moon_light Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Halo Halo, co tam u Was? Co u Achilla? Jak się czujesz? Bardzo łobuzuje fasolek w brzuchu ? Quote
Kamila Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='moon_light'] Ale zarabiste to to malenstwo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gigalagothica Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 moon_light napisał(a):Hyhyhyhy, to chyba Domi zauważyła że takie kocyki na długo się nie przydają- bo Boneczka wiozłam w znacznie większym kocu- takim ludzkich rozmiarow:cool3: hihi, no miot A miał zupełnie inne kocyki... Myślę ze dużo bardziej trwałe niż te dla dzieci z miotu B (niestety :-( ). A wszystko przez to że sklep z tymi kocykami , który dostały dzieci "A" nietety zlikwidowano - ku mojej rozpaczy :placz: Ale za to te ostatnie kocyki rzeczywiście nieco większe i moze nie tak szybko zaczną funkcjonować jako glit-szmatki... :razz: Marta, skoro wróciłaś wreszcie do żywych - JA CHCĘ FOTKiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Achilla!!! :mad: Quote
gigalagothica Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Hexi']a taki uroslem :) no no no!! Jaki ładny dzidziuś :cool3: Jak chłopiec zmężniał..... Jeszcze, jeszcze! Tylko najchętniej takie wiesz... do obróbki :diabloti: (duze fotki, dobre światło i takie tam..), bo przydałoby się wsadzić trochę Achillesa na stronkę :loveu: Quote
Hexi Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 czesc Domi :multi: zdjec Achilla duzo nie mam ostatnio... jakos tak nam swiatlo nie dopisuje a i ja nie bardzo mam sile latac z aparatem... kocyk naprawde jest trwaly i za glut szmatke nie robi...jest najukochnszy na swiecei :cool3: moon..maluch swietny i lobuzuje prawie jak moje malenstwo :) juz nawet achilles dostal kopniaka...ale sie zdziwil:lol::lol::lol: a tak sobie male rosnie: i na dodatek od taty dostalismy kffiatki i misia:) a teraz uciekam dalej sie uczyc... nie cierpie miec sesji.... Quote
Kamila Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Super brzuszek ale mialo byc zdjecie calej ciebie :mad: Quote
Hexi Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 ja teraz ciazowo marniawo wygladam.... ale obiecuje cos wykombinowac.... to tak na dobry poczatek ;) Quote
Kamila Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ej,gdzie ty tu marniawo wygladzasz? :crazyeye: Jak dla mnie bomba :evil_lol: I fajnie wiedziec z kim sie rozmawia :p Quote
gigalagothica Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hexi napisał(a):czesc Domi :multi: zdjec Achilla duzo nie mam ostatnio... jakos tak nam swiatlo nie dopisuje a i ja nie bardzo mam sile latac z aparatem... kocyk naprawde jest trwaly i za glut szmatke nie robi...jest najukochnszy na swiecei :cool3: Strasznie się cieszę, że kocyk służy:multi: Chciałam dodawać do wyprawek coś jeszcze oprócz obróżki i smyczki, zabawki czy gryzaka... I dlatego cieszę się tak bardzo że przydaje się moim papikom tak długo :lol: Jak będziecie mieli okazje, to JA CHCĘ FOTKI :mad: To tak, żebyście pamiętali... :razz: Quote
gigalagothica Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hexi napisał(a):ja teraz ciazowo marniawo wygladam.... ale obiecuje cos wykombinowac.... to tak na dobry poczatek ;) Do macierzyństwa mi się wcale nie śpieszy... Dzieci nie lubie, nie mam do nich cierpliwości itd ;) Ale strasznie podobają mi się takie brzusie, więc jak już kiedyś zaciążę, to będę pokazywać brzuchol z wielką chęcią :lol: Marta - brzuszek extra! Quote
Sylvia_76 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No ładnie!!! To my się urlopujemy, a Ty na poważnie się rozrastasz :crazyeye: :lol: JA CHCĘ MIEĆ TAKI BRZUCH!!!! :placz: Ślicznie wyglądasz, Martuś!!! Musimy się koniecznie spotkać, bo przyznam, ze zatkało mnie, gdy zobaczyłam to zdjęcie. Wnioseki możliwe są dwa: długo się nie widziałyśmy albo brzusio powiększa Ci się z prędkością światła :) Quote
akard Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 puk...puk...jak tam brzunio...Martuniu napisz cos jak sie czujesz, to już niedługo:loveu: Quote
Hexi Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 jako ze to juz calkiem niedlugo (termin mam na 19.05:roll:) i pogoda dopisala zrobilismy dzieckowi ostatnia przedporodowa sesje ;) z pania mozna sie jeszcze bawic freesbe :evil_lol: oooo latajacy talez :crazyeye: i pies w calej prawie dwuletniej okazalosci ;) a ja czuje sie swietnie...i nie moge sie juz porodu doczekac...cos mi tego brzucha juz za duzo :roll: nastepne zdjecia pewnie dopiero z przedstawienia nowego dogarza ;) bo Achillowe to tylko domowe mi zostajly :) calusy 2w1 :razz: Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 ;)super brzuchalek ....no i z chwilę powitanie syneczka ....chyba dobrze zapamiętałam ...powodzenia:loveu: Quote
moon_light Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Marta !!! Wrocilas !! :multi: I nawet zdjęcia są :loveu: Duziiii chłopak- i Achilles- i ten mały dogaż co w brzuchu siedzi :) Czekam niecierpliwie na zdjęcia maluszka:cool3: Quote
Hexi Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 wrocilam ;) na chwilke ale jednak ;) chlopak w brzuchu sie rozrasta i lobuzuje:loveu:...juz nie mam sily....:roll: a dziecek..on jest z tych pozno dojzewajacych dogow wiec wlasnie sie rozrasta i jest permanentnie glodny :crazyeye::lol: moon, powiedz gdzie twoje potworzatko mozna ogladac...wiem ze sie pojawilo, gratuluje serdecznie, ja w moim cudzie jestem caly czas po uszy zakochana...to chyba najwspanialsza rzecz spelnienie marzen :) a to stroz synusiowego lozeczka...narzaie pustego...ale trenuje ;) Quote
moon_light Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Hexi']wrocilam ;) na chwilke ale jednak ;) chlopak w brzuchu sie rozrasta i lobuzuje:loveu:...juz nie mam sily....:roll: a dziecek..on jest z tych pozno dojzewajacych dogow wiec wlasnie sie rozrasta i jest permanentnie glodny :crazyeye::lol: moon, powiedz gdzie twoje potworzatko mozna ogladac...wiem ze sie pojawilo, gratuluje serdecznie, ja w moim cudzie jestem caly czas po uszy zakochana...to chyba najwspanialsza rzecz spelnienie marzen :) a to stroz synusiowego lozeczka...narzaie pustego...ale trenuje ;) http://img390.imageshack.us/img390/148/obraz010customug1.jpg Lepiej na chwilkę niż wcale:) To niemożliwe, że on się dopiero rozrasta, ..jak ostatni raz go widziałam to był największy z dogowiska:-o. Troszkę mojego potfora mozna obejrzec w galerii(kliknij w zielony podpis pod moim postem)...albo na stronie ModregoEf. -szczenior o imieniu Figaro:) Stroż maluszka:loveu: Oczyma wyobrazni juz widze Achilla z wiszącą głową nad łóżeczkiem...:lol: Ojjj..zapełni się dział "dziecko i dog" w biuletynie:) Ostatnio bociany są łaskawe dla zadożonych:cool3: Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Quote
PIKA Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Hexi'] a to stroz synusiowego lozeczka...narzaie pustego...ale trenuje ;) http://img390.imageshack.us/img390/148/obraz010customug1.jpg łał ale niańka się szykuje, :multi: a wlasciwie nianiek ;) Nie kopiujemy zdjęc tylko wstawiamy linki. Quote
akard Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Hexi'] a to stroz synusiowego lozeczka...narzaie pustego...ale trenuje ;) http://img390.imageshack.us/img390/148/obraz010customug1.jpg Piękny Achilles w swoim pokoiku...:evil_lol: miodzio:loveu: A ja po ostatnim nastraszeniu chciałam zapytać czy malni jest już z Wami? Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy link. Quote
Hexi Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 jeszcze sie chlopak nie zdecydowal...postanowil ze najpierw mnie zameczy :roll::evil_lol: ale jest coraz weselej.... lekarz zabronil mi oddalac sie zbytnio od samochodu :evil_lol: damy znac jak cos sie zmieni i oczywiscie rozpoczniemy intensywna prace reporterska pt "dziecko i dog" :cool3: i jeszcze koniecznie musze sie pochwalic ze moje psie dziecko dzis skonczylo 2 lata :D Wszystkiego najlepszego dla rodzenstwa z miotu AGiga La Gothica :) Quote
Hexi Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dzis najwyrazniej dotarla do Achilla powaga sytuacji i ciezar uplywu czasu przygniotl go definitywnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ajronowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hexi napisał(a):dzis najwyrazniej dotarla do Achilla powaga sytuacji i ciezar uplywu czasu przygniotl go definitywnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img184.imageshack.us/img184/4846/obraz005custommx3.jpg O rety:lol: :lol: :lol: On chyba jeszcze nie wie, co Go czeka:eviltong: Marta a jak Ty tfu znaczy Wy sie czujecie?? Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Quote
Hexi Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 ;) czujemy sie swietnie :lol: a dziecek...chyba ma pewne pojecie co sie swieci... w kazdym razie brzucha pilnuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hexi napisał(a):;) czujemy sie swietnie :lol: a dziecek...chyba ma pewne pojecie co sie swieci... w kazdym razie brzucha pilnuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img443.imageshack.us/img443/5171/obraz026customcq5.jpg ;)fajna fota CAŁEJ 3:loveu:;) Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Quote
Recommended Posts