AnTu Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 spacer z many, poczatek byl obiecujacy... ale 2minuty pozniej... spacer sie skonczyl Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :razz:o rany co Many drapnęła na spacerku:cool3: Quote
Agga Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 AnTu napisał(a):zastrzele za te fotki ze mna Ja sie nie boje. Trzeba sie było dopicować do zdjęcia:lol: :eviltong: Quote
anetta Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :eek2: co ona zlapala? :shocked!: zajac/krolik? :shocked!: Quote
Agga Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 O żeszty many Ty taka kochana i łagodna. Morderca zwierzątek? CO oan tym razem ukatrupiła??? Patologia no:P A to z Barona robią potfora:shake: :mad: Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Misia jaka szczęśliwa :loveu: a kicia boska :loveu: piękne fotki robisz :) Quote
AnTu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 zaba14 napisał(a):Misia jaka szczęśliwa :loveu: a kicia boska :loveu: piękne fotki robisz :) misia szczesliwa, fotki robione u rodzicow tam juz sie zaaklimatyzowala.. i czasem wole wyjsc z nia bez smyczy wtedy sie lepiej czuje Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 AnTu napisał(a):misia szczesliwa, fotki robione u rodzicow tam juz sie zaaklimatyzowala.. i czasem wole wyjsc z nia bez smyczy wtedy sie lepiej czuje a no zapewne :) ile ona wogole teraz ma? i tak się zastanawiam to jest grenland?? :cool3: Quote
AnTu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 zaba14 napisał(a):a no zapewne :) ile ona wogole teraz ma? i tak się zastanawiam to jest grenland?? :cool3: 15miesiecy, tak to jest grenland tylko z linii biegajacej.. cyzli jak bylo widac jest chuda i ma dlugie nogi Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 AnTu napisał(a):15miesiecy, tak to jest grenland tylko z linii biegajacej.. cyzli jak bylo widac jest chuda i ma dlugie nogi tak przypuszczałam :evil_lol: więcej zdjęć!!:diabloti: Quote
AnTu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 bigos napisał(a)::buzi::buzi::buzi:Pozdrawiam moj cukiereczq :buzi: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='AnTu']dla odsiwezenia tematu fotka tey'a przepiekna fota zarąbista na Antu ja czekam ;) Quote
KaRa_ Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='AnTu']tey dorwal mysz, i troszku ja pomeczyl Myszka to chyba jeszcze zywa:roll: Prawdziwy łowca z niego:cool3: Quote
AnTu Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 KaRa_TC napisał(a):Myszka to chyba jeszcze zywa:roll: Prawdziwy łowca z niego:cool3: jeszcze byla... tej jade sobie wczoraj na rowerze po chodniku.. zatrzymala mnie straz miejska.. spytali ile mam lat i cyz mam jakies dokumenty, pozniej dlaczego jezdze po chodniku, powiedzialam ze po grunwaldzkiej nie bede jezdzila rowerem bo sie boje, on mi odpowiedzial ze tez sie boi:angryy: po czym mowi: albo zjedfzie pani na ulice albo wystawiamy mandacik:-o sciemnilam ze zjezdzam, a jak odjechali wrociam na chodnik Quote
KaRa_ Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 AnTu napisał(a):jeszcze byla... tej jade sobie wczoraj na rowerze po chodniku.. zatrzymala mnie straz miejska.. spytali ile mam lat i cyz mam jakies dokumenty, pozniej dlaczego jezdze po chodniku, powiedzialam ze po grunwaldzkiej nie bede jezdzila rowerem bo sie boje, on mi odpowiedzial ze tez sie boi:angryy: po czym mowi: albo zjedfzie pani na ulice albo wystawiamy mandacik:-o sciemnilam ze zjezdzam, a jak odjechali wrociam na chodnik Na Grunwaldzkiej to ja SM nigdy nie widzialam:evil_lol: no prosze przypomnialo im sie,ze tam tez maja chodzic;) Ja to tam zawse po chodniczku jezdze, bo nie wyobrazam sobie po jakies ruchliwej drodze:razz: Quote
AnTu Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 KaRa_TC napisał(a):Na Grunwaldzkiej to ja SM nigdy nie widzialam:evil_lol: no prosze przypomnialo im sie,ze tam tez maja chodzic;) Ja to tam zawse po chodniczku jezdze, bo nie wyobrazam sobie po jakies ruchliwej drodze:razz: jakby mnie zatrzymali na ulicy to by mi wlepili mandacik za to ze zadnych swiatel,odblaskow i innych cudow (ktore powinny byc)nie mam sese Quote
KaRa_ Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 AnTu napisał(a):jakby mnie zatrzymali na ulicy to by mi wlepili mandacik za to ze zadnych swiatel,odblaskow i innych cudow (ktore powinny byc)nie mam sese Wychodzi na to,że najlepiej to chodzić po chodniczku pieszo i na trzezwo:evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 boshe ... :roll: jak ja nie nawidze SM z nimi cięzko się dogadać, policja jeszcze jakoś.. mnie nigdy nikt nie zwrocil uwagi ze jezdze po chodniku, a z reguly tak jezdze bo by mnie cos predzej rozjechalo na jezni.. :lol: nie znam sie na ruchu drogowym wiec sie tam nie wpycham.. prawka nie mam i jak narazie miec nie bede bo mnie do tego nie ciagnie, a rodzice dali mi wybor.. prawko albo nowy aparat :lol: Quote
AnTu Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 zaba14 napisał(a):boshe ... :roll: jak ja nie nawidze SM z nimi cięzko się dogadać, policja jeszcze jakoś.. mnie nigdy nikt nie zwrocil uwagi ze jezdze po chodniku, a z reguly tak jezdze bo by mnie cos predzej rozjechalo na jezni.. :lol: nie znam sie na ruchu drogowym wiec sie tam nie wpycham.. prawka nie mam i jak narazie miec nie bede bo mnie do tego nie ciagnie, a rodzice dali mi wybor.. prawko albo nowy aparat :lol: czarujacy usmiech sie przydal:cool3: tez bym pewnei aparat wybrala;) a wracajac do naszej rozmowy to misia jest czesciej u rodzicow.. spi kojcu z innymi psami i tam sie czuje najlepiej.. w poznaniu mam ja rzadko,jakby byla non stop to by sie przyzwyczaila tyle ze ja tez jestem duzo u rodzicow a tam ludzi nie spotykamy,ruchu drogowego tez nie slychac Quote
Recommended Posts