angiewoop Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 zauwazylam wlasnie przed momentem jak głaskałam moja suńke,ze ma taki dziwny mały guzkek pod paszka,jest napewno podskorny bo mozna go chwycic w palce.co to moze byc?cos groznego? a moze psinki tak maja ,tylko to ja taki laik. Quote
an3czka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 moj mial takie kiedys na siusiaku. to dopiero byla panika. wet sie usmiechnal i powiedzial, ze to pryszcz. sprobuj oxycortem smarnac :) Quote
angiewoop Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 an3czka a jak to wygladalo?bo tego co ma moja Roxa to nie widac,tylko czuc,pod skorka taka kuleczke,wiec to chyba pryszcz nie jest :-? Quote
an3czka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no wlasnie mi sie tez wtedy wydawalo, ze to pod skorka jest. po diagnozie weta zeszlo samo. nigdy bym nie przypuszczala, ze to pryszcz. a moze sunke cos ugryzlo? a jak sie niepokoisz to do weta idz. czasami sie rozne dziwne cuda robia. ja dawniej za kazdym razem w lecznicy siedzialam, teraz to odpuszczam sobie, nic sie nie dzieje powaznego :) Quote
angiewoop Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 no wlasnie wczoraj bylysmy na szczepieniu,wiec pewnie jakbym jutro poszla znowu pewnie by mnie wysmial.Doszlam do wniosku ze nie jest to odpowiedni wet dla mojej Roxy:( Miejmy nadzieje ze jej to samo zejdzie ,jak nie to napewno sie z tym zglosze ale u innego weta Quote
an3czka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no wlasnie. mysle, ze nie ma co panikowac. z drugiej strony jesli sie niepokoisz to idz do weta i nie mysl, ze Cie wysmieje. on za to kase bierze... Quote
Recommended Posts