KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 AnTu napisał(a):nikt do nas nie zaglada:-( Ja zagladam;) Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='AnTu']tey dorwal mysz, i troszku ja pomeczyl :-o :-o :-o zajebiste ja zaglądam ale coś mało fot tu sie wstawia :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 NO to dla psiego Payooczka wszystkiego najlepszego psinko.:lol: Quote
bigos Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A ja juz wczoraj za PaYook'a piwko wypiłam;):beerchug::beerchug::beerchug: A niedlugo Marta:p Quote
AnTu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='bigos']A ja juz wczoraj za PaYook'a piwko wypiłam;):beerchug::beerchug::beerchug: A niedlugo Marta:p zeby tylko jedno haha;) bigosowa i bigos:) niestety z powodu trudnych warunkow oswietleniowych malo zdjec wyszlo.. spoko tez wypijemy za moje:razz: Quote
bigos Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 AnTu napisał(a):z niestety z powodu trudnych warunkow oswietleniowych malo zdjec wyszlo.. spoko tez wypijemy za moje:razz: 1. :placz::placz::placz: 2. no, ja mam nadzieję;)Tylko nie tak jak wczoraj na soczkach:angryy: No, chyba, że z wkładką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Życzenia również od nas, a zdjęcia śweitne, ja też takie chce :placz: Quote
AnTu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 bigos napisał(a):1. :placz::placz::placz: 2. no, ja mam nadzieję;)Tylko nie tak jak wczoraj na soczkach:angryy: No, chyba, że z wkładką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wczoraj nie chcialam pic po tabletach, oczywiscie ze nie opijemy na soczkach:evil_lol: (bynajmniej nie na tych gazowanych) Quote
AnTu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 jo-jo napisał(a):Życzenia również od nas, a zdjęcia śweitne, ja też takie chce :placz: dziekujemy:kiss_2: jak bedziesz w pozku to beda fotki;) Quote
KaRa_ Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ooo poraz pierwszy raz widze Kasie bez czapeczki:lol: Quote
bigos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ooo poraz pierwszy raz widze Kasie bez czapeczki:lol: W takim razie zapraszam do mojej galerii:cool1: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='AnTu']payook ma dzisiaj 6 urodziny:tort::multi::multi::multi:spóźnione ...ale duże 100 lat dla Payoczka :laola::tort::new-bday: [SIZE=2]śliczne oczęta Baronowe Quote
AnTu Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 myszka ptaszek pierwsza trojka peleton ostatnie wskazowki Quote
bigos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Marta ja jednak czuję noedosyt:roll:szybko wstawiaj fotkę z kolarzem, który robi małe co nieco:razz:;);););):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnTu Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 bigos napisał(a):Marta ja jednak czuję noedosyt:roll:szybko wstawiaj fotkę z kolarzem, który robi małe co nieco:razz:;);););):evil_lol::evil_lol::evil_lol: wlasnie chcialam pisac czy ja wstawic czy nie.. zaraz zmniejszam:evil_lol: Quote
AnTu Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='bigos']kolarzem, który robi małe co nieco:razz:;);););):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='AnTu']baronek co tam masz?? ale super fotki czy mysia przeżyła? pięlęgnacja jamy ustnej bardzo ciekawa karzdy powinien chodzić do stomatologa hahaha:evil_lol: Quote
bigos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='AnTu'] hihihi, ale mine ma jakąś nie teges:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie dlatego, że w pobllizu nie ma Toj-Toja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnTu Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 agabass napisał(a):ale super fotki czy mysia przeżyła? pięlęgnacja jamy ustnej bardzo ciekawa karzdy powinien chodzić do stomatologa hahaha:evil_lol: mysia przezyla, foto kilka postow wyzej... misia spradza tylko baronka, czaem paya;) dzieki za odwiedzinki:lol: Quote
Recommended Posts