Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agabass napisał(a):
sprawdzę czy mysia przeżyła hihiiihi ;)

pozniej uciekla do pomieszczenia gospodarczego, co tam sie dzialo to nie wiem:roll: ale pozniej jej juz nie widzialam..;)

Posted

AnTu napisał(a):
pozniej uciekla do pomieszczenia gospodarczego, co tam sie dzialo to nie wiem:roll: ale pozniej jej juz nie widzialam..;)

no to czas zacząć uruchomić swoje detektywistyczne zamiłowania i ruszyć śladami zaginionej bądź skonsumowanej mysi hahah przypomina mi się historia jak to mój świętej pamięci Diament właśnie całkiem niechcący pozbawił połowy czaszki moją domową myszkę, która wybrała sie na zwiad po mieszkaniu- przegryzła druciki w klatce i czmychnęła - co skończyło się tragicznie śmiercią - płakałam strasznie miałam 7 lat, no ale co zrobić pies to pies i kot to kot a mysz to mysz :evil_lol: :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='bigos']A ja wypaplam, a co!!!!!!!!!!!!!!!

AnTu ma dzisiaj urodzinki:multi::multi:

ty paploku jeden. Dzieki:calus: Ps. dostalam kartke od filipa:multi:

malawaszka, pay, bellatriks, kara, zaba dziekuje:loveu: :buzi:

swoje urodziny spedzilam w lesie:) w przerwie miedzy treningami..

przy ognisku sto lat zaspewalo mi jakies 30 osob:) bylo sympatycznie.. dalsze relacje pozniej, niezbyt dobrze sie czuje..

dobranocka

Posted

[quote name='bigos']A któż to:cool3::cool3::razz::razz::razz:????

byly, niedoszly,terazniejszy (niepotrzebne skreslic)facet,ktory zwial do szwecji

Posted

[quote name='bigos']A ja mam taką Mi(y)się w domku (od Pay'a):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W rzeczywistości jest bardziej atrakcyjna;)

a z jakiej okazji??:razz: