Jump to content
Dogomania

Achilles ma kumpla czyli dziecko i dog :)

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hexi']wrzocaj nie zabije w razie czego bedziemy podmieniac....w koncu wiekszosc juz publikowana byla ;)

Hm no nie koniecznie :evil_lol:
Własnie zabrałam się za przeglądanie 10 płyt CD:crazyeye:
Na których jest nie tylko mój pies, ale też Twój i takie dwa wredne suczydła, a tak apropo teraz coś w ramach dwóch dogów :evil_lol:

Zdjęcie ajk najbardziej nadające się tutaj bo na tym zdjęciu jest ktoś, hmm pomyslmy kto :)))

Posted

pan owinięty czerwoną wstążką, został wysłany priorytetem.
Szykuj kase, bo opłata za przesyłkę 70 kg niespodzianki chyba nie będzie mała:eviltong:

poznaje ta jarzębinową górkę, rok temu robilam wlasnie tam Achillesowi fotkę:lol:

Posted

goorka ta sama :)
a za pana moge zaplacic niech strace...potem w oplu odpracuje ;)
jojo to jest zdjecie z momentu kiedy zdecydowalam ze ja MUSZE miec dwa dogi :loveu: :lol:

Posted

Hexi napisał(a):
goorka ta sama :)
a za pana moge zaplacic niech strace...potem w oplu odpracuje ;)
jojo to jest zdjecie z momentu kiedy zdecydowalam ze ja MUSZE miec dwa dogi :loveu: :lol:

Hmm wies zpamiętam ten moment, a mówiłaś to jak Monia szła z Didką i Ciuką a obok niej Ania z Hipem i Belką, i szli przed nami pamiętam to :loveu:

Posted

nooo bo wtedy to byla pierwsza mysl, a jak je dostalam do reki to okazalo ie ze MUSZE miec dwa, niech ie wali i pali dwa beda :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Hmm wies zpamiętam ten moment, a mówiłaś to jak Monia szła z Didką i Ciuką a obok niej Ania z Hipem i Belką, i szli przed nami pamiętam to :loveu:
a ja pamiętam jak szliśmy na dogowisku taką polną drogą w stronę lasu, i już wtedy Marta wiedziała że drugi dog MUSI być, tylko nie mogła się zdecydować czy to będzie pręgus czy drugi żółteczek:evil_lol:

rok temu 'malutki' dziecek na dożej górce...tylko jarzębiny chyba jeszcze nie mialy owoców:eviltong:

Posted

Rany weź mnie zabij ale nie apmietram gdzie to jest, teraz musze porządek na konpie zrobić bo zdjęcia będę mieć w całości ;-)

Więc zaraz powinnam znaleźć :mad:

Posted

:crazyeye::crazyeye: Obejrzałam sobie, jestem w raju:loveu::loveu::loveu: To zdjęcie w niebieskich kwiatuszkach ........booooooooooosssssssskie:loveu::loveu: i ta piękna głowa na tle morza. Marta gratuluje , Ahilles jest piękny:cool2:

Posted

baaardzo dziekujemy :)
bo w niebieskim achillowi jest do...fafla ;)
caly czas staram sie robic nowe zdjecia bo on dalej rosnie...i na dodatek meznieje z dnia na dzien :) potem bedzie pamiatka...jak z jelonkiem...trzy razy to samo miejsce i ten sam pies a jaka roznica :)

Posted

A później chciałyśmy ustawić wszystkich trzech Panów, ale chyba czasami rąk brakowało
Tak wyglądały przygotowania

Ale wkońcu się udało

Posted

[quote name='Hexi']sie robi ;)
mam nadzieje ze jojo mnie nie zabije:mad: fotki sa jej autorstwa :)

Spokojnie nie zabije :diabloti:
A jak jutro robimy :razz:

Posted

:loveu: dzieki :cool3:
nooo...telefon laczy ludzi ;)
jakos sie dogadamy, byle przed 17 wybiegac potwory to potem spokojnie pojda spac i mozemy uciekac :multi:

Posted

Hexi napisał(a):
:loveu: dzieki :cool3:
nooo...telefon laczy ludzi ;)
jakos sie dogadamy, byle przed 17 wybiegac potwory to potem spokojnie pojda spac i mozemy uciekac :multi:

to co tak około 14-15 przy boćku? A potem u Was pod blokiem z bilecikiem na autobusik? :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale dogi są zabójcze:cool3: :loveu: :loveu:
Mój ma kumpla doga, nie pamiętam z jakiej hodowli:roll: , ale straszniście sie lubują;)

a jakiego kumplo doga? chociaz kolorek albo imie... :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:ile qników:loveu::loveu::loveu:

mama ndzieje że wystarczy Ci póki co taka ilość :evil_lol:
Jutro zrobimy sesje z naszego spotkania "przy pizzy" :evil_lol: