Agappe Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 mam dla Was ciekawostke przyrodniczą.. patrzyłam czy nie pojawiły się jakieś nowe akicie strony w intenrecie i znalazłam coś takiego: http://yokoakita.w.interia.pl/ Z tego co widze nazywają się hodowlą, ale... ich szczeniaki nie mają rodowodu tylko są po rodowodowych rodzicach.. ehh.. Quote
weihaiwej Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Ktos juz kiedys podawal linka do tej "hodowli", zdaje sie, ze na dogs. A interes kwitnie... :evil: Quote
Barbelka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Wygladaja bardziej na Biale Swedzkie Elghundy, odmian po Jamthundzie uznana jako osobna rasa nie dawno (moze 10 lat)? A ten Akita wyglada na Amerykanski typ z glowy ale niema nic kosci? Quote
Gosica Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Na dogsie to ja podawałam :eviltong:. Raz gdzies szukałm strn i wpadąłam własnie na nia . Powiem krtoko , ludzie bez zadnych ambicji i na tyle odwagi by powiedziec sobie wprost ze hodowla , to to pies rasowy = rodowodowy !! Quote
Paulina87 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Przecież tam jest wyraźnie napisane: "POSIADAMY SZCZENIACZKI Z NASZEJ CHODOWLI DOMOWEJ" no czyli to jest chodowla a nie hodowla :cool3: I wszystko jasne. Też kiedyś trafiłam na tą stronę i te Akity mi się wydały takie mało akitowate. Takie długie i grube pyski jakby opuchnięte miały. Quote
Barbelka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Jako angielka z Polskiego pochodzenia, jak jest prawidlowa pisownia ;ch' czy 'h'. Wytlumaczcie mi ten zart??? Quote
Barbelka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 "Podpis usunięty = patrz regulamin ! " Co to znaczy, i jaki regulamin, bo ten podpis byl zawieszony jusz prez ponad miesiac???? Quote
nathaniel Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Barbelka napisał(a):"Podpis usunięty = patrz regulamin ! " Co to znaczy, i jaki regulamin, bo ten podpis byl zawieszony jusz prez ponad miesiac???? podpis nie moze byc wiekszy niz 500x100 pixeli ;) Wedlug mnei pisze sie Hodowla , a nie CHodowla Quote
AiMiN Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Barbelka napisał(a):Jako angielka z Polskiego pochodzenia, jak jest prawidlowa pisownia ;ch' czy 'h'. Wytlumaczcie mi ten zart??? W ironicznym znaczeniu, pseudohodowle opisuje sie jako "chodowle", spotkac mozna tez opis takich fabryk jako "chodoffle". A prawidłowo to oczywiscie: hodowla :lol: Dla przypomnienia: rasowy = rodowodowy. Pozdr.! Quote
ofca Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=2498&PHPSESSID=4500de9b2afd8fa1f131e20a4c3eb8bd :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Pan "choduje" pieski nierodowdowe po CH!!!!!niesamowite! strona nie dziala po moim telefonie do Pana ktory ukradl mi haslo mojej hodowli!kiedy mu powiedzialam ze spotkamy sie w sadzie:mad: pan jest znany w malamucim gronie,najpierw kradl zdjecia hodowli Sausimayok! nazywa sie Tomasz Mis,jesli cos znajdziecie jeszcze dajcie znac,bo takich handlarzy trzeba niszczyc!:mad: pozdrawiam iwona Quote
Barbelka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Zgadzam sie, ale dopuki ludzie ktorzy kupuja psy nie beda bardziej kumaci tacy ludzie beda ciagle exploatowac naszych kompanow, i w tym samym czasie nisxcza opinie hodowcow prawdziwych, bo mysla ze my wszystcy tacy. :( Quote
Recommended Posts