supergoga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Maxi, moja mała suniu - twoje zdjęcie zdobi pulpit mego kompa i w domu i w pracy - i tym sposobem jesteś ze mną zawsze. Boli i nie przestaje boleć. Więc napisze po prostu: KOCHAM CIĘ! Quote
supergoga Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Maxi, opiekuja się naszymi panienkami szczurkami - Astrą i Rubinką - właśnie poszły do ciebie . Nie pozwól, żeby były samotne i wystraszone. One tak się wycierpiały na ziemi. Może poszukacie Opal i powędrujecie razem. Tak jak kiedyś. Tak cię kocham, tak bardzo!!! Quote
supergoga Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Kocham cię maleńka. Bardzo. Na zawsze. Quote
Monia70 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Gosieńko, zobacz w jakiej pięknej krainie czeka na Ciebie Maxi Quote
supergoga Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Moniu, myślisz, że my tam też kiedyś zawędrujemy? Quote
Monia70 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Mam wielką nadzieje, że tak. Żyję tą myślą, że tam się znów spotkamy.Nie może być inczej!!! Quote
szarotka11 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Myślę, że nasze nowe życie będzie przebiegało razem ze wszystkimi przyjaciółmi i rodziną, którzy odeszli przed nami. I oczywiście nasze zwierzęta też tam będą. Wierzę w to mocno. Quote
Monia70 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jetsem dzisiaj u Ciebie kochanie.Wiosna się zbliża.... Quote
Duffi Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dokad ida psy gdy odchodza? No bo jesli nie ida do nieba To przepraszam Cie Panie Boze Mnie tam takze isc nie potrzeba. Ja prosze na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonow Zrezygnuje z anielskich chorow TUdziez innych nagrod niebosklonu. W moim niebie beda miekkie siersci Nosy, lapy, ogony i kly W moim niebie bede znowu glaskac Moje wszystkie pozegnane psy." Maxi, księżniczko dbaj o siebie........... Quote
Pusiaczka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Zdaję sobie sprawę z tego co czujesz :-( Wielką obawę ale nawet gdy odejdzie choć jej tego nie życzę ty też do nich dołączysz a wogóle itak czy chcesz czy niechcesz kiedyś będzie musiała przekroczyć tęczowy most choć tego niechcemy.Tam wszystkie psy czują się beztroskie bez problemów czekające na swoich właścicieli ;) Napewno wszystkie nasze skarby bawią się teras tam razem ze sobą na pięknej słonecznej łące ;) A Maxi napewno zagląda zza tęczowego mostu na ciebie ;) Dla Maxi Quote
Monia70 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Pieknych, zdrowych, szczęśliwych i Uśmiechnietych Swiąt Wielkiej Nocy ! Quote
Pusiaczka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [B][FONT=Comic Sans MS]Maxi pamiętam o tobie (*)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Przepraszam że tak długo cię nie odwiedzałam ale internet szwankował :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Mam nadzieję że jest ci tam dobrze i że spędziłaś spokojnie i radośnie te święta :)[/FONT][/B] Quote
Pusiaczka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Maxi :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Co tam słychać u ciebie za tęczowym mostem mam nadzieję że jest tam lepsza pogoda niż u mnie :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo u mnie to jagby jesień ale jednak mam nadzieję że się poprawi ta pogoda :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam i niezapomnę o tobię :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Maxi :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A jednak się poprawiła ta pogoda może to dzięki tobie :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest ładnie,słonecznie i cieplutko :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię i niezapomnę tak jak o innych pieskach :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Ja również pamiętam o tobię :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Lecz dzisiaj jest taki ponury,smutny,zimny i deszczowy dzień spraw aby było lepiej :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pamiętam o tobię Maxi :)[/FONT] Quote
Pusiaczka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Witaj Maxi :) Dziś zimno :( Spraw aby jutro było cieplej jak możesz bo jadę po szczeniorka i chcę żeby się wylatał :) Pamiętam o tobię i niezapomnę :) Quote
Pusiaczka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Witam cię Maxi :) Przepraszam za tą długą nieobecność u was psiaków :) U mnie jest cieplusio niewiem jak u ciebie ale napewno ładna pogoda :) Pamiętam i niezapomną o tobię Maxi :) Quote
supergoga Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Wróciłam z wakacji. Kolejne wakacje bez ciebie. Wspominałam często - tak by ci się tam podobało. Miałabys dla siebie wielką łąke - i werande domku skąd mogłabys obserwować stado saren pasących się w oddali. Obok siedziałaby Opal i ja i Darek. Bylibyśmy razem. Była z nami Laguna - ale na niej takie chwile nie robią wrażenia. Brakuje mi ciebie bardzo, moja perło. W moim sercu będziesz zawsze. Tyle bym dała, żebys do mnie wróciła. Maxi - tak bardzo cie wszyscy kochamy! Quote
Monia70 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Gosiu, człowiek jest bardzo bogaty mając taką miłość w życiu! Quote
Recommended Posts