Jump to content
Dogomania

Achilles ma kumpla czyli dziecko i dog :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hexi']:loveu: :loveu: :loveu: ladny mam banerek nie? :loveu: :loveu: :loveu:
Ah ta skropmnosc :P no ale sie zgodze banerek ladny ladny :loveu:

ohh jakie fafulkiii do wysciskania dla mnie :iloveyou: :loveu: Pieknosc..

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w koncu dotarlismy na wystawe sopocka, niewiele zdjec z niej mamy, za to w koncu blizej poznalismy siostrzyczke Achilla Aliję :) sliczna i slodka panienka :)

udalo mi sie cyknac jednego arlekina i czarna dziewczynke, reszta to zolto pregowana mlodziez

Posted

banerek dostalam w prezencie wiec moge chwalic z czystym sumieniem ;)

a tu dziecek w szkole uczy sie pilnie wieczory i ranki (...) :evil_lol:

Posted

uczy sie pilnie, nawet zbyt pilnie....ostatnio specjalizuje sie w wykonywaniu komend zanim ja je powiem..... instruktor mowi - zawracamy - i zanim zdaze powiedziec noga pies juz zaczyna mnie obchodzic :D za duzo chlopak kombinuje ;P

Posted

no to w takim razie mam baaardzo inteligentnego psa :evil_lol:
a plazowac zwierze uwielbia tylko plywanie jest poza dyskusja...ewentualnie lapy mozna zmoczyc :lol:
moze we wrzesniu uda nam sie jeszcze raz na tydzien wyskoczyc na hel...jesli pogoda i robota pozwoli :roll:

Posted

dotarlo potwierdzenie w niedziele jedziemy do radomia :multi:
jesli ktos sie tam wybiera zapraszamy do odwiedzenia nas przy ringu dogow w mlodziezy zoltej beda tylko dwa wiec latwo bedzie nas znalezc ;)
nie moge sie juz doczekac wyjazdu....oj bakcyl wystawowy zlapal mnie i trzyma dobrze ze dziecek tez lubi wystawy :lol:

Posted

Hexi napisał(a):
dotarlo potwierdzenie w niedziele jedziemy do radomia :multi:
jesli ktos sie tam wybiera zapraszamy do odwiedzenia nas przy ringu dogow w mlodziezy zoltej beda tylko dwa wiec latwo bedzie nas znalezc ;)
nie moge sie juz doczekac wyjazdu....oj bakcyl wystawowy zlapal mnie i trzyma dobrze ze dziecek tez lubi wystawy :lol:

Ale konkurent nie byle jaki :loveu:
Ciekawa jestem kto wygra :multi:

Posted

A ja się natknęłam przypadkiem na Hexi i muszę wam powiedzieć, że Achillo baaardzo się zmienił! :crazyeye: Moim zdaniem na korzyść - stał się czarny podpalany i wybitnie onkowaty :loveu: :diabloti:

Posted

Strasznie się zmienił :),
to już nie ten młodzieniec którego poznałam rok temu:lol:....a nie chciałam wierzyc Marcie że jeszcze dużo urośnie:cool1:.
Prawdziwy facet się w te wakacje zrobił...serio..zupelnie inny pies:cool3:

Posted

moon nie martw sie on dalej rosnie :D
a my wlasnie wrocilismy z radomia z ocena doskonala i zwyciestwem mlodziezy :multi:
dzieki wszystkim ktorzy trzymali za nas kciuki :)
juz tylko jednego zwycieztwa brakuje nam do mlodziezowego championatu :cool3:
zdjecia beda jak zwykle z opoznieniem ale beda i jest ich calkiem sporo
a za tydzien czestochowa...

ps gratulacje dla korkosmoka z pierwzej wystawy przywiozl ocene wybitnie obiecujaca i cudny opis, nie mowiac o tym ze podbil wszystkie serca :loveu:

Posted

jakis czas temu moon zrobila mi prezent...:lol: do tej pory wisial u mnie na pulpicie :)
zobaczcie jakie dzielne mam dziecko! :evil_lol:

ps moon a tego pana to ja poprosze z dostawa do domu ;)

Posted

[quote name='Hexi']jakis czas temu moon zrobila mi prezent...:lol: do tej pory wisial u mnie na pulpicie :)
ps moon a tego pana to ja poprosze z dostawa do domu ;)

Pan - mrrrrrrrrrrrrrrau... :) Bestia zresztą tez niczego sobie :)

Cóż... ja znam Achilla od nieco innej strony: :)

1. kontemplacyjno - dostojnej:

2. towarzysko - zabawowej :) (tak, tak, drodzy państwo, tak psy lekce sobie ważą wystawy :) )

3. ... i opiekuńczo - wychowawczej:

Posted

noooo pana to bym z... domu...nie wygonila :cool3:
a na zdjecia sie napatrzec nie moge....szczegolnie te jarzebinkowe....
a z korkiem za jakis czas zrobimy jeszcze jedno porownanie zobaczysz wtedy jak on szybko rosnie ;)

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Rany... czy ten mały bąbelek to Achilles? :)
:loveu: :loveu: :loveu:

hihihihihi...

Nio :loveu:

A ja mam znacznie więcej Achilla ale nie wiem czy Marta mnie nie zabije jak zaczne wstawiać :evil_lol: