Jump to content
Dogomania

Achilles ma kumpla czyli dziecko i dog :)

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne fotki :loveu:

Tutaj to prawie jak na afrykańskiej sawannie :evil_lol:

Czyżby Korek poczuł się większy od Achillesa :cool3:

No a to jest wyjątkowo malownicze.

Posted

hihihihihi...

tak sobie tu przypadkiem zajrzałam (Korkosmok miał czkawkę - jak zwykle zresztą, ale tym razem ta czkawka miała, jak widać, swoje uzasadnienie :) ) - i okazuje się, ze miałam nosa :) Ktoś mi obgaduje dziecko!!! :)
Mojego słodkiego,45 kg, maluszka! (ha! tyle 2 dni temu ważyła moja bestia :) )

Pozdrowienia dla Zwycieskiego Achilla!!! :loveu: (stęskniliśmy się już za nim... :cool3: )

[SIZE="1"]P.S.Martuś - zdjęcia , które mi wysłałaś nie otwierają się... albo ja coś źle robię... Spróbuj je wysłać jeszcze raz...

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
hihihihihi...

tak sobie tu przypadkiem zajrzałam (Korkosmok miał czkawkę - jak zwykle zresztą, ale tym razem ta czkawka miała, jak widać, swoje uzasadnienie :) ) - i okazuje się, ze miałam nosa :) Ktoś mi obgaduje dziecko!!! :)

No to chyba to przypadłość młodych dozi, bo Teufel też sobie lubi poczkać :roll: . A dziecko obgadują, bo bezczelnie łazi po Achillesie i to jeszcze w jego galerii :evil_lol: . Sądząc po minie Korka na tej fotce to był zadowolony, a Achilles patrzy jakby myślał no niech mały ma trochę satysfakcji że mnie pokonał ;) .
Wkońcu wygrać z Achillesem to nie prosta sprawa... może go w pięte ugryzł :lol: .

Posted

Gratuluję sukcesów! :klacz:

ps. niech mnie ktoś oświeci, bo choć strasznie się staram, to ta wystawowa nomenklatura wciąż jest czarna magią :oops:
Czy do Best in Show nie stają właśnie zwycięzcy poszczegolnych grup? :hmmmm: I jak to ma się do BISa Achillesowego? :hmmmm:

Posted

Hexi napisał(a):
i jeszcze dzieckowy portrecik ;)

Jakie śliiiiiczne:-o, wygląda jak namalowane farbkami:cool3: (to jest zdjecie czy obraz prawdziwy:roll:?)

Asher- BIS to pełnia szczescia każdego własciciela psa:lol:

Posted

[quote name='moon_light']Jakie śliiiiiczne:-o, wygląda jak namalowane farbkami:cool3: (to jest zdjecie czy obraz prawdziwy:roll:?)

Asher- BIS to pełnia szczescia każdego własciciela psa:lol:
zdjecie zdjecie
az tyle talentu nie mam :lol: :lol: :lol:
a BiS...mmmm sama radosc...ja tak moge czesciej...:evil_lol:

najpiekniejsze bylo to ze kiedy bieglam z achillem (po przekatnej ringu) widownia zaczela bic brawo... niesamowite uczucie... a potem sedzia zaczela rozdawac kotylkiony i odsylac psy na miejsca...bylam pewna ze zaczela od pierwszego, ale jak podeszla do nas i pogratulowala drugiego miejsca szczeka mi opadla i jeszcze cala mase nagrod przywiezlismy i dwa pucharki i dwa kotylkiony :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Hexi']zdjecie zdjecie
az tyle talentu nie mam :lol: :lol: :lol:
a BiS...mmmm sama radosc...ja tak moge czesciej...:evil_lol:

najpiekniejsze bylo to ze kiedy bieglam z achillem (po przekatnej ringu) widownia zaczela bic brawo... niesamowite uczucie... a potem sedzia zaczela rozdawac kotylkiony i odsylac psy na miejsca...bylam pewna ze zaczela od pierwszego, ale jak podeszla do nas i pogratulowala drugiego miejsca szczeka mi opadla i jeszcze cala mase nagrod przywiezlismy i dwa pucharki i dwa kotylkiony :multi: :multi: :multi:
Domyslam się jaka to musiala byc radosc:lol:, w niedziele wystawialam boksera znajomej, i jak wygrała młodzież zaczelam piszczec i skakac ze szczescia:lol: (mimo że to nie był moj pies:evil_lol:).
a co z nagród dostaliscie?:cool3:? (bo w pl to się raczej żadko zdaża żeby cos dostac oprócz plastikowego pucharka i "uscicku reki prezesa") ;)

Posted

za Zwmł dostalismy kotylion, za BOBa pucharek a za BIS kotylion, Puchar, 15 kg karmy, plecaczek i czapeczke :lol:
wiec wrocilismy obladowani :)

Posted

no pewnie ze sie zalapal nawet wiecej zdjec jest tylko zawsze gdzies doza doopka sie wtryni i zaslania a tu milalm caala niedzwiedzice :)
Domi teraz zdjec pod dostatkiem bedzie....mam komp dzialajacy i aparat nic mnie juz nie powstrzyma :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: