Hexi Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 :multi: :multi: :multi: do niedzieli w takim razie :) w koncu kogo jak kogo ale Ciebie na klubie nie moglo zabraknac :) ja mam tylko nadzieje ze uda mi sie na stadion trafic :evil_lol: Quote
moon_light Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 HAAAALOOO HAAAALO !! a co tutaj tak cicho ?:cool3: co u "maleństwa" słychac?:lol: Quote
moon_light Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 nie no żebym z 31 strony musiała Was "odkopywac":roll: Achilles powiedz Pani że zaniedbuje galerie :lol:;) Quote
simbik Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 moon_light napisał(a):nie no żebym z 31 strony musiała Was "odkopywac":roll: Achilles powiedz Pani że zaniedbuje galerie :lol:;) No przecież jest cały czas na wakacjach ;) . Quote
Kamila Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 simbik napisał(a):No przecież jest cały czas na wakacjach ;) . No to juz jest skandal :evil_lol: Ja tez chce na takie dlugie wakacje! :multi: A kiedy oni w koncu wracaja? :cool3: Quote
moon_light Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 simbik napisał(a):No przecież jest cały czas na wakacjach ;) . :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ten to ma dobrze!:lol: Marta nie bądź taka, podziel się z nami Achillem :lol: Quote
moon_light Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dla wszystkich fanów Achilla kopiuje z innego forum fotkę z wystawy w Poznaniu, na której ten oto piękny młodzieniec, zajął IV lokate !:multi: GARTULUJEMY !! mam nadzieje że Marta nie będzie zła, za panoszenie się w dzieckowej galerii:oops: Quote
Hexi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 dluuuuugo nas nie bylo za co najmocniej przepraszamy:modla: :Rose: ale mam dobra wymowke ;) w najblizszym czasie Achilles zostanie "nianiem" :D :loveu: :loveu: :loveu: w miedzy czasie skonczylismy sezon wystawowy 2006 i odpoczywamy przed nastepnym :) baaardzo dziekujemy za wstawienie zdjec z poznania :) i za gratulacje :) moje male dzielne psiatko....:loveu: a tak wygladal dziecek na ringu (niestety zadne ze zdjec poznanskich mi nie wyszlo ale za to jest wczesniejsze) Quote
jo-jo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Hexi']dluuuuugo nas nie bylo za co najmocniej przepraszamy:modla: :Rose: ale mam dobra wymowke ;) w najblizszym czasie Achilles zostanie "nianiem" :D :loveu: :loveu: :loveu: w miedzy czasie skonczylismy sezon wystawowy 2006 i odpoczywamy przed nastepnym :) baaardzo dziekujemy za wstawienie zdjec z poznania :) i za gratulacje :) moje male dzielne psiatko....:loveu: a tak wygladal dziecek na ringu (niestety zadne ze zdjec poznanskich mi nie wyszlo ale za to jest wczesniejsze) Ja za tego "niania" Was znielubię żebym musiała się dowiadywać wszystkiego ostatnia :placz::obrazic: Quote
Hexi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 nie "znielubuj" nas :Rose: najpierw trzeba bylo wszystko potwierdzic i dopiero oficjalnie sie chwalic :lol: poza tym ostatnie miesiace mialam "wyjete z zyciorysu" i nie nadawalam sie do niczego...teraz odzywam i wracam do swiata :) Quote
jo-jo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hexi napisał(a):nie "znielubuj" nas :Rose: najpierw trzeba bylo wszystko potwierdzic i dopiero oficjalnie sie chwalic :lol: poza tym ostatnie miesiace mialam "wyjete z zyciorysu" i nie nadawalam sie do niczego...teraz odzywam i wracam do swiata :) Taaa tylko wszyscy na około wiedzieli owszem dowiedziałam się od razu ale z drugiej ręki :obrazic: Wrrr Nie wybacze Wam tego! Nawet się nie odzywacie do nas już:shake: Quote
Hexi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 a tak dziecek swietowal sukcesy po swiatowce... ta nagrode naprawde docenil :evil_lol: Quote
Hexi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 przyganial kociol garnkowi :cool3: trzeba zadzwonic czasem... ja bylam naprawde nie do zycia ostatnio spytaj korkow :evil_lol: a dziecek musial z TZ spacerowac tylko i wylacznie co laczy sie z dziwnymi porami niestety :) Quote
jo-jo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hexi napisał(a):przyganial kociol garnkowi :cool3: trzeba zadzwonic czasem... ja bylam naprawde nie do zycia ostatnio spytaj korkow :evil_lol: a dziecek musial z TZ spacerowac tylko i wylacznie co laczy sie z dziwnymi porami niestety :) Zazwyczaj jak dzwoniłam to nieodbieraliście, albo mówiłaś że oddzwonisz później i kicha :shake: A teraz to ja czekam na Waszą stronkę :mad: Korki mają, Koronka niową też to może i Wy wkońcu się ukażecie? :loveu: Niech maciuś znajdzie trochę czasu, albo wrzucić wiesz no tamto :loveu: Quote
Hexi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 nie mam odpowiedzi...glupio mi ... :) bedzie trzeba ponadrabiac zaleglosci :) oj trzeba bedzie stronke postawic w koncu dziecek juz jest reproduktorem :) i adres jest... ale na razie czasu brak.... moze na gwiazdke prezent sobie zrobimy ;) a korkowa i koronkowa stronke zazdraszczam strasznie.... :) Quote
jo-jo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Hexi napisał(a):nie mam odpowiedzi...glupio mi ... :) bedzie trzeba ponadrabiac zaleglosci :) oj trzeba bedzie stronke postawic w koncu dziecek juz jest reproduktorem :) i adres jest... ale na razie czasu brak.... moze na gwiazdke prezent sobie zrobimy ;) a korkowa i koronkowa stronke zazdraszczam strasznie.... :) Ja bardzo proszę o taki prezent!! Bo Dzieckowi należy się ;-))))) Tak winc czekam z niecierpliwością:loveu: I nie ma co zazdraszczać tylko brać się do roboty! Ja np. nie zrobiłam sobie teraz wolnego po Koronkowej stronce, i tworzę nastepną :evil_lol: Ale tym razem bez grama czarnego, no chyba ze mówimy o czcionce bo reszta jest kolorowa:loveu: Tylko gorzej że nie mam pomysłu na innych :shake: A tak po za tym domagam się więcej Dzieckowych fotek :cool3: :cool3: Quote
Hexi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 juz pisalam do swietego Mikolaja...moze sie uda :) a zdjec dzieckowi trzeba nowych narobic....tu kilka probek tego co w poznaniu udalo nam sie uratowac ze zdjec.... ale na poczatek cuuuudny zagramaniczny dogowoz...ja taki chcem..... Quote
moon_light Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 GRATULACJE :multi::multi::multi: [quote name='Hexi']a tak dziecek swietowal sukcesy po swiatowce... ta nagrode naprawde docenil :evil_lol: Ooo tu glowa sliczna.Taka w sam raz do przytulania:loveu: ...choc pewnie by mi twarz odgryzl gdybym sie zblizyla z paszcza do nagrody:lol: Quote
Hexi Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 dziekujemy :) fasolka dzielnie sie rozrasta i mierzy juz cale 10cm :lol: a dziecek miske by ci oddal ale kosci za zadne skarby :) poza tym chyba zaczal doroslec bo cos spowaznial i zrobil sie nieziemsko przytulny :) nie da sie od niego opedzic :lol: (co szczegolnie mi nie przeszkadza ... tylko pranie czesciej musze robic :evil_lol: ) Quote
akard Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Nio, nio...jeszcze kilka tygodni i jakies wspolne dogo...moze??? Quote
Hexi Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 czekamy z niecierpliwoscia....dziecek szczegolnie...wlasnie baaardzo dokladnie mnie cala obwa****e centymatr po centymetrze i nie wiedziec czemu strasznie sie cieszy :lol: Quote
simbik Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Hexi']dluuuuugo nas nie bylo za co najmocniej przepraszamy:modla: :Rose: ale mam dobra wymowke ;) w najblizszym czasie Achilles zostanie "nianiem" :D :loveu: :loveu: :loveu: w miedzy czasie skonczylismy sezon wystawowy 2006 i odpoczywamy przed nastepnym :) baaardzo dziekujemy za wstawienie zdjec z poznania :) i za gratulacje :) moje male dzielne psiatko....:loveu: a tak wygladal dziecek na ringu (niestety zadne ze zdjec poznanskich mi nie wyszlo ale za to jest wczesniejsze) Wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi: ... ja to nie wiem kiedy my się na ludzkie bobo zdecydujemy, to dużo trudniejsza decyzja niż pojawienie się małego szczniola :shake: . Chcieć bym chciała ale narazie mnie to przerasta ... a czas goni nieubłaganie. Tymczasem mam nadzieję, że uda mi się poznać bliżej osobiście w najbliższym roku, bo w tym to już chyba na dogowisko się nie załapiemy. No i trzymamy kciuki całym stadkiem żeby się urodziło zdrowe i bez problemów :lol: . Quote
Hexi Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 dzieki za kciuki :) sama trzymam z calych sil :) a zdecydowac sie zdecydowalismy...tak za rok dwa...i wyszla niespodzianka ;) i tak chyba najlepiej juz tylko moglismy sie cieszyc i na szybko przygotowywac wszystko do powiekszenia rodziny:) moze uda sie jeszcze w tym roku zalapac jak nie to pewnie w marcu wilno lub katowice wtedy szukaj ciezarowki z zoltym potoroczem :) mam nadzieje ze jeszcze wtedy bede z nim mogla biegac po ringu :lol: Quote
Recommended Posts