an3czka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Dziewczyna w lila ;) Bosko jej w lila:loveu: (mam nadzieję, że tego postu nie zeżre:angryy:) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 shangri_la dziękuję :) Wakacje udane, oj, tak :) kiwi a to szkoda :cool3: Bo dla mnie sporym urokiem było także to, że było tam pusto :razz: ;) Paula jaka wydra? :mad: A o Bydgoszczy - sprawozdawać się proszę! :cool3: an3czko nie zeżarło :lol: No i wiesz, ładnemu we wszystkim ładnie :razz: Taura jakie bolączki? :cool1: Ja tymczasem wpadłam w wir zdjęć "na zlecenie". Ufff. Wczoraj usiłowałam nakłonić Unę do współpracy z moją koleżanką, ale szło ciężko. Dziś od rana łapałam młodą seterkę Risę. Na zachętę: Reszta fotek TUTAJ. Wróciwszy do domu zrzuciłam zdjęcia i poszłam namawiać mojego psa, co by grzecznie trzymał w pysku koszyk. Łatwizna, no nie? Tylko, że w koszyku były: dwie kiełbachy pachnące aż miło, ukochana piłeczka na sznurku, najwspanialszy gappayoski gryzak i miły sznurek-zabawka :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
shangri_la Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Marysiu zdradzisz jaki cel fotek sweterowych? :razz: haha a tu Una wyglada jakby bylo jej nie w smak ze tej pysznej kielbaski nie dalas schrupac,tylko kazala trzymac grzecznie ale pewnie byl za to jakis rownie superaśny smakolyczek:evil_lol: . baaaaardzo ladnie, ale co ja tam bede znowu chwalic- monotematycznie :p Quote
Jureja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze raz dzięki za fotki:multi: . Quote
Marysia_i_gończy Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Taura napisał(a):Po pierwsze szkoła, po drugie nieudany wyjazd na seminarium do Bydgoszczy po trzecie wyjazd na Czekolade pod znakiem zapytania. :shake: Ale zdjęcia cudne i odrazu człowiekowi lżej :loveu: Eeech, no tak, szkoła, zwłaszcza w pierwszych dniach września, to fatalna sprawa... Na seminarium też nie dotarłam, choć chciałam :shake: Co do Czekolady - to myślę o wybraniu się na nią, ale pewnie będę myśleć aż do terminu zgłoszeń ;) Jeśli jednak będę jechać - to miejsce w samochodzie na osobę z małym psem mam (takim pod nogi z przodu) :razz: Pozdrawiam i głowa do góry! Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Jureja napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze raz dzięki za fotki:multi: . Ten wzrok mówi: "Dawaj tę piłeczkę, którą masz w nerce" :cool3: To ja dziękuję za "użyczenie" modelki!! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 shangri_la napisał(a):Marysiu zdradzisz jaki cel fotek sweterowych? :razz: Taki sam, jak koszykowo-nagródkowych :razz: shangri_la napisał(a):haha a tu Una wyglada jakby bylo jej nie w smak ze tej pysznej kielbaski nie dalas schrupac,tylko kazala trzymac grzecznie ale pewnie byl za to jakis rownie superaśny smakolyczek:evil_lol: . baaaaardzo ladnie, ale co ja tam bede znowu chwalic- monotematycznie :p No nie, za tak dzielne opieranie się pokusom (najsilniejszą pokusą była ta piłeczka na sznurku) to dostała piłeczkę oczywiście - tyle, że z nerki, nie z koszyczka :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='shangri_la'] oooooo ktoś sie wcale nie cieszy że wraca z wakacji oj nie :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jupi Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 świetna fotorelacja z wakacji, przepiękne zdjęcia:lol: Quote
bigos Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Sprytnie to wymysliłaś Marysiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Taki sam, jak koszykowo-nagródkowych :razz: To mamy się w jakimś numerze "Mojego Psa" spodziewać Unki w gazecie?:razz: Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Wróciwszy do domu zrzuciłam zdjęcia i poszłam namawiać mojego psa, co by grzecznie trzymał w pysku koszyk. Łatwizna, no nie? Tylko, że w koszyku były: dwie kiełbachy pachnące aż miło, ukochana piłeczka na sznurku, najwspanialszy gappayoski gryzak i miły sznurek-zabawka :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Sadystka:evil_lol: Quote
nathaniel Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 MArysiu jak możesz się tak and psem znecać, co ?? :mad::mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 debe nie znasz jej :lol: ona ma na tym zdjęciu zdecydowanie łobuzerski wyraz pyska :evil_lol: Jupi strasznie dawno się nie odzywałaś! Witaj! :multi: Dziękuję :multi: Swoją drogą ja u Was też milczkiem bywam, ale komitywę Jupiego z Bosarem podziwiam :cool1: bigosie na szczęście Una umie aportować koszyczek, więc był to jedynie krok naprzód :cool3: Taura nawet się nie spostrzeżesz, kiedy zaczniesz za tym tęsknić :evil_lol: Paula na to wygląda :lol: an3czko ale nagroda była warta takich poświęceń!! :razz: nathaniel jakie znęcać co? Rozwijać! Stawiać nowe wyzwania! :cool1: Dziś byłam na spacerku z kolegą, kolega wziął swojego psa - pseudo-sznaucerka Vento. Zdjęć tylko kilka, las nie sprzyja psiej fotografii :lol: Idziesz, mały? Zwrot anty-synchroniczny Beznadziejna :evil_lol: pogoń Chwilowo samotna Pozdrawiam Marysia i Una Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 booozesz ty moj, kiełbasy bym zjadła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
constancja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Dzień dobry Marysiu. Drapanko dla pięknej Uny:razz: . Spieszę donieść, że zadanie wykonałam. Wygląda to tak: Wszelkie zmiany są możliwe:lol: Quote
nathaniel Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 No Marysiu, teraz znęcanie się nad psem sie nazywa stawianiem wyzwań? :evil_lol::evil_lol::lol::eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Taura to nie marudź :eviltong: Dziękuję :) KaRa bez przesady, mam lepsiejsze na koncie :razz: ;) madzia18sosnowiec to proste, idziesz do sklepu, kupujesz dwie śląskie i jesz. Nooo, trudniej jest, jeśli jest się moim psem :p constancjo :Rose: :Rose: :Rose: Jesteś wielka!! :multi: :multi: :multi: To jeszcze poproszę może sam napis "Galeria Uny" (bez "zapraszamy"). Ależ mam wymagania :oops: nathaniel :obrazic: :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Marysia musisz kiedys na jakis poznanski spacerek zachaczyc bo tez chce miec takie sliczne zdjecia takie jak Risie zrobiłaś;) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 KaRa o jeden spacerek zahaczałam :razz: Ale ludzi to ja nie focę :eviltong: constancjo DZIĘKUJĘ :buzi: :buzi: Już sobie ustawiłam :multi: Taura tak trzymaj! :cool3: Kilka kiepskich fotek pt. Una i frisbee :) Obserwacja... ...i złapanie Lądowanie na cztery łapki Pirania Ups! UPS! Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Ostatnie :) A ja sobie biegam i biegam :) Quote
KaRa_ Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']KaRa o jeden spacerek zahaczałam :razz: Ale ludzi to ja nie focę :eviltong: Chodzi mi o psy:eviltong: A teraz coraz czesciej sa organizowane są w Poznaniu dogomaniackie spacerki;) Co za zdjecie:lol: :lol: :lol: Wyglada jakby mialo jej przeciaz glowe:lol: Quote
shangri_la Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 jakich tam zaraz znowu kiepskich :evil_lol: spojrzcie lepiej na te ślepia :diabloti: discufodog :eviltong: pozdrawiam Quote
Recommended Posts