bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):mila_2 dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Marysiu-podziękujesz później-teraz dawaj nowe fotki Unki:mad::mad::mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):My zaglądamy i komentujemy, ale z czasem pisanie non stop "Ale super fotki", "ale świetne zdjęcia", "super ujęcie" "świetne" staje się monotonne :eviltong: :eviltong: :eviltong: Weź zrób jakies brzydkie zdjęcie, żeby było się nad czym rozpisywać:evil_lol: Mówisz, masz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 bigos napisał(a):Marysiu-podziękujesz później-teraz dawaj nowe fotki Unki:mad::mad::mad: To dla Ciebie :evil_lol: takie na wpół udane :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Rauni Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No, tak cięzki jest żywot fotografa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :evil_lol: takie Twoje wpół udane to u mnie max możliwości :lol: Quote
bigos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 blllllllllllllllleeeeeeeee, jak Pani mogła mnie taka pokazać (patrz poniżej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Marysiu czy Ty aby nie przegięłaś:mad::mad::mad: A swoją drogą cosik mi to przypomin/skąś to znam (patrz:galeria Bigoska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Tośka_m Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Marysiu, nareszcie jakieś "ludzko" zrobione zdjęcia wstawiłaś :evil_lol: czyli nieostre, rozmazane, z uciętymi w kadrze kończynami - prawie jak moje :evil_lol: Quote
Honey Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bigos napisał(a): blllllllllllllllleeeeeeeee, jak Pani mogła mnie taka pokazać (patrz poniżej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Hehehe :lol: dokladnie taki sam podpis chcialam dac " blllllllllleeeeeeeeeeeeee" patrzac na to zdjecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Rauni oj ciężki. Jak fotki dobre, to marudzą. Jak złe - też marudzą. I bądź tu człowieku mądry :niewiem: malawaszko to znaczy, że mi konkurencja rośnie :cool3: bigosie - sami widzowie chcieli! :cool1: Tośko WRESZCIE ktoś docenił moje wysiłki!! :multi: Honey i ja też! ja też! :lol: :lol: Ponieważ mój trud nie został należycie doceniony, wracam do starych przyzwyczajeń :cool1: A ja biegnę... ...i biegnę... ...i biegnę... ...w stronę słońca :) Czasem staję i słucham... Czasem siadam i dyszę... Chociaż brrr! siadać nie lubię! Czasem zwalniam do kłusa... Czasem kuszę :evil_lol: /ocenzurowano/ Bo ja piękna panna jestem! Ot co! :B-fly: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
bigos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cenzurka mi się podoba:turn-l::turn-l::turn-l: Quote
shangri_la Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 łosz, jak jakis tajemniczy zwierz tu Una wyglada :-o pozdrawiam Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No wreszcie ;-) Takie zdjęciu uwielbiam.....:D Bo jak chwytam za aparat to często mi to wychodzi :) A to dziwne! Una nie patrzy na Panią:mad: A to się chyba rzdako zdarza :evil_lol: śLICZNE:loveu: (znów się musze powtarazać :evil_lol: ) Quote
JinnyAl Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote=] Ooo! Unijne cycki! :) Muszę takie zdjęcie zrobić mojej Rosie. Ma biust jak 80-ciolatka :D Quote
Honey Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 JinnyAl napisał(a):Ooo! Unijne cycki! :) Hehe, unijne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak znalazl na rocznicowe obchody ! Quote
olcha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No nareszcie wstawiłaś coś co potwierdza, żeś z krwi i kości ;) O jak ja uwielbiam miętosić tą skóre u psa, tą między tylką nogą, a brzuchem co tak sobie luźno zwisa :oops: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 bigosie w zasadzie to jest to autocenzura :evil_lol: shangri_la tajemniczy potwór z dzikich chaszczy :cool1: Klaudio spacja Ci sie zgubiła :-o Dziękuję :) Paula cieszę się, że doceniasz moje wysiłki :cool3: Patrzy, patrzy, tylko kątem oka :lol: Jeśli o mnie chodzi możesz się powtarzać zawsze :cool1: APSA :multi: ;) :multi: :razz: JinnyAl co Ty robisz ze swoim szczeniorem, że się tak szybko starzeje?? :evil_lol: A w ogóle to jak tam Rosa rośnie? Co już umie? :cool3: Będzie kolejnym agilitowym gończym? :razz: Honey jesteśmy w Unii, to unijne :razz: olcho starałam się bardzo! :evil_lol: A na tych Twoich psiurach to jest w ogóle co miętosić? :razz: an3czko Ty żyjesz!!!!!! :multi: :multi: :multi: WIITAAAJ!!! :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
JinnyAl Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): JinnyAl co Ty robisz ze swoim szczeniorem, że się tak szybko starzeje?? :evil_lol: :P:P:P Marysia_i_gończy napisał(a): A w ogóle to jak tam Rosa rośnie? Co już umie? :cool3: Będzie kolejnym agilitowym gończym? :razz: Rosa rośnie jak na drożdżach, nawet bym powiedziała za szybko niż przewidziano na jej gatunek :angryy: Umie już siad, leżeć (od łap), waruj (od tyłka - wypadek przy pracy), targetować, slalom między nogami bez targetu już, dostawiac się do nogi, podawać przedmiot, łapę podać (którą,to na razie jej decyzja), nie, hop do auta, umie jeszcze zsikać się z radości jak wita kogoś płci męskiej :loveu:. Acha, bo my na szkoleniu klikerowym. Agility mam w planach, owszem. Tylko szczenica musi najpierw skończyć roznąć, a do tego jeszcze trochę wody uplynie :) No i jest raczej słoniowa niż piórkowa, więc SuperFastAgilityRocket to z niej nie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 JinnyAl napisał(a):Rosa rośnie jak na drożdżach, nawet bym powiedziała za szybko niż przewidziano na jej gatunek :angryy: Umie już siad, leżeć (od łap), waruj (od tyłka - wypadek przy pracy), targetować, slalom między nogami bez targetu już, dostawiac się do nogi, podawać przedmiot, łapę podać (którą,to na razie jej decyzja), nie, hop do auta, umie jeszcze zsikać się z radości jak wita kogoś płci męskiej :loveu:. Acha, bo my na szkoleniu klikerowym. Agility mam w planach, owszem. Tylko szczenica musi najpierw skończyć roznąć, a do tego jeszcze trochę wody uplynie :) No i jest raczej słoniowa niż piórkowa, więc SuperFastAgilityRocket to z niej nie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, no! Szalejecie koleżanko!! :klacz: :klacz: :loveu: :loveu: Wklej jakąś foteczke!! :modla: Z agility są różne szkoły - jedna mówi, że można zacząć już z małym szczeniakiem, na niziutkich hopkach, lub wręcz na leżących na ziemi, od kładki, rozłożonej płasko palisady, tuneli... druga szkoła mówi, żeby czekać, aż pies skończy rok - półtora. Myśmy z Uną zaczęły, kiedy psica miała jakieś 2 lata - ale nie z wyboru, lecz z konieczności. Plus tej sytuacji - generalne posłuszeństwo i dobre przywołanie BARDZO procentuje na torze :) Pozdrawiam Marysia i Una (SuperFastAgilityRocket :evil_lol:) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 A w ogóle, to zapomniałam donieść, że przybył nam nowy "mebel": Złamałam się po zawodach we Wrocławiu, gdzie Una była zmęczona i chciała położyć się spać - i nie mogła, bo ciągle ktoś jej łaził nad głową... Na razie jesteśmy na etapie oswajania tego miejsca do spania :) (mogę to opisać dokładniej, ale nie chce was zanudzać :lol:) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Nugatowa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):A w ogóle, to zapomniałam donieść, że przybył nam nowy "mebel": Złamałam się po zawodach we Wrocławiu, gdzie Una była zmęczona i chciała położyć się spać - i nie mogła, bo ciągle ktoś jej łaził nad głową... Na razie jesteśmy na etapie oswajania tego miejsca do spania :) (mogę to opisać dokładniej, ale nie chce was zanudzać :lol:) Pozdrawiam Marysia i Una Zakratkowana una :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześś Marysiu :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Nugatowa napisał(a):Zakratkowana una :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześś Marysiu :cool3: Cześś Nugatowa :multi: Una w klateczce :p a co? :razz: Quote
nathaniel Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Marysiu Ty nas nigdy nie zanudzasz. Dajesz ;):evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Cześś Nugatowa :multi: Una w klateczce :p a co? :razz: A nic , jestem zwolennikiem wszelkich kennlei i klatekprzynajmniej pieswie ze to tylko jego ! Ja osobiście bardzoo lubie takie materiałowe kennele :lol: Quote
Recommended Posts