Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki CAC dają wystawy:
- regionalne - CAC jest w każdej klasie i taki CAC daje Championa Rosji + można dostac wniosek na Championa Federacji Rosyjskich; to zupełnie inny tytuł, niż Champion rosji);
- wszechrosyjskie - CAC w każdej klasie i daje on Championa Rosji i na takich wystawach możesz od razu dostać Championa Federacji Rosyjskich, ale pod warunkiem otrzymania jednocześnie tytułu NPwR lub NSwR (podałam polskie odpowiedniki);
- międzynarodowe - CAC w każdej klasie daje Championa, ale jakiego (czy Rosji czy Federacji) jest napisane na ulotkach. W razie co, trzeba dzwonić i się dopytać.

Gdyby na ulotce reklamowej nie było napisane, jakiej rangi jest to wystawa - dzwonić do nich i pytać. Innej rady nie ma:))
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Bardotka napisał(a):
Witam,
Czy ma ktoś może plan Kaliningradu, albo jeszcze lepiej, wie gdzie takowy w W-wie można dostać???????????????
Pozdrawiam,

Przykro mi. Ale mimo kilkakrotnego pojego pobytu w Kalinku, nie mam planu tego miasta. U mnie to "Koniec języka za przewodnika" i jakoś nie narzekam. :)
Pzdr.

Posted

Poprzednio wysyłali, ja podałam im mój nr faksu i otrzymałam potwierdzenia dla całej naszej grupki. Jak masz wątpliwości - zadzwoń do nich i po prostu spytaj się, czy wszystko jest OK.
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś wybiera się na tę wystawę? Podobno zmieniony jest termin - wystawa nie jest w sobotę tylko w niedzielę!!!!!!!!! Czy ktoś wie coś na ten temat????????
Pozdrawiam

Posted

Hejki, No to jesteśmy back:))) Mojej Bardotce udało się dołączyć do zbiorów kolejny championat!!!:laola:
Asiaczek - bardzo proszę - basiaczek był jeden:
СТРОНГ СТАЙЛ УГАДУГУ
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś życzenia bardzo proszę - nie obiecuję, że będę pisała w ciągu dnia ale wieczorkiem nadrobię zaległości:))):santagri:
Pozdrawiam,