moon_light Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Hexi napisaĆ(a):zglosila zglosila ;) wczoraj wrocilismy z wakacji i wystawy sopockiej przy okazji... opaleni, wypoczeci i ze srebrnym medalem :) gratulacje !:multi: ...i niecierpliwie czekam na fotki:cool3: Quote
Shanara Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Hexi napisaĆ(a):zglosila zglosila ;) wczoraj wrocilismy z wakacji i wystawy sopockiej przy okazji... opaleni, wypoczeci i ze srebrnym medalem :) Gratulacje...ja jednak mam nosa co do tego z kim umawiaÄ swojÄ "krĂłlewnÄ" na randki :cool3: Quote
Hexi Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 za gartulacje dziekujemy baardzo :) teraz jak juz mamy komplet klorow medalowych mozemy sie juz na zlocie skoncentrowac ;) a ja w miedzyczasie dostalam mailem pare portrecikow achillowych z weekendowego wypadu na mazury :) Quote
Medorowa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ale Ćwietna galeria:multi: :multi: :multi: Ćwietny psiak:loveu: Quote
moon_light Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Jak Ćlicznie razem ĆpiÄ :loveu::lol: ....widze ĆŒe dziecku juĆŒ zwykĆe patyczki nie wystarczajÄ ...i przerzuciĆ siÄ na konary drzew :evil_lol: ps. zabraniam zmiany Achillesowej obrĂłĆŒki, w ĆŒadnej innej nie bÄdzie wyglÄ daĆ tak uroczo:cool3:! Quote
Hexi Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Achilles w niebieskim najlepiej wyglada i tak zostanie :) na drzewka przezucil sie juz jakis czas temu ale tu akurat pomagal nam dzrewo na ognisko znosic :) dobrze mu szlo :cool3: wogole mazury psu baaardzo odpowiadaly nawet chyba bardziej niz hel :) nastepny wolny weekend pewnie znowu uciekniemy nad wode ale teraz wystaw troche bedzie i szkolenia wiec dziecek bedzie musial poczekac :) Quote
moon_light Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Hexi napisaĆ(a):Achilles w niebieskim najlepiej wyglada i tak zostanie :) ĆŒeby tylko nie wyrĂłsĆ z obrĂłĆŒki...bo co go spotkam...to chĆopak coraz wiÄkszy:eviltong: Hexi napisaĆ(a): wystaw troche bedzie i szkolenia wiec dziecek bedzie musial poczekac :) A gdzie siÄ wybieracie w najbliĆŒszym czasie? ...bo ja jade w niedziele do Torunia, ale z tego co widze na stronie ZK, to Was tam chyba nie bedzie. Quote
Hexi Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 my teraz do radomia smigamy :) w toruniu nas niestety nie bedzie bedziemy sie za to pilnie uczyc w tym czasie ;) a z obrozek caly czas wyrasta to juz czwarta i wszystkie niebieskie :) moze ta na jakis czas zostanie bo mozna ja poszezyc az do 100cm...:cool3: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :poj dziecek siakiĆ zmÄczony na tych fotach ......czy wy go wypoĆŒyczaliĆcie na urlopie jako kucyka :razz: W niebieskim naprawdÄ mu do ....fafla;) Quote
Hexi Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 zmeczony to malo powiedziane...:evil_lol: obok mielismy rzeczke i jezioro w ktorych mozna sie bylo naszalec do woli niedaleko las gdzie nareszcie psa wpuszczali i naokolo namiotow lake na dodatek tego wszystkiego znaczy namiotow trzeba bylo cala noc pilnowac:mad: ...pies nawet nie mail czasu jesc a co dopiero spac wiec kozrystal z kazdej spokojnej chwili :) Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Hexi']zmeczony to malo powiedziane...:evil_lol: obok mielismy rzeczke i jezioro w ktorych mozna sie bylo naszalec do woli niedaleko las gdzie nareszcie psa wpuszczali i naokolo namiotow lake na dodatek tego wszystkiego znaczy namiotow trzeba bylo cala noc pilnowac:mad: ...pies nawet nie mail czasu jesc a co dopiero spac wiec kozrystal z kazdej spokojnej chwili :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli pies strĂłĆŒujÄ cy;) Quote
moon_light Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Mamy dla Was kilka bannerkĂłw :lol:: ;) Quote
Hexi Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 dzieki moon...sliczne sa...szkoda ze nie moge wziac wszystkich na raz ale bede miala na kazda pore roku ;) Quote
Hexi Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ladny mam banerek nie? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Shanara Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 JuĆŒ to pisaĆam..ale napiszejeszcze raz: piÄkna sĆodka morda z Niego :loveu: Quote
Hexi Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 to mozesz pisac jak czesto tylko masz ochote :cool3: i na dodatek na zywo tez prosimy o takie komplementy Achilles uwielbia jak mu sie mowi ze jest piekny i madry caly rosnie wtedy i ladnieje w oczach ;) i na dodatek caluski rozdaje :loveu: Quote
gigalagothica Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 moon_light napisaĆ(a):Mamy dla Was kilka bannerkĂłw :lol:: Mnie siÄ podoba niebieski i ten na dole - w odcieniach sĆoĆca :-) Quote
Hexi Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 czesc mama :) mi tez te sie podobaja a to jeszcze nie koniec moon tworzy cala galerie achillowych banerkow...ale w niebieskim mu najbardziej....do fafla ;) Quote
gigalagothica Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Hexi napisaĆ(a):czesc mama :) mi tez te sie podobaja a to jeszcze nie koniec moon tworzy cala galerie achillowych banerkow...ale w niebieskim mu najbardziej....do fafla ;) czeĆÄ "maĆy" potworze ;-) Jestem ZACHWYCONA galeriÄ !!! ZdjÄcia rewelacja, a komentarze - przeczytaĆam wszystkie strony jak powieĆÄ :-) Quote
Hexi Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 maly potwor melduje sie z nowa porcja zdjec :) jak mamie sie podoba to jedziemy dalej :evil_lol: na poczatek romantycznie: i zeby nie bylo ze taki aniolek... ;) Quote
Hexi Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 w miedzyczasie bylismy na wakacjach nad morzem, dziecek uznal ze pojechalismy nad olbrzymia miske z woda i nawet wszedl zamoczyc lapy :lol: Quote
Hexi Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 okazalo sie ze niedaleko mieszka zolte dogowate : North, tylko dziesiec dni moldszy od Achilla z dwumiesiecznym Azja, oczywiscie pojechalismy sie poznac :) chlopcy chyba sie polubili ;) Quote
Recommended Posts