AnTu Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Przedstawiam wam 4,5 miesieczna misie :D rob mi zdjecia :) pierwszy spacer Quote
ameliace Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Jejku, wszystkie są przepiękne :angel: AnTu- napisz swojemu psu odzieny temat bo teraz wątki są pomeszane To temat Payooka Quote
Guest bernulka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 ciuddna ta Misia :angel: :iloveyou: :loveu: prosze o wiecej zdjec :angel: :iloveyou: :loveu:!!! paździoszki :angel: :iloveyou: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 ameliace napisał(a):AnTu- napisz swojemu psu odzieny temat bo teraz wątki są pomeszane To temat Payooka :lol: AnTu jest siostrą PaYooka więc galeria jak najbardziej może być wspólna :wink: a mała śliczna :angel: to jest SH czy co? bo takie ma umaszczenie jak nie SH :oops: Quote
Guest bernulka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 malawaszka napisał(a):ameliace napisał(a):AnTu- napisz swojemu psu odzieny temat bo teraz wątki są pomeszane To temat Payooka :lol: AnTu jest siostrą PaYooka więc galeria jak najbardziej może być wspólna :wink: a mała śliczna :angel: to jest SH czy co? bo takie ma umaszczenie jak nie SH :oops: :lol: :lol: zem ja tego nie widziała postu! Właśnie właśnie :lol: AnTu + PaYooK = rodzeństwo :evilbat: :lol: hihi :lol: I podobni sam do siebiem :lol: 8) paździoszki Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 o ja cie kręcę - jakaś nowinka :D nie widziałam jeszcze takiego psiula :angel: też będzie biegała?? 8) Quote
Agga Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 A ja tez mam jedna foteczke tego cudnego malenstwa: Quote
LAZY Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! matka malenstwa Piękna mama! Quote
Manu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 O Wy !... :D :D :D Grenlanda sobie kupiliście ! Ech... My też mieliśmy takie plany, ale na razie zawieszone... :roll: W przyszłości... kiedyś... też na pewno będziemy mieć, przynajmniej jednego. Quote
AnTu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! matka malenstwa Pay musze ci sprostowac... to tatus :) zaraz wkleje fotke misi z rodzicami :D Quote
AnTu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Manu napisał(a):O Wy !... :D :D :D Grenlanda sobie kupiliście ! Ech... My też mieliśmy takie plany, ale na razie zawieszone... :roll: W przyszłości... kiedyś... też na pewno będziemy mieć, przynajmniej jednego. Manu jakbys mi powiedziala jeszcze w sobote ze bedziemy miec grenlanda to bym nie uwierzyla... zobaczylismy ja w sobote i Pawel mowil ze na sprzedaz.. po poludniu mi sie przysnila. Mielismy z Pawlem pogadac na ten temat wieczorem, rozmowa nie doszla do skutku wiec myslalam ze nic z tego... w niedziele rano do niego podeszlam i sie spytalam za ile.. heh powiedzial troszke za duzo niz chcialam uslyszec nom i w ogole juz pomyslalam ze nie da rady... dalszej czesci rozmowy nie przytocze.. Skonczylo sie tak ze ja wzielismy. Mama sie dowiedziala w domu.. nie byla zbyt szczesliwa, ale juz sie przekonuje powoli :D Quote
AnTu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Rodzice w zaprzegu rodzinka- po lewej mamusia w srodku misia z tylu tatus Quote
Maga100 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='AnTu'] rodzinka- po lewej mamusia w srodku misia z tylu tatus piękne rodzinne zdjęcie 8) Quote
AnTu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 bernulka napisał(a): I podobni sam do siebiem :lol: 8) Tego wspominac nie musialas :P Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 AnTu super masz psinkę :wink: , czekamy na foteczki 8) Quote
asher Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Super :D A czy mamusia jest warszawianką? Manu, czy to ta suczka, którą zobaczyłam na Kabatach? :D I przybliżcie nam tę rasę, ja równiez strasznie mało o nich wiem... Tak mi się cos tylko majaczy, że jest to rasa nie uznana przez FCI? :hmmmm: Quote
mrowka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Pay, Antu śliczna suczka :angel: gratuluję!! Wyściskać ją proszę od cioci mrowy :lol: I więcej zdjęć chcemy, nie?? :wink: Quote
asiunia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Hej!! A to jest wlasnie ten sławny tajemniczy nabytek :angel: Piekna sunieczka( jak bede w Poznaniu mam nadzieje ze osobiscie wysciskam :angel: ) Quote
Guest bernulka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 AnTu śliczna :iloveyou: :loveu: rodzice równiez :loveu: AnTu, PaY, Agga, Łukasz (?) i Adam - macie pozdrowienia od mojej koleżanki Magdy (była ze mna w Niechorzu) ode mnie tez of course ;) paździoszki :D Quote
Agga Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Wielkie dzieki Bernuleczko... Antu poprosimy wiecej foteczek..Ty na pewno je masz...bo Ty i aparat = masa fot :lol: Quote
anetta Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Jakie dziecie slodkie :loveu: Fajnie macie, rach ciach, szczeniak do domu bez porozumenia sie z rodzicami..tez tak chce... :cry: Super foty z zawodow :D A jak ma na imie? Quote
Recommended Posts