Jump to content
Dogomania

Achilles ma kumpla czyli dziecko i dog :)

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moon_light napisał(a):
Hyhyhyhy, to chyba Domi zauważyła że takie kocyki na długo się nie przydają- bo Boneczka wiozłam w znacznie większym kocu- takim ludzkich rozmiarow:cool3:

hihi, no miot A miał zupełnie inne kocyki... Myślę ze dużo bardziej trwałe niż te dla dzieci z miotu B (niestety :-( ). A wszystko przez to że sklep z tymi kocykami , który dostały dzieci "A" nietety zlikwidowano - ku mojej rozpaczy :placz:
Ale za to te ostatnie kocyki rzeczywiście nieco większe i moze nie tak szybko zaczną funkcjonować jako glit-szmatki... :razz:

Marta, skoro wróciłaś wreszcie do żywych - JA CHCĘ FOTKiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Achilla!!! :mad:

Posted

[quote name='Hexi']a taki uroslem :)

no no no!! Jaki ładny dzidziuś :cool3: Jak chłopiec zmężniał.....
Jeszcze, jeszcze! Tylko najchętniej takie wiesz... do obróbki :diabloti: (duze fotki, dobre światło i takie tam..), bo przydałoby się wsadzić trochę Achillesa na stronkę :loveu:

Posted

czesc Domi :multi:
zdjec Achilla duzo nie mam ostatnio... jakos tak nam swiatlo nie dopisuje a i ja nie bardzo mam sile latac z aparatem...
kocyk naprawde jest trwaly i za glut szmatke nie robi...jest najukochnszy na swiecei :cool3:
moon..maluch swietny i lobuzuje prawie jak moje malenstwo :)
juz nawet achilles dostal kopniaka...ale sie zdziwil:lol::lol::lol:
a tak sobie male rosnie:

i na dodatek od taty dostalismy kffiatki i misia:)

a teraz uciekam dalej sie uczyc... nie cierpie miec sesji....

Posted

Hexi napisał(a):
czesc Domi :multi:
zdjec Achilla duzo nie mam ostatnio... jakos tak nam swiatlo nie dopisuje a i ja nie bardzo mam sile latac z aparatem...
kocyk naprawde jest trwaly i za glut szmatke nie robi...jest najukochnszy na swiecei :cool3:

Strasznie się cieszę, że kocyk służy:multi:
Chciałam dodawać do wyprawek coś jeszcze oprócz obróżki i smyczki, zabawki czy gryzaka... I dlatego cieszę się tak bardzo że przydaje się moim papikom tak długo :lol:

Jak będziecie mieli okazje, to JA CHCĘ FOTKI :mad: To tak, żebyście pamiętali... :razz:

Posted

Hexi napisał(a):
ja teraz ciazowo marniawo wygladam.... ale obiecuje cos wykombinowac....
to tak na dobry poczatek ;)

Do macierzyństwa mi się wcale nie śpieszy... Dzieci nie lubie, nie mam do nich cierpliwości itd ;) Ale strasznie podobają mi się takie brzusie, więc jak już kiedyś zaciążę, to będę pokazywać brzuchol z wielką chęcią :lol:
Marta - brzuszek extra!

• 3 weeks later...
Posted

No ładnie!!!
To my się urlopujemy, a Ty na poważnie się rozrastasz :crazyeye: :lol:
JA CHCĘ MIEĆ TAKI BRZUCH!!!! :placz:

Ślicznie wyglądasz, Martuś!!! Musimy się koniecznie spotkać, bo przyznam, ze zatkało mnie, gdy zobaczyłam to zdjęcie. Wnioseki możliwe są dwa: długo się nie widziałyśmy albo brzusio powiększa Ci się z prędkością światła :)

• 2 months later...
Posted

jako ze to juz calkiem niedlugo (termin mam na 19.05:roll:) i pogoda dopisala zrobilismy dzieckowi ostatnia przedporodowa sesje ;)
z pania mozna sie jeszcze bawic freesbe :evil_lol:

oooo latajacy talez :crazyeye:

i pies w calej prawie dwuletniej okazalosci ;)

a ja czuje sie swietnie...i nie moge sie juz porodu doczekac...cos mi tego brzucha juz za duzo :roll:

nastepne zdjecia pewnie dopiero z przedstawienia nowego dogarza ;)
bo Achillowe to tylko domowe mi zostajly :)
calusy
2w1 :razz:

Posted

Marta !!! Wrocilas !! :multi:
I nawet zdjęcia są :loveu: Duziiii chłopak- i Achilles- i ten mały dogaż co w brzuchu siedzi :)
Czekam niecierpliwie na zdjęcia maluszka:cool3:

Posted

wrocilam ;) na chwilke ale jednak ;)
chlopak w brzuchu sie rozrasta i lobuzuje:loveu:...juz nie mam sily....:roll:
a dziecek..on jest z tych pozno dojzewajacych dogow wiec wlasnie sie rozrasta i jest permanentnie glodny :crazyeye::lol:
moon, powiedz gdzie twoje potworzatko mozna ogladac...wiem ze sie pojawilo, gratuluje serdecznie, ja w moim cudzie jestem caly czas po uszy zakochana...to chyba najwspanialsza rzecz spelnienie marzen :)

a to stroz synusiowego lozeczka...narzaie pustego...ale trenuje ;)

Posted

[quote name='Hexi']wrocilam ;) na chwilke ale jednak ;)
chlopak w brzuchu sie rozrasta i lobuzuje:loveu:...juz nie mam sily....:roll:
a dziecek..on jest z tych pozno dojzewajacych dogow wiec wlasnie sie rozrasta i jest permanentnie glodny :crazyeye::lol:
moon, powiedz gdzie twoje potworzatko mozna ogladac...wiem ze sie pojawilo, gratuluje serdecznie, ja w moim cudzie jestem caly czas po uszy zakochana...to chyba najwspanialsza rzecz spelnienie marzen :)

a to stroz synusiowego lozeczka...narzaie pustego...ale trenuje ;)
http://img390.imageshack.us/img390/148/obraz010customug1.jpg
Lepiej na chwilkę niż wcale:)
To niemożliwe, że on się dopiero rozrasta, ..jak ostatni raz go widziałam to był największy z dogowiska:-o.
Troszkę mojego potfora mozna obejrzec w galerii(kliknij w zielony podpis pod moim postem)...albo na stronie ModregoEf. -szczenior o imieniu Figaro:)

Stroż maluszka:loveu: Oczyma wyobrazni juz widze Achilla z wiszącą głową nad łóżeczkiem...:lol: Ojjj..zapełni się dział "dziecko i dog" w biuletynie:) Ostatnio bociany są łaskawe dla zadożonych:cool3:

Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki.

Posted

jeszcze sie chlopak nie zdecydowal...postanowil ze najpierw mnie zameczy :roll::evil_lol:
ale jest coraz weselej.... lekarz zabronil mi oddalac sie zbytnio od samochodu :evil_lol:
damy znac jak cos sie zmieni i oczywiscie rozpoczniemy intensywna prace reporterska pt "dziecko i dog" :cool3:
i jeszcze koniecznie musze sie pochwalic ze moje psie dziecko dzis skonczylo 2 lata :D
Wszystkiego najlepszego dla rodzenstwa z miotu AGiga La Gothica :)

Posted

dzis najwyrazniej dotarla do Achilla powaga sytuacji i ciezar uplywu czasu przygniotl go definitywnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

;) czujemy sie swietnie :lol:
a dziecek...chyba ma pewne pojecie co sie swieci... w kazdym razie brzucha pilnuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: