Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie :multi: Jakie piękne te psiaki :loveu: A te błękitne oczy robią niesamowite wrażenie :)
Mam pytanko :) Biegacie w zaprzęgach a ja chciałabym zorganizować w lato jakąś zabawe dla dzieciaków i myslę też o jakiejś przejażdżce :) Ma to być połączone z nauką zachowania się w stosunku do psów i o tym że pies to nie zabawaka tylko żywe stworzenie o które trzeba dbać :) Uwazam ze przy atrakcjach szybciej takie rzeczy trafiaja do małego pokolenia :)

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie :multi: Jakie piękne te psiaki :loveu: A te błękitne oczy robią niesamowite wrażenie :)
Mam pytanko :) Biegacie w zaprzęgach a ja chciałabym zorganizować w lato jakąś zabawe dla dzieciaków i myslę też o jakiejś przejażdżce :)

eloł
a skad jestes?? i kiedy by to mialo byc??

Posted

:lol: :lol: [quote name='Pysia']Witajcie :multi: Jakie piękne te psiaki :loveu: A te błękitne oczy robią niesamowite wrażenie :)
Mam pytanko :) Biegacie w zaprzęgach a ja chciałabym zorganizować w lato jakąś zabawe dla dzieciaków i myslę też o jakiejś przejażdżce :) Ma to być połączone z nauką zachowania się w stosunku do psów i o tym że pies to nie zabawaka tylko żywe stworzenie o które trzeba dbać :) Uwazam ze przy atrakcjach szybciej takie rzeczy trafiaja do małego pokolenia :)
No i czy znacie tych ludzi z fotki? :lol:

znamy znamy tych ludziów oj znamy i się do nich uśmiechamy :p
jak widać Pay dzika bestja chowa się przed ciałem pedagogicznym Alą:evil_lol: taki mały żarcik :lol:

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!

:P zlosliwe no :angryy:

a co do pokazu to sie pytam jak AnTu :P jak cos klikac do mnie na gadu
Najpierw musiałabym wiedziec czy znaleźliby sie chetni bo juz raz haszczaki zawiodły a dzieci czekały ;( Sorki ale przykro było patrzec.
Jestem z Dąbrowy Gorniczej a pokaz pewnie w Bedzienie lub w Dabrowie mogłby sie odbyc :) Nawet nie macie pojecia jaka to dla dzieciakow frajda. Potem dla nich pies to nie zabawka siedzaca w domu tylko stworzenie zktorym można sie dobrze bawic :)
Na gg pewnie o jakiejs mozliwej porze sie odezwe :)