Alynkaaa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 witam!!pierwszy raz jestem w tej dduuuuuuzej galerii i przyznaje ze sliczne sa te "malenstwa":evil_lol::evil_lol:.... Quote
simbik Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Śliczne fotki :loveu: Tutaj to prawie jak na afrykańskiej sawannie :evil_lol: Czyżby Korek poczuł się większy od Achillesa :cool3: No a to jest wyjątkowo malownicze. Quote
Sylvia_76 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 hihihihihi... tak sobie tu przypadkiem zajrzałam (Korkosmok miał czkawkę - jak zwykle zresztą, ale tym razem ta czkawka miała, jak widać, swoje uzasadnienie :) ) - i okazuje się, ze miałam nosa :) Ktoś mi obgaduje dziecko!!! :) Mojego słodkiego,45 kg, maluszka! (ha! tyle 2 dni temu ważyła moja bestia :) ) Pozdrowienia dla Zwycieskiego Achilla!!! :loveu: (stęskniliśmy się już za nim... :cool3: ) [SIZE="1"]P.S.Martuś - zdjęcia , które mi wysłałaś nie otwierają się... albo ja coś źle robię... Spróbuj je wysłać jeszcze raz... Quote
simbik Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Sylvia_76 napisał(a):hihihihihi... tak sobie tu przypadkiem zajrzałam (Korkosmok miał czkawkę - jak zwykle zresztą, ale tym razem ta czkawka miała, jak widać, swoje uzasadnienie :) ) - i okazuje się, ze miałam nosa :) Ktoś mi obgaduje dziecko!!! :) No to chyba to przypadłość młodych dozi, bo Teufel też sobie lubi poczkać :roll: . A dziecko obgadują, bo bezczelnie łazi po Achillesie i to jeszcze w jego galerii :evil_lol: . Sądząc po minie Korka na tej fotce to był zadowolony, a Achilles patrzy jakby myślał no niech mały ma trochę satysfakcji że mnie pokonał ;) . Wkońcu wygrać z Achillesem to nie prosta sprawa... może go w pięte ugryzł :lol: . Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 w piete tez :evil_lol: Korek baaardzo sie staral zjesc Achilla :evil_lol: ciesze sie ze seria romantyczna sie podoba :) mam wiecej :cool3: Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 i jeszcze troche meskiej przyjazni :) Dog Niemiecki Żółty Długowłosy ;) i jeszcze raz sawanna :) Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 i jeszcze dzieckowy portrecik ;) Quote
asher Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Gratuluję sukcesów! :klacz: ps. niech mnie ktoś oświeci, bo choć strasznie się staram, to ta wystawowa nomenklatura wciąż jest czarna magią :oops: Czy do Best in Show nie stają właśnie zwycięzcy poszczegolnych grup? :hmmmm: I jak to ma się do BISa Achillesowego? :hmmmm: Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 dzieki :multi: :) na BIS Juniorow ida zwyciazcy mlodziezy poszczegolnych ras :) a co do reszty wszystko sie zgadza :) Quote
moon_light Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Hexi napisał(a):i jeszcze dzieckowy portrecik ;) Jakie śliiiiiczne:-o, wygląda jak namalowane farbkami:cool3: (to jest zdjecie czy obraz prawdziwy:roll:?) Asher- BIS to pełnia szczescia każdego własciciela psa:lol: Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 i wystawa krajowa w warszawie , maly mix :) pokaz zabki :evil_lol: Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='moon_light']Jakie śliiiiiczne:-o, wygląda jak namalowane farbkami:cool3: (to jest zdjecie czy obraz prawdziwy:roll:?) Asher- BIS to pełnia szczescia każdego własciciela psa:lol: zdjecie zdjecie az tyle talentu nie mam :lol: :lol: :lol: a BiS...mmmm sama radosc...ja tak moge czesciej...:evil_lol: najpiekniejsze bylo to ze kiedy bieglam z achillem (po przekatnej ringu) widownia zaczela bic brawo... niesamowite uczucie... a potem sedzia zaczela rozdawac kotylkiony i odsylac psy na miejsca...bylam pewna ze zaczela od pierwszego, ale jak podeszla do nas i pogratulowala drugiego miejsca szczeka mi opadla i jeszcze cala mase nagrod przywiezlismy i dwa pucharki i dwa kotylkiony :multi: :multi: :multi: Quote
moon_light Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Hexi']zdjecie zdjecie az tyle talentu nie mam :lol: :lol: :lol: a BiS...mmmm sama radosc...ja tak moge czesciej...:evil_lol: najpiekniejsze bylo to ze kiedy bieglam z achillem (po przekatnej ringu) widownia zaczela bic brawo... niesamowite uczucie... a potem sedzia zaczela rozdawac kotylkiony i odsylac psy na miejsca...bylam pewna ze zaczela od pierwszego, ale jak podeszla do nas i pogratulowala drugiego miejsca szczeka mi opadla i jeszcze cala mase nagrod przywiezlismy i dwa pucharki i dwa kotylkiony :multi: :multi: :multi: Domyslam się jaka to musiala byc radosc:lol:, w niedziele wystawialam boksera znajomej, i jak wygrała młodzież zaczelam piszczec i skakac ze szczescia:lol: (mimo że to nie był moj pies:evil_lol:). a co z nagród dostaliscie?:cool3:? (bo w pl to się raczej żadko zdaża żeby cos dostac oprócz plastikowego pucharka i "uscicku reki prezesa") ;) Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 za Zwmł dostalismy kotylion, za BOBa pucharek a za BIS kotylion, Puchar, 15 kg karmy, plecaczek i czapeczke :lol: wiec wrocilismy obladowani :) Quote
gigalagothica Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ech... nie mogę przestać się zachwycać :lol: Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 to jeszcze pare na wieczor :) brunet wieczorowa pora ;) Quote
PIKA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 O i dlugowlosy się zalapał :multi: gigalagothica napisał(a):Ech... nie mogę przestać się zachwycać :lol: jakoś mnie to nie dziwi :evil_lol:;) Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 no pewnie ze sie zalapal nawet wiecej zdjec jest tylko zawsze gdzies doza doopka sie wtryni i zaslania a tu milalm caala niedzwiedzice :) Domi teraz zdjec pod dostatkiem bedzie....mam komp dzialajacy i aparat nic mnie juz nie powstrzyma :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hexi Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Dobranoc :) jak dobrze pojdzie jutro bedzie swierza porcja fotek :) Quote
Hexi Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Dzien Dobry Baaardzo :D slonko swieci, cieplo milo...jak nie jesien..czas na spacer :multi: Quote
Hexi Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 to jeszcze z serii "z poslizgiem" ;) Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 czesc :razz: sie zobaczymy w niedziele :razz: Quote
Recommended Posts