Hexi Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 wrzocaj nie zabije w razie czego bedziemy podmieniac....w koncu wiekszosc juz publikowana byla ;) Quote
jo-jo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Hexi']wrzocaj nie zabije w razie czego bedziemy podmieniac....w koncu wiekszosc juz publikowana byla ;) Hm no nie koniecznie :evil_lol: Własnie zabrałam się za przeglądanie 10 płyt CD:crazyeye: Na których jest nie tylko mój pies, ale też Twój i takie dwa wredne suczydła, a tak apropo teraz coś w ramach dwóch dogów :evil_lol: Zdjęcie ajk najbardziej nadające się tutaj bo na tym zdjęciu jest ktoś, hmm pomyslmy kto :))) Quote
moon_light Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 pan owinięty czerwoną wstążką, został wysłany priorytetem. Szykuj kase, bo opłata za przesyłkę 70 kg niespodzianki chyba nie będzie mała:eviltong: poznaje ta jarzębinową górkę, rok temu robilam wlasnie tam Achillesowi fotkę:lol: Quote
Hexi Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 goorka ta sama :) a za pana moge zaplacic niech strace...potem w oplu odpracuje ;) jojo to jest zdjecie z momentu kiedy zdecydowalam ze ja MUSZE miec dwa dogi :loveu: :lol: Quote
jo-jo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Hexi napisał(a):goorka ta sama :) a za pana moge zaplacic niech strace...potem w oplu odpracuje ;) jojo to jest zdjecie z momentu kiedy zdecydowalam ze ja MUSZE miec dwa dogi :loveu: :lol: Hmm wies zpamiętam ten moment, a mówiłaś to jak Monia szła z Didką i Ciuką a obok niej Ania z Hipem i Belką, i szli przed nami pamiętam to :loveu: Quote
Hexi Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 nooo bo wtedy to byla pierwsza mysl, a jak je dostalam do reki to okazalo ie ze MUSZE miec dwa, niech ie wali i pali dwa beda :evil_lol: Quote
moon_light Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='jo-jo']Hmm wies zpamiętam ten moment, a mówiłaś to jak Monia szła z Didką i Ciuką a obok niej Ania z Hipem i Belką, i szli przed nami pamiętam to :loveu: a ja pamiętam jak szliśmy na dogowisku taką polną drogą w stronę lasu, i już wtedy Marta wiedziała że drugi dog MUSI być, tylko nie mogła się zdecydować czy to będzie pręgus czy drugi żółteczek:evil_lol: rok temu 'malutki' dziecek na dożej górce...tylko jarzębiny chyba jeszcze nie mialy owoców:eviltong: Quote
Hexi Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 porownanie ;) a jescze Klaudia powinna miec jelonka bambi...na tej samej gorce Quote
jo-jo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Rany weź mnie zabij ale nie apmietram gdzie to jest, teraz musze porządek na konpie zrobić bo zdjęcia będę mieć w całości ;-) Więc zaraz powinnam znaleźć :mad: Quote
Hexi Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 znalazlam na molosach ;) moj jelonek ma tu dokladnie pol roku Quote
simbik Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Hexi']znalazlam na molosach ;) moj jelonek ma tu dokladnie pol roku Rzeczywiście prawdziwy Bambi :lol: . Quote
nelson Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :crazyeye::crazyeye: Obejrzałam sobie, jestem w raju:loveu::loveu::loveu: To zdjęcie w niebieskich kwiatuszkach ........booooooooooosssssssskie:loveu::loveu: i ta piękna głowa na tle morza. Marta gratuluje , Ahilles jest piękny:cool2: Quote
Hexi Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 baaardzo dziekujemy :) bo w niebieskim achillowi jest do...fafla ;) caly czas staram sie robic nowe zdjecia bo on dalej rosnie...i na dodatek meznieje z dnia na dzien :) potem bedzie pamiatka...jak z jelonkiem...trzy razy to samo miejsce i ten sam pies a jaka roznica :) Quote
Medorowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Wy tu gadu - gadu, a ja na foteczki czekam:mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Hexi Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 sie robi ;) mam nadzieje ze jojo mnie nie zabije:mad: fotki sa jej autorstwa :) Quote
Hexi Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 fotki sa z dzisiejszego spaceru obecni jojo korkosmok i achilles :) Ale chłopcy potrafią się również dogadać Quote
Hexi Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 A później chciałyśmy ustawić wszystkich trzech Panów, ale chyba czasami rąk brakowało Tak wyglądały przygotowania Ale wkońcu się udało Quote
jo-jo Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Hexi']sie robi ;) mam nadzieje ze jojo mnie nie zabije:mad: fotki sa jej autorstwa :) Spokojnie nie zabije :diabloti: A jak jutro robimy :razz: Quote
Medorowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ale dogi są zabójcze:cool3: :loveu: :loveu: Mój ma kumpla doga, nie pamiętam z jakiej hodowli:roll: , ale straszniście sie lubują;) Quote
Hexi Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 :loveu: dzieki :cool3: nooo...telefon laczy ludzi ;) jakos sie dogadamy, byle przed 17 wybiegac potwory to potem spokojnie pojda spac i mozemy uciekac :multi: Quote
jo-jo Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Hexi napisał(a)::loveu: dzieki :cool3: nooo...telefon laczy ludzi ;) jakos sie dogadamy, byle przed 17 wybiegac potwory to potem spokojnie pojda spac i mozemy uciekac :multi: to co tak około 14-15 przy boćku? A potem u Was pod blokiem z bilecikiem na autobusik? :evil_lol: Quote
Hexi Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 to jestesmy umowione ;) ale lepiej o 15 bo inaczej to ja padne przed wyjazdem:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :multi::multi::multi:ile qników:loveu::loveu::loveu: Quote
Hexi Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale dogi są zabójcze:cool3: :loveu: :loveu: Mój ma kumpla doga, nie pamiętam z jakiej hodowli:roll: , ale straszniście sie lubują;) a jakiego kumplo doga? chociaz kolorek albo imie... :) Quote
jo-jo Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ile qników:loveu::loveu::loveu: mama ndzieje że wystarczy Ci póki co taka ilość :evil_lol: Jutro zrobimy sesje z naszego spotkania "przy pizzy" :evil_lol: Quote
Recommended Posts