Jump to content
Dogomania

Achilles ma kumpla czyli dziecko i dog :)

Recommended Posts

Posted

po wystawie pojechalismy do Krakowa, w hotelu okazalo sie ze dla dziecka przewidziano osobne lozko...bardzo mu to pasowalo :evil_lol:

potem poszlismy na spacer na rynek, pani dostala kwiatki ale dziecek nie dokonca wierzyl ze to nie dla niego ;)

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i znowu w droge...psiatko bylo juz troche znudzone...

ale okazalo sie ze warto bylo jechac, z mama i bratem na polach dziecek wyszalal sie za wsze czasy :)

Posted

jego meczymy???
wozimy,
myjemy
marzneimy
a on na konkursie pieknosci sie wdzieczy...
i jeszcze kwiatki ma dostac :lol:
:evil_lol:

Posted

po ladnych paru godzinach zwierzaki zalegly zmeczone...

to na tyle jesli chodzi o majowe wojaze :)
teraz mam jeszcze zdjecia domowe i spacerkowe i nowiutkie wczorajsze...ale te ostatnie musza poczekac na zgranie :)

Posted

jesli nie mozna wyjechac nad jezioro trzeba sobie jakos radzic w upaly pies parkowal w wannie domagajac sie prysznica :lol:
okazalo sie ze to najlepsze miejsce do spania...

Posted

i jeszcze wczorajsze psie spotkanie...na poczatek chcialam zawiadomic ze na kabatach zaobserwowano walki psow...:mad:

:evil_lol:

czekamy na reszte towarzystwa

ooo sa...

Posted

aaa to zalezy dla kogo...
dla mnie - uzda - latwiej zwierza kontrolowac
dla SM - kaganiec - nie moga sie czepiac :evil_lol:
dla dziecka - meczace ustrojstwo lepsze niz kaganiec ;)
poza tym to przeciez konik jest to bez kantarka by mial biegac :lol:

Posted

Shanara bo to nasz ulubiony kolorek...twoja malutka jest przeslodka...jak ogladam jej zdjecia przypomina mi sie maly dziecek...oj gdyby tak sie dalo ze jednego dnia by byl maly szczeniaczkowy a drugiego dorosly...:loveu:

Posted

Ojjooooj ! TAAAAK bardzo sie cieszymy że jest aparat- i mam nadzieje na jak najczestsze fotorelacje z dzieckowego życia :lol:.
Psisko w oczach rosnie, jak ostatnio go widziałam to był jeszcze takim podrośniętym dzieciaczkiem, a tu prosze.....wyrósł nam kawał chłopa !!:loveu::lol:

ps. Achilles świetnie prezentuje się w tym kolorze obróżki- do 'twarzy' mu w niej :)

Trzymam mocno kciuki za sukces na warszawskiej !!

Posted

Dopiero teraz znalazłam tą galerię. :oops: Obiecuję się poprawić i zaglądać regularnie. W końcu bycie Matką Chrzestną do czegoś zobowiązuje. :lol: Miałam swój bardzo duży udział w "powstawaniu" Achilla. ;)

PS. Spotkałyśmy się przelotem w Nowym Dworze na wystawie.

Posted

no prosze chwilke nie zagladalam a tu tyle gosci :)
juz niedlugo wrzuce zdjatka z wystawy w warszawie i pare jeziorkowych...okazalo sie ze achilles nurkuje...i na dodatek ma nowa ulubiona zabawe, puszczanie babelkow nosem pod woda...:roll: :lol: