Sylvia_76 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hexi napisał(a):pewnie w marcu wilno lub katowice wtedy szukaj ciezarowki z zoltym potoroczem :) mam nadzieje ze jeszcze wtedy bede z nim mogla biegac po ringu :lol: Ależ będziesz miała fory!!! :) Drobna kobietka z brzucholem i wielkim psem :) - cudny widok :) Quote
Hexi Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: drzyjcie wystawcy ciezarowka nadchodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawa jestem jak to bedzie.... zaczynamy od marca...i w maju koniec...no...przerwa drobna :razz: Quote
Kamila Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ehh,no co tu duzo gadac :oops: Jest cuuuuuuuuuudny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anea Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Naprawde cudowny :) nawet moja rodzinka jak ja kiedys na wystawe wyciagnełam to sie Achillesem zachwycila - "o ten jest fajny...naprawde ładny ...i sie chyba nawet mniej slini...albo nie widac bo zólty" :) prosze mi wierzyc to naprawde był zachwyt z ich strony - normalnie jak mowie o dogach to zmieniaja temat wkurzaj krzywia i zminiaja temat Quote
Hexi Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 chwile mnie nie bylo a tu taka mila niespodziewajka :))))) u nas nowych fotkow jak na lekarstwo....fasolka rosnie i lobuzuje i jeszcze jakis paskudny wirus mi sie przyplatal:roll: dziecek wiec ma radoche i z panem szaleje na spacerach...tylko pan odmowil jednoczesnej obslogi aparatu :lol: szalenie mi milo ze zostalismy zauwazeni przez rodzine nawet...doceniam w pelni...moj ojciec dziecka uwielbia pasjami ...na odleglosc :evil_lol: zreszta kto byl w poznaniu na swiatowce mogl go zobaczyc: pan w czarnym garniturze, czarnym plaszczu i z parasolem skrzetnie unikajacy oplucia...stal pomiedzy dwoma dogowymi ringami:roll: :evil_lol: widok byl na tyle wstrzasajacy ze wystawcy zatrzymywali sie oslupiali i omijali go szerokim lukiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hexi Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę, jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami chce przyciągnąć do Was to co najlepsze, to na pewno wszechświat zawróci, aby spełnić Wasze pragnienia. Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat M&M, fasolka i Achilles GLG Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Kochani, Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci gwiazdka między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy Quote
haska_12 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ale widzę tu świątecznie od tych kartek się porobiło :loveu: Mmm.. dozia atmosfera :cool3: Napewno częściej tu bede zaglądac :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :multi::multi::multi:ale macie super niespodziewankę dla Dziecka:multi: Dziecek ....Pan Niania;) ....następne Świeta nabiorą innego wymiaru :loveu: tymczasem Wesołych Quote
Hexi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 dziekujemy za zyczenia :) w przyszlym roku dziecek bedzie za mikolaja robil...musze go tylko nauczyc prezenty przynosic :lol: a ze dawno zadnych zdjec nie bylo...tak pan pies dzis wyglada i mina po spacerowa a ze najwyrazniej spacer dwugodzinny jest za krutki...trzeba bylo w domu zdemolowac slonika :) na dodatek robiac porzadki w plytach znalazlam zdjecia achillowe z pierwszego dnia w domku :) Quote
Hexi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 male psiatko :loveu: jak ja tesknie za takim szczeniaczkiem...moglabym miec jednego duzego a drugiego malucha...tylko zeby nie rosl tak szybko...:lol: i moje ulubione...spiaczek :loveu: Quote
moon_light Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Achilles jest!! niedowierzam :-o :multi: Wpadłam, i myslalam ze standardowo napisze "jjeeeju, jaki on wielki"....ale po tych ostanich zdjeciach :loveu::loveu::loveu:...kruszynka gigowa:loveu: Quote
Hexi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 oficjalnie juz wrocilam do zywych to i galerie ruszamy :) a kluska byl cudna....najfajniej o wlasne uszy sie zabijal...:lol: ech... trzeba swoja fasolke podchowac i towarzystwo dzieckowi znalezc :) Quote
Hexi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 a tu jeszcze choinkowo :) z serii daj mi spokoj kobieto... ;) i raczyl spojzec w strone aparatu :) Quote
Kamila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No nareszcie :multi: Nastepna reaktywacja na dogo :cool3: Piweczko przy komputerze? :cool3: Quote
anea Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 o boju chciała bym to zobaczyc (to potykanie si eo wlasne uszy :) ) Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :loveu: no tylko czapa i prawie jak Mikołaj;) Quote
Hexi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 witam milych gosci...myslalam ze juz nikt tu nie zaglada...tyle czasu mnie nie bylo :) piffko mowisz... oj...ale skucha....tak sie jakos zaplatalo...:) potykanie sie o wlasne uszy jest cudne...nalezy sie w tym celu rozpedzic pochylic lepetynke i nadepnac sobie na ucho...potem nastepuje fikolek i psiaczek laduje na doopce z baaardzo glupia minka :) czapka i broda koniecznie :) musimy to przecwiczyc...w sumie choinka jeszcze stoi :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Hexi']witam milych gosci...myslalam ze juz nikt tu nie zaglada...tyle czasu mnie nie bylo :) czapka i broda koniecznie :) musimy to przecwiczyc...w sumie choinka jeszcze stoi :evil_lol:;)w przyszłym roku jak znalazł Quote
Hexi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 do przyszlego roku to ja jeszcze bede musiala dotrwac.... :roll: :evil_lol: na razie jest latwo ale rozrastam sie .... :cool3: Quote
moon_light Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Hexi'] ech... trzeba swoja fasolke podchowac i towarzystwo dzieckowi znalezc :) jestem za ! Widzisz, już się Achillowi głowa w kadrze nie miesci:evil_lol: ..wiec zeby kontynulowac tradycje...znow napisze: ALE ON UROSL !!!;) i on (brzuch) tez urosl !! Może to rodzinne, ze Wy* tak ladnie rosniecie? :razz: *Achilles, brzuch, maly fasol albo fasolinka :) Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Hexi']do przyszlego roku to ja jeszcze bede musiala dotrwac.... :roll: :evil_lol: na razie jest latwo ale rozrastam sie .... :cool3: :multi::multi::multi:ślicznie ...najfajniej jak można się obserwować i te wszystkie zmiany...i najważniejsze teraz pogoda ducha , dobre samopoczucie i zdrówko;) Quote
Hexi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 malutkie porownanie...psiaczek spiaczek :) wczoraj.... i dzis :cool3: PS: kocyk ten sam :) Quote
Recommended Posts