moon_light Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Hexi napisał(a):.i na dodatek ma nowa ulubiona zabawe, puszczanie babelkow nosem pod woda...:roll: :lol: na pewno nosem :evil_lol:?? ;) Quote
stereo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Zapomniałaś dodać: "i wyrywanie ślicznych śmierdzących wodnych roślinek" :evil_lol: Wstawiaj zdjęcia, wstawiaj!:diabloti: Quote
Hexi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 po krotkiej mazurskiej przerwie wracamy ze zdjeciami.... :) podobno na wilanowie widziano potwora wodnego...ludnosc uciekla w panice a potwor ich gonil zaciekle, jeden ze swiadkow twierdzi iz zdolal wykonac zdjecie maszkary... fachowcy nie sa w stanie ocenic prawdziwosci owych poglosek ale zdjecia mowia same za siebie.... Quote
Hexi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 ale zanim nastapil atak potwora...potwor startowal w konkursie pieknosci na warszawskiej gwardii...tam nie wydawal sie az tak grozny.... Quote
Hexi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 moon nosem na pewno doopki pod wode nie chowa...tak na wszelki wypadek a noz widelec cos go zjesc bedzie chcialo... ;) Quote
Hexi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 po wystawie nie tak latwo przestac pozowac...nawet nad jeziorkiem.... ale po kapieli wszelkie pozowania przechodza jak reka odjal a moze jednak nie do konca.... Quote
Hexi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 ale przynajmniej nie caly czas jest powaznie...czasem trzeba sprawdzic czy na uszach nie dalo by sie latac... czasem sie udaje :D Quote
Hexi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 moth napisał(a):Dopiero teraz znalazłam tą galerię. :oops: Obiecuję się poprawić i zaglądać regularnie. W końcu bycie Matką Chrzestną do czegoś zobowiązuje. :lol: Miałam swój bardzo duży udział w "powstawaniu" Achilla. ;) PS. Spotkałyśmy się przelotem w Nowym Dworze na wystawie. o rany!!! to bylas ty to juz wiem czemu dziecka rozpoznalas :D w glowe zachodzilam skad znasz gige :) i wiesz ze dziecek tak jest do niej podobny ;) w takim razie witamy kolejna mamusie chrzestna tym razem...jeszcze troszke i na drugie urodzinki uzbiera sie cala goora prezentow ;) Quote
moon_light Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Jak tu się pieknie zrobilo:loveu: Achilles jest mistrzem w strzelaniu dziwnych min:evil_lol: Quote
Hexi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 wykorzystujemy aparacik ile sie da juz caly dyska zapchalam zdjeciami i mam problem z przezucaniem nowych zaczynam wszystko na plytach katalogowac...a dziecek ma po prostu talent...:evil_lol: Quote
moon_light Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Hahahaha n a pierwszym zdjęciu jaka pajęczynka miedzy spodniami pańci-a faflami Achillesa:evil_lol: ps. caly dysk zapchany zdjęciami...to mam nadzieje że w galerii regularnie będzie zdjęć przybywac:cool3: Quote
Hexi Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 bo nas lacza wrecz namacalne wiezy :evil_lol: beda zdjecia beda juz kolejne na aparacie czekaja az TZ wroci z wojazy i zrobi na nie miejsce na dysku ;) do tego czasu mam jeszcze miejsce na 200zdjec wiec pstrykam wszystko co leci ;) a lata glownie Achilles :cool3: tylko w wiekszosci wypadkow mam zdjecia ogona...musze chyba szybciej zdjecia robic ;) Quote
Hexi Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 :loveu:aaaa zobaczcie jaki mam ladny banerek :loveu: :multi: :bigcool::Cool!: dzieki *luthien*:buzi: :Rose: Quote
Hexi Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 bo biegl wlasnie...sedzia nas w upale przetrzymal dluuuugo na ringu wiec dziecek byl zafafluniony zmeczony i jeszcze biegac kazali Quote
Alicja Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Hexi']bo biegl wlasnie...sedzia nas w upale przetrzymal dluuuugo na ringu wiec dziecek byl zafafluniony zmeczony i jeszcze biegac kazali:shake:bez serca sędzia , biedny dziecek się zafaflunił :razz: Quote
Hexi Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 absolutnie :evil_lol: ale nie bylo tak zle...ocene doskonala dal, pierwszego miejsca nie... wiec moglismy sie szybko zmyc do domku nie czekajac na porownanie i odpoczac od upalu kiedy inni wciaz sie smarzyli :cool3: Quote
Hexi Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 w konsekwencji po wystawie i moczeniu sie w wodzie dziecek padl na amen i na noc wyprowadzil sie na balkon Quote
Recommended Posts