mrowka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Hexi']:loveu: :loveu: :loveu: ladny mam banerek nie? :loveu: :loveu: :loveu: Ah ta skropmnosc :P no ale sie zgodze banerek ladny ladny :loveu: ohh jakie fafulkiii do wysciskania dla mnie :iloveyou: :loveu: Pieknosc.. Quote
Hexi Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 w koncu dotarlismy na wystawe sopocka, niewiele zdjec z niej mamy, za to w koncu blizej poznalismy siostrzyczke Achilla Aliję :) sliczna i slodka panienka :) udalo mi sie cyknac jednego arlekina i czarna dziewczynke, reszta to zolto pregowana mlodziez Quote
Hexi Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 banerek dostalam w prezencie wiec moge chwalic z czystym sumieniem ;) a tu dziecek w szkole uczy sie pilnie wieczory i ranki (...) :evil_lol: Quote
Hexi Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 i domowo spacerowe :) no i ... koniec... :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ale suupppper te fotki <i każde inne>;) :razz: :razz: :razz: Quote
mrowka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 taki jestem dumny! ucz sie ucz Achillesikuu :) Quote
Hexi Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 uczy sie pilnie, nawet zbyt pilnie....ostatnio specjalizuje sie w wykonywaniu komend zanim ja je powiem..... instruktor mowi - zawracamy - i zanim zdaze powiedziec noga pies juz zaczyna mnie obchodzic :D za duzo chlopak kombinuje ;P Quote
Shanara Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='madzia i medor'] Piękny "dog plażowy". A swoja drogą niech kombinuje jak najwięcej..to w końcu podobno przejaw inteligencji :p . Quote
Hexi Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 no to w takim razie mam baaardzo inteligentnego psa :evil_lol: a plazowac zwierze uwielbia tylko plywanie jest poza dyskusja...ewentualnie lapy mozna zmoczyc :lol: moze we wrzesniu uda nam sie jeszcze raz na tydzien wyskoczyc na hel...jesli pogoda i robota pozwoli :roll: Quote
Hexi Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 dotarlo potwierdzenie w niedziele jedziemy do radomia :multi: jesli ktos sie tam wybiera zapraszamy do odwiedzenia nas przy ringu dogow w mlodziezy zoltej beda tylko dwa wiec latwo bedzie nas znalezc ;) nie moge sie juz doczekac wyjazdu....oj bakcyl wystawowy zlapal mnie i trzyma dobrze ze dziecek tez lubi wystawy :lol: Quote
gigalagothica Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 No więc mamie się podobają nowe fotki :lol: I nawet zamierza ukraść conieco do galerii dzidziusia na stronce... Quote
Hexi Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 prosiem bardzo :) bede sprawdzac achillowa galerie :) trzeba pilnowac zeby aktualna byla :cool3: Quote
jo-jo Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Hexi napisał(a):dotarlo potwierdzenie w niedziele jedziemy do radomia :multi: jesli ktos sie tam wybiera zapraszamy do odwiedzenia nas przy ringu dogow w mlodziezy zoltej beda tylko dwa wiec latwo bedzie nas znalezc ;) nie moge sie juz doczekac wyjazdu....oj bakcyl wystawowy zlapal mnie i trzyma dobrze ze dziecek tez lubi wystawy :lol: Ale konkurent nie byle jaki :loveu: Ciekawa jestem kto wygra :multi: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 :pHexi .....fajny masz banerek;) cudeńko:loveu: Quote
Hexi Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 dzieki :loveu: powtorze potfforowi ;) a co do wystawy...pozyjemy zobaczymy.... Quote
asher Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A ja się natknęłam przypadkiem na Hexi i muszę wam powiedzieć, że Achillo baaardzo się zmienił! :crazyeye: Moim zdaniem na korzyść - stał się czarny podpalany i wybitnie onkowaty :loveu: :diabloti: Quote
Hexi Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i pare lat mu przybylo bo kilogramow zostalo chyba tyle samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Strasznie się zmienił :), to już nie ten młodzieniec którego poznałam rok temu:lol:....a nie chciałam wierzyc Marcie że jeszcze dużo urośnie:cool1:. Prawdziwy facet się w te wakacje zrobił...serio..zupelnie inny pies:cool3: Quote
Hexi Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 moon nie martw sie on dalej rosnie :D a my wlasnie wrocilismy z radomia z ocena doskonala i zwyciestwem mlodziezy :multi: dzieki wszystkim ktorzy trzymali za nas kciuki :) juz tylko jednego zwycieztwa brakuje nam do mlodziezowego championatu :cool3: zdjecia beda jak zwykle z opoznieniem ale beda i jest ich calkiem sporo a za tydzien czestochowa... ps gratulacje dla korkosmoka z pierwzej wystawy przywiozl ocene wybitnie obiecujaca i cudny opis, nie mowiac o tym ze podbil wszystkie serca :loveu: Quote
Hexi Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 jakis czas temu moon zrobila mi prezent...:lol: do tej pory wisial u mnie na pulpicie :) zobaczcie jakie dzielne mam dziecko! :evil_lol: ps moon a tego pana to ja poprosze z dostawa do domu ;) Quote
Sylvia_76 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Hexi']jakis czas temu moon zrobila mi prezent...:lol: do tej pory wisial u mnie na pulpicie :) ps moon a tego pana to ja poprosze z dostawa do domu ;) Pan - mrrrrrrrrrrrrrrau... :) Bestia zresztą tez niczego sobie :) Cóż... ja znam Achilla od nieco innej strony: :) 1. kontemplacyjno - dostojnej: 2. towarzysko - zabawowej :) (tak, tak, drodzy państwo, tak psy lekce sobie ważą wystawy :) ) 3. ... i opiekuńczo - wychowawczej: Quote
Hexi Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 noooo pana to bym z... domu...nie wygonila :cool3: a na zdjecia sie napatrzec nie moge....szczegolnie te jarzebinkowe.... a z korkiem za jakis czas zrobimy jeszcze jedno porownanie zobaczysz wtedy jak on szybko rosnie ;) Quote
Sylvia_76 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Rany... czy ten mały bąbelek to Achilles? :) :loveu: :loveu: :loveu: hihihihihi... Quote
jo-jo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Rany... czy ten mały bąbelek to Achilles? :) :loveu: :loveu: :loveu: hihihihihi... Nio :loveu: A ja mam znacznie więcej Achilla ale nie wiem czy Marta mnie nie zabije jak zaczne wstawiać :evil_lol: Quote
Recommended Posts