Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O żeszty many Ty taka kochana i łagodna. Morderca zwierzątek? CO oan tym razem ukatrupiła???
Patologia no:P
A to z Barona robią potfora:shake: :mad:

• 1 month later...
Posted

zaba14 napisał(a):
Misia jaka szczęśliwa :loveu: a kicia boska :loveu: piękne fotki robisz :)

misia szczesliwa, fotki robione u rodzicow tam juz sie zaaklimatyzowala.. i czasem wole wyjsc z nia bez smyczy wtedy sie lepiej czuje

Posted

AnTu napisał(a):
misia szczesliwa, fotki robione u rodzicow tam juz sie zaaklimatyzowala.. i czasem wole wyjsc z nia bez smyczy wtedy sie lepiej czuje

a no zapewne :) ile ona wogole teraz ma? i tak się zastanawiam to jest grenland?? :cool3:

Posted

zaba14 napisał(a):
a no zapewne :) ile ona wogole teraz ma? i tak się zastanawiam to jest grenland?? :cool3:

15miesiecy, tak to jest grenland tylko z linii biegajacej.. cyzli jak bylo widac jest chuda i ma dlugie nogi

Posted

AnTu napisał(a):
15miesiecy, tak to jest grenland tylko z linii biegajacej.. cyzli jak bylo widac jest chuda i ma dlugie nogi

tak przypuszczałam :evil_lol: więcej zdjęć!!:diabloti:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Myszka to chyba jeszcze zywa:roll: Prawdziwy łowca z niego:cool3:

jeszcze byla...

tej jade sobie wczoraj na rowerze po chodniku.. zatrzymala mnie straz miejska..

spytali ile mam lat i cyz mam jakies dokumenty, pozniej dlaczego jezdze po chodniku, powiedzialam ze po grunwaldzkiej nie bede jezdzila rowerem bo sie boje, on mi odpowiedzial ze tez sie boi:angryy:
po czym mowi: albo zjedfzie pani na ulice albo wystawiamy mandacik:-o

sciemnilam ze zjezdzam, a jak odjechali wrociam na chodnik

Posted

AnTu napisał(a):
jeszcze byla...

tej jade sobie wczoraj na rowerze po chodniku.. zatrzymala mnie straz miejska..

spytali ile mam lat i cyz mam jakies dokumenty, pozniej dlaczego jezdze po chodniku, powiedzialam ze po grunwaldzkiej nie bede jezdzila rowerem bo sie boje, on mi odpowiedzial ze tez sie boi:angryy:
po czym mowi: albo zjedfzie pani na ulice albo wystawiamy mandacik:-o

sciemnilam ze zjezdzam, a jak odjechali wrociam na chodnik

Na Grunwaldzkiej to ja SM nigdy nie widzialam:evil_lol: no prosze przypomnialo im sie,ze tam tez maja chodzic;) Ja to tam zawse po chodniczku jezdze, bo nie wyobrazam sobie po jakies ruchliwej drodze:razz:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Na Grunwaldzkiej to ja SM nigdy nie widzialam:evil_lol: no prosze przypomnialo im sie,ze tam tez maja chodzic;) Ja to tam zawse po chodniczku jezdze, bo nie wyobrazam sobie po jakies ruchliwej drodze:razz:

jakby mnie zatrzymali na ulicy to by mi wlepili mandacik za to ze zadnych swiatel,odblaskow i innych cudow (ktore powinny byc)nie mam sese

Posted

AnTu napisał(a):
jakby mnie zatrzymali na ulicy to by mi wlepili mandacik za to ze zadnych swiatel,odblaskow i innych cudow (ktore powinny byc)nie mam sese

Wychodzi na to,że najlepiej to chodzić po chodniczku pieszo i na trzezwo:evil_lol:

Posted

boshe ... :roll: jak ja nie nawidze SM z nimi cięzko się dogadać, policja jeszcze jakoś.. mnie nigdy nikt nie zwrocil uwagi ze jezdze po chodniku, a z reguly tak jezdze bo by mnie cos predzej rozjechalo na jezni.. :lol: nie znam sie na ruchu drogowym wiec sie tam nie wpycham.. prawka nie mam i jak narazie miec nie bede bo mnie do tego nie ciagnie, a rodzice dali mi wybor.. prawko albo nowy aparat :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
boshe ... :roll: jak ja nie nawidze SM z nimi cięzko się dogadać, policja jeszcze jakoś.. mnie nigdy nikt nie zwrocil uwagi ze jezdze po chodniku, a z reguly tak jezdze bo by mnie cos predzej rozjechalo na jezni.. :lol: nie znam sie na ruchu drogowym wiec sie tam nie wpycham.. prawka nie mam i jak narazie miec nie bede bo mnie do tego nie ciagnie, a rodzice dali mi wybor.. prawko albo nowy aparat :lol:

czarujacy usmiech sie przydal:cool3: tez bym pewnei aparat wybrala;)

a wracajac do naszej rozmowy to misia jest czesciej u rodzicow.. spi kojcu z innymi psami i tam sie czuje najlepiej.. w poznaniu mam ja rzadko,jakby byla non stop to by sie przyzwyczaila tyle ze ja tez jestem duzo u rodzicow a tam ludzi nie spotykamy,ruchu drogowego tez nie slychac