AnTu Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 milo czytac takie pochwaly.. tylko nie przesadzajcie bo urosne w piorka i odlece :P Quote
Manu Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='asher']Super :D A czy mamusia jest warszawianką? Manu, czy to ta suczka, którą zobaczyłam na Kabatach? :D I przybliżcie nam tę rasę, ja równiez strasznie mało o nich wiem... Tak mi się cos tylko majaczy, że jest to rasa nie uznana przez FCI? :hmmmm:Długo mnie tu nie było, sorki... :oops: Tak, to Civatka, o ile dobrze imię pamiętam. No chyba, że Paweł miał dwie sunie ze szczenięami, ale wątpię :wink: Rasa jest jak najbardziej uznana przez FCI, ale od niedawna, to fakt. Do tej pory w tej rasie dozwolone są wpisy w księdze wieczystej, co jest rzadkością już... AnTu, ja mam masę materiałów o Grenlandach :D Niestety wiele po angielsku... No i nie mam w domu netu - kłopotliwe byłoby przenoszenie tego do pracy. Ale spróbuję zebrać choć linki i Ci podrzucić :D Na razie służę takim tekstem 8) Quote
AnTu Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Dzieki manu juz to wczesniej czytalam.. poza tym tata rozmawial z Andrzejem :) Quote
AnTu Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 pogon ta fotka nie wyszla ale ja lubie hehe... many nie daje spokoju misi a baron tylko troszke chcial ja nadgryzc Quote
AnTu Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 od 2 dni mamy kotke, nazwalismy ja po poznansku tey (czyt. tej) :lol: a ze to kotka to tey'a fotki jeszcze u sasiadki, miala jakis miesiac z rodzenstwem Quote
anushka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 jakaś taka do husky podobna umaszczeniem,ciekawe dlaczego :lol: :lol: śliczna jest :angel: podoba mi się jeszcze ten czarny kocik co ma białe paski na łapkach :o śliczne te kociki teraz som 8) Quote
anushka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='AnTu'] najpiękniejszy jakiego widziałam :o :o :o Quote
olekg89 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Mały kiciuś=urozmaicenie diety hasiorków :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='AnTu'] najpiękniejszy jakiego widziałam :o :o :onaprawdę jest PIEKNY 8) Miska to chyba niezły urwis , a kociaki słodkie :angel: Quote
anushka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Agga napisał(a):Payook jest obłędnie śliczny :angel: Quote
AnTu Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 mam nowe fotki z pobytu u rodzicow... ale nie mge znalezc czytnika kart :x Quote
Agga Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Antu w tak małym bałaganie nie możesz znaleźć? :lol: Jak sie ogarne z fotami to wrzuce reszte. Quote
Recommended Posts