karolaGd Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Czy to prawda ze w listopadzie bedzie tam wystawa Quote
dorotal Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 W Kalingradzie na jesieni powinny byc wystawy: 22.10, 26.11, 17.12 Quote
karolaGd Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 o dzieki serdeczne a mozesz mi jeszcze powiedziec jak wyglada cala procedura zgloszenia psa i czy musze miec zrobione jakies dodatkowe badania za odpowiedz dzieki wielkie wybieram sie tam dopiero pierwszy raz no i chciala bym aby nie bylo zadnej wpadki Quote
carotina Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 mnie interesuje zwłaszcza ta 17.12 8) to jest cac, prawda? Quote
Gosik71 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A może będzie jakaś międzynarodowa? Pierwsza grupa mnie interesuje... :P Quote
dorotal Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Te wypisane to CAC. Nastepna miedzynarodowka w Kalingradzie bedzie w lipcu nastepnego roku Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 "SERDECZNIE ZAPRASZA NA KRAJOWA (CAC) WYSTAWĘ PSÓW RASOWYCH DEVAU DOG SHOW KTÓRA ODBĘDZIE SIĘ 17-18 WRZESIEN 2005 ROKU W KALININGRADU (RUSSIA) г.Калининград, ул.Пригородная, 4 Авиационно-спортивный клуб РОСТО (ДЕВАУ) Kaliningrad, ul. Prigorodnaja,4, Aero club ROSTO (Devau) Drodzy wystawcy, Kaliningradsky Oblastnoy Klub Slugebnogo cobakowodstwa ROSTO (RKF) goraco Panstwa zaprasza do wziecia udzialu w Krajowa (CAC) Wystawie Psow Rasowych. Mamy nadzieje, ze bedziecie Panstwo mieli okazje zaprezentowac swoje piekne psy, spotkac sie z przyaciolmi I nawigzac nowe znajomosci oraz dostarczyc niezapomnianych wrazen zwiedzajgcym. Termin przyjmowania zgloszen do 01.09.2005 r. Dodatkowe informacje mozna uzyskac codziennie pod numerem telefonu: 007-0112-96-56-58, http://www.otakar.gazinter.net , ul. Ozernaja 31, 236029 Kaliningrad, Russia, fax 007-0112-36-42-46, e-mail: otakar@gazinter.net Oplaty za zgloszenia wystawcy zagraniczni Pierwszy pies (z katalogiem) 500 rub. ( 15 € ), Kazdy nastepny pies (bez katalogu) 12 € Baby, szczenieta, honorowej 50% Regulamin Wystawy Na wystawe moga byc zgloszone psy I suki do jednej z nastepujacych klas: Szczenieta w wieku 6-9 m-cy Mlodziez w wieku 9-18 m-cy Posrednia w wieku 15-24 m-cy Otwarta w wieku powyzej 15 m-cy Uzytkowa w wieku powyzej 15 m-cy do zgloszenia nalezy dostarczyc kserokopie dyplomu uzytkowosci Championow dla psow I suk posiadajacych tytul miedzynarodowego lub krajowego championa, do zgloszenia nalezy dolaczyc kserokopie dyplomu Honorowej dla psow I suk, ktore ukonczyly 8 lat UWAGI: -do druku zgloszenia nalezy dolaczyc kserokopie rodowodu lub metryki psa, -do zgloszen do klasy championow I uzytkowej powinno byc dolaczone ksero dyplomu ( bez tego pies zostanie przyjety do klasy otwartej) -zmiana klasy w dniu wystawy jest niemozliwa" Takie informacje znalazłam na stronie http://www.otakar.gazinter.net. Czy może mi ktoś powiedzieć czy jak dostanę na tej wystawie CAC a mój pies ma Championat Polski i będzie wystawiany w klasie championów to będzie miał Championat Rosji? Quote
Martyna Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a): Czy może mi ktoś powiedzieć czy jak dostanę na tej wystawie CAC a mój pies ma Championat Polski i będzie wystawiany w klasie championów to będzie miał Championat Rosji? wyglada na to, ze tak :-) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Tylko czy napewno...? ;) Bo chce zgłaszać :P Quote
BalticStorm Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Pies nie musi być w klasie championów, "wystarczy", że zdobędzie CAC. Uwaga - nieoficjalnie wiadomo, że powyższe ma obowiązywać TYLKO do końca tego roku... Pozdrawiam Andrzej z Helu Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 To trzeba koniecznie się zgłaszać i jechać. Ja jeszcze dzisiaj wyślę zgłoszenie. Quote
Recommended Posts