiu, Ty geniuszu!!! Cudne!:loveu: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Taura musiałam się położyć do tej fotki :razz: I od razu widać poświęcenie w tym zdjęciu :loveu: Quote
Nugatowa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']I na koniec - statyka Pozdrawiam Marysia i Una Marysiuuuuu :mdleje: Jestem dumna, że mogę takie arcydzieła podziwiać :klacz: Quote
Tośka_m Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Marysiu, warto było kłaść się na ziemi, bo zdjęcie cuudne :loveu: , choć od razu muszę przywołać Cię do porządku - najpierw wykuruj się porządnie, a potem poświęcaj się dla sztuki! :mad: Quote
bigos Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Szantażyska jedna:mad: Nas tutaj nie trzeba szantażować żebyśmy Unę odwiedzały i podziwaiły:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 bigos napisał(a):Szantażyska jedna:mad: Nas tutaj nie trzeba szantażować żebyśmy Unę odwiedzały i podziwaiły:loveu::loveu::loveu: ja tam Marysię rozumiem...wiem co to znaczy jak się człowiek stara, a tam nikogutko.... (nie narzekam, nie narzekam!!) Quote
dbsst Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 dawno mnie nie było nadrobiłam spuchłam z zazdrości :shake: :shake: :shake: :shake: :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='alive'] piękne zdjęcie :loveu: Sliczne ! :p Quote
Honey Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 anetta napisał(a):Padlam z wrazenia :grins: Mam nadzieje, ze sie nie potłukłaś :evil_lol: Quote
anetta Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 :lol: sprawdzilam....i...ufffffffff...jestem w jednym kawalku :errrr: Quote
olcha Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Gończy Polski jest już uznaną rasą? :cool3: Quote
Rauni Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Tak, gończe uznano. Honey przekazała dobre wieści na wątku o światówce - UNA Hulaj Dusza I miejsce w użytkach! Hurra! Gratulacje dla Marysi i Uny! :multi: :multi: :multi: Quote
Kenduś Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 :laola: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: BRAWO, BRAWO!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cool3: Nie mogło być inaczej :cool3: :loveu: Gratulujemy Marysiu i Uninko! :loveu: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Ojej, jeden nieopatrznie napisany SMS i jakie efekty! :oops: :multi: :oops: :multi: Za gratulacje dziękuję :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Powiem krótko - Una chyba wyczuła rangę wystawy, bo pokazała się pięknie! Biegała równo i lekko (wgapiona we mnie! :lol:), stała też całkiem ładnie :multi: :multi: Teraz regenerujemy siły i zaraz wracamy na wystawe :) Pozdrawiam Marysia i Una (1. miejsce w użytkowej, doskonała, CWC!!! - trzecia "dorosła" wystawa i trzecie CWC!!) Quote
Recommended Posts