Jump to content
Dogomania

Achilles ma kumpla czyli dziecko i dog :)

Recommended Posts

Posted

Ania-k napisał(a):
jesoooo przestańcie,że to ten sam pies.....:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

no co Ty, przecież on się wogóle nie zmienił :shake: ;)
konik :loveu:

• 2 weeks later...
  • Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnio bylismy na baardzo milej wycieczce, najpierw zachaczylismy o wystawe w Katowicach, niestety bez wiekszych sukcesow, potem pojechalismy do naszej Hodowli macierzystej ;) i spotkalismy sie z mama i bratem po raptem osmio miesiecznej przerwie....dopiero dzis dostalam zdjecia wiec moge sie pochwalic pierwszymi fotkami rodzinnymi Achilla :)

od lewej: Achilles, Giga (mama) i Attyla (brat)

chlopcy sie bawia...nie bardzo moge rozpoznac ktory jest ktory ;-)

Achilles z mama w tle

taaaaki duzy uroslem ;-)
i wracamy po szalenstwach, tym razem w kolejnosci Achilles obok Attyla i Giga

i jeszcze na szybko fotka z Katowic, tak sie wystawialismy...oboje mamy tak samo przerazone miny ;-)

Posted

Hexi napisał(a):
oj jak koniki szalaly po polach mialam problem z rozroznieniem ktore moje ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a ja na fotce to dopiero poznałam po łatkach na klacie ;)

Posted

:lol: to najpewniejszy sposob.... poza tym moj dziecek okazal sie najwiekszy z towarzystwa...a do tego nie jestem przyzwyczajona.... caly czas jest przeciez moim szczeniaczkiem ;)

Posted

asher miod na moje serce...mow mi tak jeszcze ;)
a dziecek naprewde do mamy podobny, tylko mam nadzieje ze po tatusiu w spadku mase dostanie, i sie jeszcze rozbuduje :)

Posted

[quote name='Hexi']asher miod na moje serce...mow mi tak jeszcze ;)
a dziecek naprewde do mamy podobny, tylko mam nadzieje ze po tatusiu w spadku mase dostanie, i sie jeszcze rozbuduje :)toż dziecek to jeszcze mały Pampers :razz:, jeszcze trochę a zacznie się z niego Rumak robić ;)

Posted

:D to troche to jakos tak pol do roku...ale poczekamy poczekamy...potem sobie poczytam jak to sie martwilam na zapas ;) ale ja juz tak mam, dziecka przestalam mierzyc dopiero kiedy mi przepisowe minimum przerosl...i do teraz nie wiem ile ma wzrostu ;)

• 1 month later...
Posted

NARESZCIE ZNALAZŁAM DOGI...UFFF
JEST PIĘKNY TEN MALEC...
CHOĆ WIDZIAŁAM NA OSTATNICH STRONACH, ZE TO JUZ NIE TAKI MALEC.......
CUUUUDEŃKO!!!!!
CZEKAMY NA KOLEJNE ZDJĘCIA!!!!!
POZDRAWIAMY!!!:loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

czesc,:multi:

z czelusci niebytu wykopuje galeryjke Achilla :)
teraz mamy wlasny aparat wiec zdjecia przybywaja w tempie astronomicznym i moze przynajmniej w wakacje uda mi sie je na bierzaco wklejac ;)
ale na poczatek troche historii czyli zaczynamy od maja i wystawy w Opolu, wizyty w naszej hodowli rodzimej i majowki w Krakowie :)

Posted

w opolu przed wejsciem na ring cwiczylismy bieganie

potem grzecznie czekalismy w kolejce do wejscia na ring...przed nami byly czarne i arlekiny a miedzy nimi tez Byc Moze... Ala Italiana

i Irma tez przemknela :)

Posted

no i przerwa...jakos nie moge dojsc do ladu z rozmiarem zdjec...albo sa za duze albo takie malutkie....
ide z dogowatym na spacer moze cos w miedzyczasie wymysle...jak nie reszta bedzie mala z powiekszeniem na zyczenie ;)

calusy

Marta

Posted

Jest dziecek:multi::multi::multi:

a tego Opola to ja sobie nie wybaczę ,że nie wiedziałam ze jestescie , a stałam nieopodal ....tylko nie wypatrywałam znajomych twarzy :shake::p

Posted

ooo jak szkoda...a my sie tam w ta i z powrotem krecilismy :) ale na pocieszenie zaraz wrzuce reszte wystawowych zdjec troche chaotycznie bedzie ale z żółltych mam kilogramy Rumianka z Kn i Achilla a reszte najwyżej po jednym zdjeciu :)

Posted

Hexi napisał(a):
mam nadzieje :) a na razie zapraszamy do olsztyna i warszawy :)
w najgorszym wypadku zobaczymy sie na swiatowce w poznaniu ;)

Uważaj bo jeszcze Ala przyjedzie na Klubówke:evil_lol:

Posted

moze sie uda i przyjedzie :)

no to dzis nowa porcja zdjatek ;)

tak sie pokazywalismy na ringu

dziecek baaardzo sie przejal bieganiem i chcial jak najlepiej wypasc ;)

i jeszcze po zejsciu z ringu koniecznie chcial sie wystawiac :lol: