Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc :) ma ktoś juz jakieś informacje na temat Grudniowego Kalingradu? Tzn stawka sędziów itp :wink: . Ja chciałabym pojechac, zwłaszcza po to by zdobyc Ch.Rosji 8)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam

to raczej ma byc krajowka ja sie tez wybieram ale bardziej zastanawiam sie nad terminem listopadowym.
niestety obsady sedziow nie znam a czy sa jakies dodatkowe wymagania przy przekraczaniu granicy

pozdrawiam

Posted

karolaGd napisał(a):
witam

to raczej ma byc krajowka ja sie tez wybieram ale bardziej zastanawiam sie nad terminem listopadowym.
niestety obsady sedziow nie znam a czy sa jakies dodatkowe wymagania przy przekraczaniu granicy

pozdrawiam

są wymagania Wiza :)

Posted

effa napisał(a):
A ten listopadowy to kiedy i czy obie wystawy w Kaliningradzie sa dla wszystkich ras???

jest jakis Kaliningrad listopadowy :o ma ktos jakies info :wink: ?
pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

witam

niedawno pisalam i sie pytalam odpisali mi ze 20 listopada i 17 grudnia jest kaliningrad chyba ze mam zle wiadomosci ale nie na pewno jest w listopadzie bo znajoma ma rekalmowke w katalogu

pozdrawiam

a oprocz wizy bo to dla nas a co trzeba dla psa podobno jakies przeciwciala?

Posted

karolaGd napisał(a):
witam

niedawno pisalam i sie pytalam odpisali mi ze 20 listopada i 17 grudnia jest kaliningrad chyba ze mam zle wiadomosci ale nie na pewno jest w listopadzie bo znajoma ma rekalmowke w katalogu

pozdrawiam

a oprocz wizy bo to dla nas a co trzeba dla psa podobno jakies przeciwciala?

nie, ja byłam na wystawie w Kalingradzie w czerwcu, żadnych badan na przeciewciała nie trzeba miec :)

• 4 weeks later...
Posted

Wybiera się może ktoś na którąś z tych wystaw i miał by miejsce dla jednej osoby i średniej wielkości psa? Planowałam jechać w przyszłym roku na CACIBową, ale z powodu zmiany planów to odpada.

Posted

donya napisał(a):
A na wizę długo się czeka??? Czy od ręki wystawiają???
My się wybieramy (tzn. ja i Agappe z 2 akitami) ale w przyszłym roku - raczej na CACIB-ową

do 10 dni

Posted

Savannah napisał(a):
donya napisał(a):
A na wizę długo się czeka??? Czy od ręki wystawiają???
My się wybieramy (tzn. ja i Agappe z 2 akitami) ale w przyszłym roku - raczej na CACIB-ową

do 10 dni

Dziękuję za odpowiedź

Posted

skubi napisał(a):
carotina, to mamy taką samą sytuacje, tylko moja suczka jest nieco większa

Jeszcze ja się do Was dołączam z psem rasy samoyed.
Gdybyśmy skombinowały auto i któraś z Was miałaby prawo jazdy to może pokazałybyśmy sie na tej wystawie :roll:

Posted

takatuka napisał(a):
skubi napisał(a):

Gdybyśmy skombinowały auto i któraś z Was miałaby prawo jazdy to może pokazałybyśmy sie na tej wystawie :roll:

kurcze fajnie by było :D , ja nie mam prawa jazdy niestety i do grudnia raczej mieć nie bede :roll:
Skubi, a może Ty?? :P

Posted

carotina napisał(a):
takatuka napisał(a):
skubi napisał(a):

kurcze fajnie by było :D , ja nie mam prawa jazdy niestety i do grudnia raczej mieć nie bede :roll:
Skubi, a może Ty?? :P

Skubi w Tobie nadzieja 8)

Posted

Ja mam informacje o wystawie 26-27.11. oplaty do 1.10 20 euro, do 1.11 30 euro, sedziowie Szwec(Rosja), Iwanow(Rosja), Żuk(Bialorus). Jest to wystawa jednodniowa, tylko organizatorzy nie zdecydowali jeszcze w jaki bedzie dzien. W ten sam dzien bedzie dodatkowo wystawa goldenow i labradorow

Posted

Mi jest wszystko jedno. Suka jedna cieczke będzie miała dopiero w lutym (i na wtedy zostało przesunięte krycie) więc oba terminy mi pasują.

Potrzebny jest tylko kierowca i samochód.