Jump to content
Dogomania

Achilles ma kumpla czyli dziecko i dog :)

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po krotkiej mazurskiej przerwie wracamy ze zdjeciami.... :)
podobno na wilanowie widziano potwora wodnego...ludnosc uciekla w panice a potwor ich gonil zaciekle, jeden ze swiadkow twierdzi iz zdolal wykonac zdjecie maszkary... fachowcy nie sa w stanie ocenic prawdziwosci owych poglosek ale zdjecia mowia same za siebie....

Posted

ale zanim nastapil atak potwora...potwor startowal w konkursie pieknosci na warszawskiej gwardii...tam nie wydawal sie az tak grozny....

Posted

po wystawie nie tak latwo przestac pozowac...nawet nad jeziorkiem....

ale po kapieli wszelkie pozowania przechodza jak reka odjal

a moze jednak nie do konca....

Posted

ale przynajmniej nie caly czas jest powaznie...czasem trzeba sprawdzic czy na uszach nie dalo by sie latac...

czasem sie udaje :D

Posted

moth napisał(a):
Dopiero teraz znalazłam tą galerię. :oops: Obiecuję się poprawić i zaglądać regularnie. W końcu bycie Matką Chrzestną do czegoś zobowiązuje. :lol: Miałam swój bardzo duży udział w "powstawaniu" Achilla. ;)

PS. Spotkałyśmy się przelotem w Nowym Dworze na wystawie.

o rany!!! to bylas ty to juz wiem czemu dziecka rozpoznalas :D w glowe zachodzilam skad znasz gige :) i wiesz ze dziecek tak jest do niej podobny ;)
w takim razie witamy kolejna mamusie chrzestna tym razem...jeszcze troszke i na drugie urodzinki uzbiera sie cala goora prezentow ;)

Posted

wykorzystujemy aparacik ile sie da juz caly dyska zapchalam zdjeciami i mam problem z przezucaniem nowych zaczynam wszystko na plytach katalogowac...a dziecek ma po prostu talent...:evil_lol:

Posted

Hahahaha n a pierwszym zdjęciu jaka pajęczynka miedzy spodniami pańci-a faflami Achillesa:evil_lol:

ps. caly dysk zapchany zdjęciami...to mam nadzieje że w galerii regularnie będzie zdjęć przybywac:cool3:

Posted

bo nas lacza wrecz namacalne wiezy :evil_lol:

beda zdjecia beda juz kolejne na aparacie czekaja az TZ wroci z wojazy i zrobi na nie miejsce na dysku ;)
do tego czasu mam jeszcze miejsce na 200zdjec wiec pstrykam wszystko co leci ;) a lata glownie Achilles :cool3:
tylko w wiekszosci wypadkow mam zdjecia ogona...musze chyba szybciej zdjecia robic ;)

Posted

bo biegl wlasnie...sedzia nas w upale przetrzymal dluuuugo na ringu wiec dziecek byl zafafluniony zmeczony i jeszcze biegac kazali

Posted

[quote name='Hexi']bo biegl wlasnie...sedzia nas w upale przetrzymal dluuuugo na ringu wiec dziecek byl zafafluniony zmeczony i jeszcze biegac kazali:shake:bez serca sędzia , biedny dziecek się zafaflunił :razz:

Posted

absolutnie :evil_lol:

ale nie bylo tak zle...ocene doskonala dal, pierwszego miejsca nie... wiec moglismy sie szybko zmyc do domku nie czekajac na porownanie i odpoczac od upalu kiedy inni wciaz sie smarzyli :cool3: