bigos Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 "No ładne cacko":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapraszam do galerii Bigoska:loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Achhh, wspaniale psiaki..a te terenyy wokolo....cud, miod :loveu: Quote
bellatriks Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 super focie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pozdrowionka dla całej sfory:loveu: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Witajcie :multi: Jakie piękne te psiaki :loveu: A te błękitne oczy robią niesamowite wrażenie :) Mam pytanko :) Biegacie w zaprzęgach a ja chciałabym zorganizować w lato jakąś zabawe dla dzieciaków i myslę też o jakiejś przejażdżce :) Ma to być połączone z nauką zachowania się w stosunku do psów i o tym że pies to nie zabawaka tylko żywe stworzenie o które trzeba dbać :) Uwazam ze przy atrakcjach szybciej takie rzeczy trafiaja do małego pokolenia :) Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Agga']Pysiu no piekna fota. A tych ludzi to ja znam. Pay sie odezwie jak wróci. :multi: Super :multi: Quote
AnTu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie :multi: Jakie piękne te psiaki :loveu: A te błękitne oczy robią niesamowite wrażenie :) Mam pytanko :) Biegacie w zaprzęgach a ja chciałabym zorganizować w lato jakąś zabawe dla dzieciaków i myslę też o jakiejś przejażdżce :) eloł a skad jestes?? i kiedy by to mialo byc?? Quote
AnTu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 teraz pare fotek z dlugiego weekendu byly sobie dwa grenlandy, jeden duzy drugi maly Quote
agabass Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :lol: :lol: [quote name='Pysia']Witajcie :multi: Jakie piękne te psiaki :loveu: A te błękitne oczy robią niesamowite wrażenie :) Mam pytanko :) Biegacie w zaprzęgach a ja chciałabym zorganizować w lato jakąś zabawe dla dzieciaków i myslę też o jakiejś przejażdżce :) Ma to być połączone z nauką zachowania się w stosunku do psów i o tym że pies to nie zabawaka tylko żywe stworzenie o które trzeba dbać :) Uwazam ze przy atrakcjach szybciej takie rzeczy trafiaja do małego pokolenia :) No i czy znacie tych ludzi z fotki? :lol: znamy znamy tych ludziów oj znamy i się do nich uśmiechamy :p jak widać Pay dzika bestja chowa się przed ciałem pedagogicznym Alą:evil_lol: taki mały żarcik :lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga nie stresuj PAYa :razz: Quote
agabass Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga nie stresuj PAYa :razz: ja się tylko droczę hehehehehe Quote
PaYooK Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 ELO!!! :P zlosliwe no :angryy: a co do pokazu to sie pytam jak AnTu :P jak cos klikac do mnie na gadu Quote
Pysia Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! :P zlosliwe no :angryy: a co do pokazu to sie pytam jak AnTu :P jak cos klikac do mnie na gadu Najpierw musiałabym wiedziec czy znaleźliby sie chetni bo juz raz haszczaki zawiodły a dzieci czekały ;( Sorki ale przykro było patrzec. Jestem z Dąbrowy Gorniczej a pokaz pewnie w Bedzienie lub w Dabrowie mogłby sie odbyc :) Nawet nie macie pojecia jaka to dla dzieciakow frajda. Potem dla nich pies to nie zabawka siedzaca w domu tylko stworzenie zktorym można sie dobrze bawic :) Na gg pewnie o jakiejs mozliwej porze sie odezwe :) Quote
PaYooK Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 ELO!! bys musiala sie odezwac do ludzi z okolic katowic odezwij sie na gg dam namiary Quote
Agga Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Misia to mała agentka. Niezła baba z niej bedzie.:evil_lol: Quote
Recommended Posts