Jump to content
Dogomania

Akita:Co to????hodowla "U BACHA I TASI"

Recommended Posts

• 6 months later...
Posted

Wygladaja bardziej na Biale Swedzkie Elghundy, odmian po Jamthundzie uznana jako osobna rasa nie dawno (moze 10 lat)?

A ten Akita wyglada na Amerykanski typ z glowy ale niema nic kosci?

• 1 month later...
Posted

Na dogsie to ja podawałam :eviltong:. Raz gdzies szukałm strn i wpadąłam własnie na nia . Powiem krtoko , ludzie bez zadnych ambicji i na tyle odwagi by powiedziec sobie wprost ze hodowla , to to pies rasowy = rodowodowy !!

Posted

Przecież tam jest wyraźnie napisane: "POSIADAMY SZCZENIACZKI Z NASZEJ CHODOWLI DOMOWEJ" no czyli to jest chodowla a nie hodowla :cool3: I wszystko jasne. Też kiedyś trafiłam na tą stronę i te Akity mi się wydały takie mało akitowate. Takie długie i grube pyski jakby opuchnięte miały.

Posted

Barbelka napisał(a):
"Podpis usunięty = patrz regulamin ! "

Co to znaczy, i jaki regulamin, bo ten podpis byl zawieszony jusz prez ponad miesiac????

podpis nie moze byc wiekszy niz 500x100 pixeli ;)

Wedlug mnei pisze sie Hodowla , a nie CHodowla

Posted

Barbelka napisał(a):
Jako angielka z Polskiego pochodzenia, jak jest prawidlowa pisownia ;ch' czy 'h'.

Wytlumaczcie mi ten zart???

W ironicznym znaczeniu, pseudohodowle opisuje sie jako "chodowle", spotkac mozna tez opis takich fabryk jako "chodoffle".

A prawidłowo to oczywiscie: hodowla :lol:

Dla przypomnienia: rasowy = rodowodowy.
Pozdr.!

• 3 weeks later...
Posted

http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=2498&PHPSESSID=4500de9b2afd8fa1f131e20a4c3eb8bd

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
Pan "choduje" pieski nierodowdowe po CH!!!!!niesamowite!
strona nie dziala po moim telefonie do Pana ktory ukradl mi haslo mojej hodowli!kiedy mu powiedzialam ze spotkamy sie w sadzie:mad:
pan jest znany w malamucim gronie,najpierw kradl zdjecia hodowli Sausimayok!
nazywa sie Tomasz Mis,jesli cos znajdziecie jeszcze dajcie znac,bo takich handlarzy trzeba niszczyc!:mad:
pozdrawiam iwona

Posted

Zgadzam sie, ale dopuki ludzie ktorzy kupuja psy nie beda bardziej kumaci tacy ludzie beda ciagle exploatowac naszych kompanow, i w tym samym czasie nisxcza opinie hodowcow prawdziwych, bo mysla ze my wszystcy tacy. :(