Hania Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Wczoraj w Radzyminie odbył sie III Mazowiecki Konkurs Sygnalistów i w związku z tym organizowalismy pokazy psów ras myśliwskich. Oczywiście gwiazdami były ogary i gończe : Quote
Marysia_i_gończy Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Wow :lol: Same znajome psiaki!! :lol: Ludzie też :lol: Jak wyglądał ten pokaz? Coście mówili i pokazywali? 8) Quote
bea100 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Haniu, super na fotach to wygląda, jaka szkoda, że mnie nie było w Wwce w tym czasie :( napisz coś więcej... Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 extra :angel: :angel: :angel: jakie slicznoty jaaaaaaaaaa nie moge wiecej fot wiecej fot :D Quote
bea100 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 No, muszę, muszę zapytać: Ula :P A gdzie Zula zgubiła swoje niebieskie kółeczko ?!? :lol: Quote
anabelka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Skad ja znam tą panią na dwóch ostatnich zdjeciach?? :hmmmm: :wink: Ula, bardzo ladnie i powaznie wygladacie na tej scenie. No brawo, brawo. Quote
puz Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 a obok Trek :lol: Jurek jaka dostojna mina :lol: ja tez byłąbym dumna majac takiego psa jak Bajka :D Brawo Brawo Quote
Hania Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):Wow :lol: Same znajome psiaki!! :lol: Ludzie też :lol: Jak wyglądał ten pokaz? Coście mówili i pokazywali? 8) Mówił Jurek - przygotowywał się podobno całą noc i chyba nauczył się paru książek na pamięć ;-). Poza ogarami i gończymi były jeszcze wyżły, setery, jamiki, posokowiec, golden i łajka. Wieczorem postaram się wkleić zdjęcia innych ras. A pokaz wygladał w ten sposób, że dana rasa wchodziła i robiła bardzo duże koło w czasie komantarza. Potam stawali z boku. Przed wejściem każdej rasy grane były sygnały myśliwskie. Quote
betty_labrador Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 czemu ja nie wiedzialam o tym pokazie? Ale i tak nie bylo mnie wtedy w domu radzyminskim. Przyszlabym z moja Tosca jakbym miala taka mozliwosc i wiedze z ejest taka impreza. Za rok tez jest cos takiego? Ula ja nie wiedziec ze TY bylas w moim miejscu zamieszkania :wink: Quote
Recommended Posts