Elso Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Z utęsknieniem czekam na nowy list od Bruna- proponuję psiego nobla w dziedzinie pieskiej literatury. Quote
Ulka18 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Listy Brunonka i Pancia Brunonka sa na takim samym Pulitzerowskim poziomie jak listy HaniRupczewskiej...też sie przy nich :placz: :cunao: :placz: :cunao: :placz: na przemian! Quote
anielica Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Hau! Hau! Co się dzieje?! Wszyscy ostatnio obrabiają mnie. Najpierw Pancio, a teraz i Ciocie. Jaki żarłok?! Jaki żebrak?! Jestem wyżłem, mam swoją godność i należę do psiej arystokracji. Nie przystoi nam żebrać. Bardzo proszę nie insynuować więcej takich rzeczy. Do kuchni wchodzę z ciekawości, bo już wszystko w domu mam obwąchane, a tylko tam nie wolno czworołapom wchodzić. A ja chciałbym nawet pomóc w kuchni- pozmywać, może wynieść śmieci- to ostatnie byłoby atrakcją dla Rudolfa. Ten to dopiero śmieciożerca, ale dzięki temu kiedyś przeżył. Wreszcie spadł śnieg. Rewelacja!!! Możemy z Rudim wreszcie się wytarzać po uszy, polizać do woli i świetnie się biega po zaśnieżonej łące, i zasypało też te wszystkie śmieci. Jest pięknie. Istny raj dla psiaków. Właśnie przed chwilą wróciliśmy z Panciem, suszymy łapki, a Panciowa szykuje michę. Dziś wołowinka w sosie z makaronem. Mniam!!! Dzisiaj pierwszy raz wykonałem przed spacerem, przy bramie radosny wyskok tylko na tylnych łapach i to na jakieś pół metra w górę!!! Taką mam kondycję!!! Przy tej okazji życzymy z Rudolfem i naszą całą rodzinką wszystkim Dogomaniakom ciepłych, wesołych świąt i tylko szczęścia w Nowym Roku! Wyżli buziaczek! Bruno z Wejherowa. :x-mas: :santagri: :x-mas: :santagri: :x-mas: :santagri: :x-mas: :santagri: :x-mas: :santagri: :x-mas: :santagri: Quote
Ulka18 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Brunonku, wyskok na tylnych łapkach na taką wysokość to juz naprawdę wyczyn sportowca:ylsuper: . Ale jak Pańcia Ci takie smakołyki serwuje:eating: , to nie dziwota, że kondycja jest i zapał i chęć na spacerki i treningi. A i Pancio o właściwą dawkę ruchu dba:klacz: . Sprawuj się grzecznie jak zobaczysz choinkę, może to będzie pierwsza w Twoim życiu choinka. Pamiętaj kochany, żeby nie próbować baniek i ozdób choinkowych. W tym roku masz wyżełku prawdziwe święta w Prawdziwej Rodzinie:iloveyou: . Spokojnych, szczęsliwych Świat Bożego Narodzenia życzą Twojej Rodzinie i Wam Psiakom , ciocia Aga i ciocia Ulka :x-mas: Quote
Pancio Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ostatecznie dołączyłem do dogomaniackiej braci!!!:thumbs: Quote
Pancio Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 W razie wątpliwości wyjaśniam, że ja, to Pancio Bruna i Rudolfa, fantastycznych psiaków i niezastąpionych przyjacół.:terazpol:. Quote
Ulka18 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Witamy Pańcia i Cala Wspaniala Pańciowo-Anusiowo-Brunkowo-Rudolfową Rodzinkę :-D :-D :-D Quote
aga1215 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Pancio']W razie wątpliwości wyjaśniam, że ja, to Pancio Bruna i Rudolfa, fantastycznych psiaków i niezastąpionych przyjacół.:terazpol:. oooooooooooooo! Pańcio!!! - Bruno zawitał do nas na stałe Quote
anielica Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Pancio napisał(a):Ostatecznie dołączyłem do dogomaniackiej braci!!!:thumbs: Nareszcie :ylsuper: Ja wiedziełam, że się Pancio w końcu skusi :) Bardzo się cieszę!! No i czekamy, czekamy na wieści!!! Quote
brazowa1 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Piekny watek,bardzo lubie ogladac ( po raz kolejny i kolejny) fotki pieknego wyzla. Quote
tanitka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Witaj Panciu na dogomanii!!! Bardzo się cieszymy:multi: Quote
Elso Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Z niecierpliwościa czekamy na list od Bruna, no i może karteczkę od jego Pańcia????:lol::Dog_run: Quote
Ulka18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ciekawe jak Bruno i Rudolf zniosly sylwestra, czy Bruno sie bal .........ja co roku tradycyjnie zostaje w domu wlasnie ze wzgledu na zwierzaki. Quote
Pancio Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Hau! Hau! Czas na nowe wieści. Swięta minęły spokojnie, Mikołaj o czworołapach nie zapomniał!:tree1::x-mas::wolfie::wolfie:. Do Sylwestra Rudolf tylko 2 razy przewrócił choinkę w pogoni za czekoladowym cukierkiem:tree1::Dog_run:. Odbyła się wspaniała zabawa sylwestrowa, było dużo młodzieży, no i dużo rączek do smyrania. Ale sobie z Rudolfem użyliśmy!!! O północy fajerwerki i dalej zabawa i smyranie do rana! My, wyżły, wystrzałów się nie boimy, a i Rudolf zniósł wszystkie eksplozje z niebywałą godnością:BIG:. I tak spokojnie czas mijał na hasaniu po łączce, przy dobrej misce, aż do zeszłego poniedziałku. Krew nie woda- zakochaliśmy się z Rudim w okolicznych pięknościach i przeżywamy nasze wielkie uczucia. Ogłosiliśmy strajk głodowy, całe noce śpiewamy miłosne arie na dwa tenory, Panciowie są załamani, bo uciekamy ze spacerów:painting::painting: do naszych oblubienic:Rose:. W końcu Pancio zarządził areszt domowo-trawnikowy oraz nocną muzykoterapię- puszcza nam przez całą noc płytę z utworami na harfę i......:loveu:...... to działa!!! Kojąca muzyka zastępuje nasze arie i pozwala nam znieść w kontemplacji rozłąkę z naszymi ukochanymi suniami, które pozostają i tak nieosiągalne dla nas, za solidnym ogrodzeniem:mdleje:. Pancio mówi, że jeszcze tydzień i powinno nam przejść.:shake: wątpię. I proszę! Ja "stary" wyżeł się zakochałem!!! A wogóle, to kto mnie nazwał wcześniej staruszkiem!!!??? Mam swoje lata, ale do staruszka, to mi jeszcze daleko:obrazic:!!! Łapa dla wszystkich i wyżle buziaczki!!! Bruno z Wejherowa. Quote
tanitka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Ależ się uśmiałam, z tych "psiowych romansów':sweetCyb: :sweetCyb: Cudowne chłopaki!!! I Pańciowie też ( na harfie:-D !!!) Quote
aga1215 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Bruno - jak już masz areszt ;) to wykorzystaj okazję i przypilnuj Pańcia, coby częściej pisał :multi: :multi: :multi: i może jakieś foty strzelił (plizzzzzzz....) Jak dobrze te nasze pieski trafiają ostatnio - Cezar też szczęśliwy :loveu: Quote
Pancio Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Hau! Hau! Dobrze Ciociu Ago, ale za chwilę, bo :eating: podano do stołu- może dziś zawiesimy głodówkę??? :czytaj:Może coś wynegocjujemy??? Głodny, zakochany Bruno. Quote
aga1215 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Pancio']Hau! Hau! Dobrze Ciociu Ago, ale za chwilę, bo :eating: podano do stołu- może dziś zawiesimy głodówkę??? :czytaj:Może coś wynegocjujemy??? Głodny, zakochany Bruno. smacznego :lol: Quote
aga1215 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Pancio napisał(a):Hau! Hau! Dobrze Ciociu Ago, ale za chwilę, bo :eating: podano do stołu- może dziś zawiesimy głodówkę??? :czytaj:Może coś wynegocjujemy??? Głodny, zakochany Bruno. :mad: jeszcze jecie???? :crazyeye: ;) :Dog_run: Quote
Ulka18 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Chlopaki musza sobie pojeść, a poza tym Brunko pisal, że Panciowa super gotuje. Może to przeważy Brunkowe i Rudolfowe zakochanie??? Ważne, że nareszcie jest list od Brunonka-młodzieniaszka. Quote
Pancio Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Hau! Hau! Już zjedliśmy i cała rodzinka pracuje przy komputerach:user::comp26::user:. Jeszcze pół godzinki i zapraszamy do naszej galerii. Będą zdjęcia w zimowej i świątecznej scenerii, no i te kompromitujące z młodzieżą w Sylwestra:shake:. A co mi tam! Do plecków młodej dziewczyny grzech się nie przytulić, a ten z brodą, przebrany za hipisa, to panicznie boi się psów(serio, serio):scared:. A tak na marginesie, to chcielibyśmy z Rudim w spokoju poczytać "wieczorną gazetkę", więc apelujemy o odrobinkę cierpliwości:motz:. Buziaczki! Bruno z Wejherowa. P.S. Proszę zwrócić uwagę na moją muskulaturę:bigcool:. Arnold S. byłby wściekły:wallbash:. http://klempa.info/Files/Photos/Bruno_i_Rudolf/index.php Quote
asiuniap Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Hej, hej, pozdrawiam całą ferajnę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Warszawska gdańszczanka Quote
Recommended Posts