Savannah Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Czesc :) ma ktoś juz jakieś informacje na temat Grudniowego Kalingradu? Tzn stawka sędziów itp :wink: . Ja chciałabym pojechac, zwłaszcza po to by zdobyc Ch.Rosji 8) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 no i zapytanie kto się wybiera :D ? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Elitesse Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 to bedzie krajowa czy miedzynarodowa i kiedy dokladnie ? Quote
karolaGd Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 witam to raczej ma byc krajowka ja sie tez wybieram ale bardziej zastanawiam sie nad terminem listopadowym. niestety obsady sedziow nie znam a czy sa jakies dodatkowe wymagania przy przekraczaniu granicy pozdrawiam Quote
effa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 A ten listopadowy to kiedy i czy obie wystawy w Kaliningradzie sa dla wszystkich ras??? Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 karolaGd napisał(a):witam to raczej ma byc krajowka ja sie tez wybieram ale bardziej zastanawiam sie nad terminem listopadowym. niestety obsady sedziow nie znam a czy sa jakies dodatkowe wymagania przy przekraczaniu granicy pozdrawiam są wymagania Wiza :) Quote
Savannah Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 effa napisał(a):A ten listopadowy to kiedy i czy obie wystawy w Kaliningradzie sa dla wszystkich ras??? jest jakis Kaliningrad listopadowy :o ma ktos jakies info :wink: ? pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
karolaGd Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 witam niedawno pisalam i sie pytalam odpisali mi ze 20 listopada i 17 grudnia jest kaliningrad chyba ze mam zle wiadomosci ale nie na pewno jest w listopadzie bo znajoma ma rekalmowke w katalogu pozdrawiam a oprocz wizy bo to dla nas a co trzeba dla psa podobno jakies przeciwciala? Quote
Savannah Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 karolaGd napisał(a):witam niedawno pisalam i sie pytalam odpisali mi ze 20 listopada i 17 grudnia jest kaliningrad chyba ze mam zle wiadomosci ale nie na pewno jest w listopadzie bo znajoma ma rekalmowke w katalogu pozdrawiam a oprocz wizy bo to dla nas a co trzeba dla psa podobno jakies przeciwciala? nie, ja byłam na wystawie w Kalingradzie w czerwcu, żadnych badan na przeciewciała nie trzeba miec :) Quote
Elitesse Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ma ktos dokladniejsze info o grudniowej wystawie ? Quote
skubi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wybiera się może ktoś na którąś z tych wystaw i miał by miejsce dla jednej osoby i średniej wielkości psa? Planowałam jechać w przyszłym roku na CACIBową, ale z powodu zmiany planów to odpada. Quote
carotina Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ja bym się bardzo chętnie wybrała, ale nie mam transportu :-? jak by ktos miał wolne miejsce i szukał towarzystwa, to prosze o kontakt na dogo, lub mailem carotina@op.pl jechałabym z jedną malutką suczką :wink: Quote
donya Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 A na wizę długo się czeka??? Czy od ręki wystawiają??? My się wybieramy (tzn. ja i Agappe z 2 akitami) ale w przyszłym roku - raczej na CACIB-ową Quote
skubi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 carotina, to mamy taką samą sytuacje, tylko moja suczka jest nieco większa Quote
Savannah Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 donya napisał(a):A na wizę długo się czeka??? Czy od ręki wystawiają??? My się wybieramy (tzn. ja i Agappe z 2 akitami) ale w przyszłym roku - raczej na CACIB-ową do 10 dni Quote
donya Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Savannah napisał(a):donya napisał(a):A na wizę długo się czeka??? Czy od ręki wystawiają??? My się wybieramy (tzn. ja i Agappe z 2 akitami) ale w przyszłym roku - raczej na CACIB-ową do 10 dni Dziękuję za odpowiedź Quote
takatuka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 skubi napisał(a):carotina, to mamy taką samą sytuacje, tylko moja suczka jest nieco większa Jeszcze ja się do Was dołączam z psem rasy samoyed. Gdybyśmy skombinowały auto i któraś z Was miałaby prawo jazdy to może pokazałybyśmy sie na tej wystawie :roll: Quote
carotina Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 takatuka napisał(a):skubi napisał(a):carotina, to mamy taką samą sytuacje, tylko moja suczka jest nieco większa Jeszcze ja się do Was dołączam z psem rasy samoyed. Gdybyśmy skombinowały auto i któraś z Was miałaby prawo jazdy to może pokazałybyśmy sie na tej wystawie :roll: kurcze fajnie by było :D , ja nie mam prawa jazdy niestety i do grudnia raczej mieć nie bede :roll: Skubi, a może Ty?? :P Quote
Elitesse Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 czy ktos ma konkretne info o wystawie ? czy wogole taka bedzie ? Quote
takatuka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 carotina napisał(a):takatuka napisał(a):skubi napisał(a):carotina, to mamy taką samą sytuacje, tylko moja suczka jest nieco większa Jeszcze ja się do Was dołączam z psem rasy samoyed. Gdybyśmy skombinowały auto i któraś z Was miałaby prawo jazdy to może pokazałybyśmy sie na tej wystawie :roll: kurcze fajnie by było :D , ja nie mam prawa jazdy niestety i do grudnia raczej mieć nie bede :roll: Skubi, a może Ty?? :P Skubi w Tobie nadzieja 8) Quote
dorotal Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Ja mam informacje o wystawie 26-27.11. oplaty do 1.10 20 euro, do 1.11 30 euro, sedziowie Szwec(Rosja), Iwanow(Rosja), Żuk(Bialorus). Jest to wystawa jednodniowa, tylko organizatorzy nie zdecydowali jeszcze w jaki bedzie dzien. W ten sam dzien bedzie dodatkowo wystawa goldenow i labradorow Quote
skubi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 prawa jazdy brak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
carotina Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 no dobra, to musimy znaleźć samochód z kierowcą :P Tylko troche większy od malucha, żebyśmy we trzy weszły 8) Quote
takatuka Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 A grudniowa kiedy jest? Skubi i Carotina a Wy kiedy chcecie jechać? Na listopadową czy grudniową? :roll: Quote
skubi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Mi jest wszystko jedno. Suka jedna cieczke będzie miała dopiero w lutym (i na wtedy zostało przesunięte krycie) więc oba terminy mi pasują. Potrzebny jest tylko kierowca i samochód. Quote
Recommended Posts