bongobongo Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='takatuka']bongobongo samoyedy proszę 8) Szukałam samoyedów w V grupie. Czy dobrze? Jeśli tak, to nie znalazłam żadnego. Quote
bongobongo Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Elitesse napisał(a):poprosze o sznaucery srednie pieprz i sol Mam w katalogu tylko sznaucera nr FCI 182, ale to chyba nie o to Ci chodzi? Quote
takatuka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='bongobongo'][quote name='takatuka']bongobongo samoyedy proszę 8) Szukałam samoyedów w V grupie. Czy dobrze? Jeśli tak, to nie znalazłam żadnego. Tak samki to gr V :roll: W każdym razie dziękuję :) Quote
bongobongo Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='takatuka'][quote name='bongobongo'][quote name='takatuka']bongobongo samoyedy proszę 8) Szukałam samoyedów w V grupie. Czy dobrze? Jeśli tak, to nie znalazłam żadnego. Tak samki to gr V :roll: W każdym razie dziękuję :) Szukałam jeszcze po numerze rasy FCI i nie znalazłam, czyli po prosu nie było żadnego. Quote
Asiaczek Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='bongobongo'][quote name='Asiaczek']Bongobongo - a dla mnie poproszę basenji + sędziego. Pzdr. PSY: kl. otwarta: STRONG STAIL UGADUGU RUS SUKI: kl. pośrednia: KENIK-ERŻE BARA-AJRISZ RUS kl. otwarta: KENIK-ERŻE BEKKI-AJWORY RUS Pozdrawiam! Aha! Jeżeli chodzi o sędziego w katalogu jest napiasane, że na ringu 2 (a tam sędziowane były baski) oceniali: Maciej Aleksander Kozber i Olga Parszina (Rosja). Dzięki. Pzdr. Quote
takatuka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='bongobongo'][quote name='takatuka'][quote name='bongobongo'][quote name='takatuka']bongobongo samoyedy proszę 8) Szukałam samoyedów w V grupie. Czy dobrze? Jeśli tak, to nie znalazłam żadnego. Tak samki to gr V :roll: W każdym razie dziękuję :) Szukałam jeszcze po numerze rasy FCI i nie znalazłam, czyli po prosu nie było żadnego. Ok, dziękuję jeszcze raz :fadein: Quote
Elitesse Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 bongobongo napisał(a):Elitesse napisał(a):poprosze o sznaucery srednie pieprz i sol Mam w katalogu tylko sznaucera nr FCI 182, ale to chyba nie o to Ci chodzi? wlasnie o to :) Quote
bongobongo Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Elitesse napisał(a):bongobongo napisał(a):Elitesse napisał(a):poprosze o sznaucery srednie pieprz i sol Mam w katalogu tylko sznaucera nr FCI 182, ale to chyba nie o to Ci chodzi? wlasnie o to :) Skoro o to, to proszę bardzo: SUKI: kl. otwarta: DETZEL FŁAJ RUS Quote
Elitesse Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 ooo az jedna ?? :o to moze by pojechac ? tylko skad transport wykombinowac ? Quote
bongobongo Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Elitesse napisał(a):ooo az jedna ?? :o to moze by pojechac ? tylko skad transport wykombinowac ? Ja będę jechała do Kalinigradu, ale dopiero w przyszłym roku (myślę, że gdzieś tak na wiosnę). Quote
Asiaczek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Ja też wybieram się do K. i to w przyszłym roku, ale najpierw Gusio, Dablik i może Hipka niech skończą Championaty. Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 czy ktos zdecydowal sie jechac i ma wolne miejsce ??? Quote
orsini Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 a Ty w koncu nie jedziesz?i czy masz juz paszport:))) Quote
carotina Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Elitesse napisał(a):czy ktos zdecydowal sie jechac i ma wolne miejsce ??? mam to samo pytanie :roll: Quote
skubi Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Nie będę orginalna, ale mam to samo pytanie :roll: Quote
Asdf Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ja mam to samo pytanie co powyżej. I dwa dodatkowe: 1)Kto sędziuje husky na grudniowej wystawie? 2)Na ile to pewne info ze od 1.01.2006 Ch. Rosji = 3 CAC Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Słyszałam o zmianach w przyznawaniu polskim psiakom Championatu Rosji, ale nie wiem skąd i gdzie. Ale słyszałam na pewno. Pzdr. Quote
Genie Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ja poproszę o stawkę pirenejskiego psa górskiego - II grupa FCI 137. Prawdopodobnie się wybiorę i będę mogła zabrać ze sobą 1 - 2 osoby z małymi psami. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Genie - napisz, skąd jesteś, bo bez tej informacji, to nie wiadomo, kto mógłby zabrać się z Tobą, OK? Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 ehh a ja zapomnialam ze paszportu nie mam :( ile sie srednio ceka na wyrobienie ? moze jeszcze zdaze ? Quote
Genie Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Genie - napisz, skąd jesteś, bo bez tej informacji, to nie wiadomo, kto mógłby zabrać się z Tobą, OK? Pzdr. Jestem ze Zgierza. Mogę trochę "odbić" z trasy, żeby kogoś zabrać. Naturalnie w granicach rozsądku. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Elitesse napisał(a):ehh a ja zapomnialam ze paszportu nie mam :( ile sie srednio ceka na wyrobienie ? moze jeszcze zdaze ? Dwa tygodnie albo miesiąc. Ja już nie pamiętam. Zadzwoń do wydziału paszportowego, to na pewno powiedzą. O tej porze roku chyba nie ma kolejek? pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Genie'][code]Jestem ze Zgierza. Mogę trochę "odbić" z trasy, żeby kogoś zabrać. Naturalnie w granicach rozsądku. Jasne. Może ktoś będzie zainteresowany? pzdr. Quote
Zeliika Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Asiaczek napisał(a):Elitesse napisał(a):ehh a ja zapomnialam ze paszportu nie mam :( ile sie srednio ceka na wyrobienie ? moze jeszcze zdaze ? Dwa tygodnie albo miesiąc. Ja już nie pamiętam. Zadzwoń do wydziału paszportowego, to na pewno powiedzą. O tej porze roku chyba nie ma kolejek? pzdr. Miesiac, ale mozna sie dowiadywac po 3 tygodniach, tak bylo 3 lata temu. Quote
carotina Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 UWAGA DOWIADYWAŁAM SIĘ CO DO MOŻLIWOŚCI WYNAJĘCIA BUSA (JAK TO WYGLĄDA, CENA ITD.) I JEST TO REALNE :wink: EWENTAUALNY WYJAZD Z GDAŃSKA, LUB GDYNII.... W BUSIE JEST 7 MIEJSC, ALE TRZEBA LICZYĆ PSY..... WIĘC MAX. MAMY JESZCZE MIEJSCA DLA 2-3 OSÓB (ZALEZY OD WIELKOŚCI/ILOŚCI PSÓW) ZAINTERESOWANI SZCZEGÓLAMI PROSZE PISAĆ DO MNIE JAK NAJSZYBCIEJ NA PRIV., EWENTUALNIE NA MAILA carotina@op.pl Quote
Recommended Posts