Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jaki ten dog jest wielki w porownaniu do dzidziusia:loveu: Quote
Hexi Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 wielki, ale cale szczescie delikatny :) pilnuje malego jak oczka w glowie i nawet przy karmieniu musi asystowac :D a korzystajac z tego ze Ksawery dzis daje mi troche czasu : sesja domowa chlopakow Shot at 2007-08-08 Shot at 2007-08-08 Shot at 2007-08-08 Shot at 2007-08-08 Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :loveu::loveu::loveu:świetne....a te proporcje;) http://img61.imageshack.us/img61/6075/obraz032customig4.jpg wystawianie Dziecka na wózek na wystawie ...extra pomysł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hexi Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 pomysl z wystawianiem na wozek co prawda nie moj.... ale nieomieszkam wykozystac :) a z proporcjami jes...ciekawie a bylo jeszcze lepiaj teraz Sawcio ma 2miesiace i 7kg ale jak przyjechalismy do domu wazyl 3400... sama bylam w szoku jak wielkiego mam psa :D teraz tylko musze sie przyzwyczaic do komentarzy na ulicy i pouczen gdzie i dlaczego powinnam psa wywiezc i ile pies ma zarazkow i jak szybko mi dziecko zje.... a ja mam tylko jeden problem...Dziecek ostatnio zaglada w kazdy wozek sprawdzajac czy jakas obca baba nam Sawcia nie podprowadzila :D a nie kazda mama rozumie ze to przyjazne bydlatko :) Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Hexi']pomysl z wystawianiem na wozek co prawda nie moj.... ale nieomieszkam wykozystac :) a z proporcjami jes...ciekawie a bylo jeszcze lepiaj teraz Sawcio ma 2miesiace i 7kg ale jak przyjechalismy do domu wazyl 3400... sama bylam w szoku jak wielkiego mam psa :D teraz tylko musze sie przyzwyczaic do komentarzy na ulicy i pouczen gdzie i dlaczego powinnam psa wywiezc i ile pies ma zarazkow i jak szybko mi dziecko zje.... a ja mam tylko jeden problem...Dziecek ostatnio zaglada w kazdy wozek sprawdzajac czy jakas obca baba nam Sawcia nie podprowadzila :D a nie kazda mama rozumie ze to przyjazne bydlatko :):diabloti:...ooooo jak ja kocham te przewrażliwione panie wkładające nos w nie swoje sprawy...Jak mój syn był mały to miałam spanielkę i reakcje też były co najmniej śmieszne:angryy: Quote
Hexi Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 oooo spaniele byly pare lat temu traktowane tak jak teraz goldeny...sliczne i na 100% lagodne :) a ludziom s(zczegolnie kobietom) wydaje sie ze jak mam male dziecko to wolno im sie wtracac w moje zycie i uczyc mnie jak mam syna wychowywac... ja rozumiem ze to w dobrej wierze i trosce o dziecko bo matka wariatka jeszcze mu krzywde zrobi...ale czasem mam dosc... a bogu ducha winny Achilles obrywa non stop od potworow, bydlakow itp przy tym wszystkim o dziwo wiekszosc mam dochodzi do wniosku ze skoro Dziecek idzie przy wozku to musi byc lagodny i na sile pchaja dzieciaki do niego nawet nie pytajac czy mozna go poglaskac ...dobrze ze Achilles jest lagodny i nie broni wozka zbyt agresywnie bo bylby dramat... odkad chodze z dzieckiem na spacerki poruszam sie po miesci w mniej dziwnych godzinach, spotykam wiecej ludzi i sie coraz bardziej dziwie.... Quote
Hexi Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 wrocilismy po drobnej urlopowej przerwie :) co prawda zdjec mam tylko pare bo aparat cos odmowil wspolpracy... :angryy: ale Achilles wyszalal sie za wsze czasy a my troche odpoczelismy... tyle ile sie da odpoczac z 3miesiecznym maluchem :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Achilles z papierosem http://img231.imageshack.us/img231/5674/obraz004smallja9.jpg Quote
Alicja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :p..o i skrzacik nam się objawił ;) http://img404.imageshack.us/img404/7589/obraz025smallye4.jpg Quote
Nugatika Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 sliczne fotki! :) a zdjecia dziecka z dogiem boskie :) Achillesio jest sliczniasty ;) a z Safciem to juz w ogole ;) Quote
Hexi Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 dzieki :) po pierwsze Achilles uznaje wylacznie cygara :cool3::evil_lol: po drugie tandem dziecko i dog jest moim ulubionym polaczeniem :loveu: a moje dwa okazy zgraly sie koncertowo :) tylko niestety w najfajniejszych momentach nie mam pod reka aparatu :roll: Quote
gigalagothica Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 jeszcze, jeszcze!!!! :multi: :multi: :multi: czcemy duuuuuzo fotek :mad: Quote
Hexi Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 nie latwo ostatnio o zdjecia :) co prawda wrocilismy juz na wystawy z calkiem niezlymi rezultatami ;) ( W-wa: I dosk. NDPwR - na BOB'a niestety nie moglismy zostac...) ale rak do aparatu zawsze brakuje wiec bede przedstawiac migawki z zycia rodzinnego :) pierwsza: druga: trrzecia:) ach ta popularnosc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lapka Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]buzi ...buzi.... http://img232.imageshack.us/img232/3120/obraz084smallkf5.jpg [/FONT] Quote
Hexi Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: achilles jest zawsze taki delikatny...a w zamian sawcio szarpie go za fafle :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Hexi']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: achilles jest zawsze taki delikatny...a w zamian sawcio szarpie go za fafle :roll::roll::roll: [FONT=Arial];)...obopólne zadowolenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Hexi Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 no jesli mam psa masochiste to taaak ;) ps: bedziesz w lodzi? Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Hexi']no jesli mam psa masochiste to taaak ;) ps: bedziesz w lodzi? [FONT=Arial]:shake:nie nie będę ...jesli do mla to pytanko ;)[/FONT] Quote
Hexi Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 szkoda... my jedziemy z cala menazeria :D mialam nadzieje ze sie spotkamy...wogole klub uwielbiam...prawie wszyscy dogaze sa :) juz sie doczekac nie moge :) Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Hexi']szkoda... my jedziemy z cala menazeria :D mialam nadzieje ze sie spotkamy...wogole klub uwielbiam...prawie wszyscy dogaze sa :) juz sie doczekac nie moge :) [FONT=Arial]:razz:wow to i ja żałuję że mnie nie bedzie .......ale myślę że w przyszłości poznam Sawcia:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Hexi Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 pewnie tak :) w koncu na legionowska wystawe sie wybieramy...i wiele wiele innych ;) a Sawcia bedziemy jak zwykle poza konkursem wystawiac :cool3::cool1: Quote
anea Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 To ja tak szybciutko wrzucam kilka fotek z warszawskiej http://images13.fotosik.pl/95/340e82467e10a2b2.jpg http://images13.fotosik.pl/95/82215b38934558ce.jpg maksymalna ilość zdjęć w poście to 5. Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:qnik prześliczny ....a jak go poznałam to był jeszcze taki dzieciaczek[/FONT] ;) Quote
Recommended Posts