Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ELO!!!

ano anetta porozumienie bylo z ojcem a mamuska zostala postawiona przed faktem dokonanym :evilbat: ;)

malenstwo ma na imie Misia lyb Ptysia nie wiem na jakim etapie stoi wybor imienia 8)

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']Super :D A czy mamusia jest warszawianką? Manu, czy to ta suczka, którą zobaczyłam na Kabatach? :D

I przybliżcie nam tę rasę, ja równiez strasznie mało o nich wiem... Tak mi się cos tylko majaczy, że jest to rasa nie uznana przez FCI? :hmmmm:

Misia z warszawy jest

Szczerze mowiac.. sama malo wiem na temat tej rasy, dopiero zaczynam szukac info.. bo wczesniej nie interesowalam sie jakos szczegolnie grenlandami.. to byl zupelny spontan.. ale mam nadzieje ze dobrze ja wychowam :)

Posted

wszystkich uspokajam.. fotki na pewno bedea.. dajcie mi troszke czasu.. od niedzieli ja mamy..

zostalam u rodzicow do czwartku do poludnia gdzie w czwartek mialam juz aparat spakowany...

i szczerze mowiac w niedziele tata zajal sie psami.... ja nie dalam rady z domu wyjsc tak mnie kostka bolala.. poniedzialek prawie caly przespalam (zmeczenie po zawodach, kostka i chyba jakis zarazek mnie probowal atakowac) oprocz wypuszczanuia psow i bycia z nimi na wybiegu... we wtorek podobnie.. w srode zebralam sily zeby z mala chociaz wyjsc na spacer i jakies fotki... w czwartek do pozka autobuasami a w piatek do bydgoszczy na zajecia, wrocialm dzisiaj kolo 19 i prawdopodobnie jutro pojade do psinki chociaz tez nic do konca nie wiadomo...

Wyrozumialosc :wink:

Posted

[quote name='AnTu'][quote name='asher']Super :D A czy mamusia jest warszawianką? Manu, czy to ta suczka, którą zobaczyłam na Kabatach? :D

I przybliżcie nam tę rasę, ja równiez strasznie mało o nich wiem... Tak mi się cos tylko majaczy, że jest to rasa nie uznana przez FCI? :hmmmm:

Misia z warszawy jestTo ja znam jej mamę :wink: Niestety poznałyśmy się w bardzo smutnych oklicznościach, ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło :D
Tutaj możesz sobie przyczytać skąd ją znam.
Ale ten świat mały :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Troche fotek z Myslecinka

Regan

smialam sie z ewaki a w niedziele wieczorem ledwo do lazienki dojsc moglam

grenland?

pies Grzesia Liszki

Anna Bajer

Dominik Kotwasiński