Jump to content
Dogomania

Achilles ma kumpla czyli dziecko i dog :)

Recommended Posts

Posted

dziekujemy bardzo :D
dzis skorzystalismy z tego ze sobota i pan w koncu ma wolne i poszalelismy troche :)
uwaga zdjec bedzie sporo :cool3:

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta - zdjecia super, a dziecek BOSKI!!!!!! :loveu:
Nareszcie jakas falowa seria fotek! Bomba!
Młody bardzo wydoroslał :cool3:
Trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie - czyli za zdrowe nowe towarzystwo dla pieseczka ;)
No i koniecznie wiecej takich fotek spacerowych1!! Genialnie sie oglada, a Achillu tak ładnie pozuje :loveu:

Posted

:loveu: dziekujemy serdecznie :loveu:
jak tylko uda sie jeszcze zgrac w czasie wolne pana, moje wytoczenie sie z aparatem i piekna pogode obiecuje wiecej takich zdjec ;)
Achilles po weekendzie jest wniebowziety, wymeczony i padniety :evil_lol:
na spacerach zapluty byl caly...wiec sila rzeczy i my tez :roll::lol:

a na moje rozdwojenie chyba jeszcze poczekamy...synkowi sie widac nie spieszy :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Baaardzo dziekujemy :)
wlasnie dotarlismy do domku i zaczynamy pracowac nad synkowo psia przyjaznia:) wiec chwilke nas nie bedzie
ale od dzis galeria zmienia sie na "dziecko i dog"
no i oczywiscie, prosze panstwa oto mis:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

dziekujemy za gratulacje :) moon ja mam tylko jedna reke wiec trudno sie pisze, ale staram sie podgladac co w dozym swiecie slychac :) a skoro o zdjeciach mowa to mam pare z mazur...co prawda wydanie dziecko i dog tylko wozkowe ale jest. musze powiedziec ze Achilles w roli niania sprawdza sie znakomicie a my wozek mamy dokumentnie obsliniony :D i wszystkie babcie osiedlowe juz mnie wyrodna matka ochrzcily...nie dosc ze dziecko bez czapeczki to jeszcze potwor do wozka zaglada :D i juz wiem ze dziecek bedzie sie najlepiej na wozek wystawial :D Shot at 2007-08-08 Shot at 2007-08-08 Shot at 2007-08-08 Shot at 2007-08-08

Posted

Shot at 2007-08-08 Shot at 2007-08-08 Shot at 2007-08-08 i na koniec Sawcio z mama :) Shot at 2007-08-08 zaraz znowu na mazury uciekamy wiec jak tylko wrocimy obiecuje serie nowych zdjec narazie moge was tylko seriami zdjec Sawcia zanudzic a to w koncu nie jego galeria ;)

Posted

dziekujemy dziekujemy psowaty jest rzeczywiscie slodki ale Sawcio nie koniecznie ;) Shot at 2007-08-08 i jeszcze fotka rodzinna Shot at 2007-08-08