Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maxiątko - jak ci tam jest za TM - miej otwarte oczka i serce - bo może dołączy do ciebie mała myszoskoczka Sadza - jest tak bardzo chora a ja nie umiem jej juz pomóc.:shake:

• 1 month later...
  • Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko Gosiu.Stara Monia nauczyła się iobrabiać i wklejać zdjęcia .To takie przyjemne.
Maxi, w magicznej krainie biegasz pewnie wśród pieknych kwiatków.Tutaj tez je masz

Posted

Jakie śliczne kwiaty dołączyła dla Ciebie ciocia Monia. Widzisz, nie tylko ja myśle o tobie, choc ostatnio tak mam mało czasu dla ciebie, dla siebie, dla nas.
Opiekuj się Sadzą - która dołączyła tak jak pisałam wyżej. Ona całkiem maleńka jest, może sobie nie poradzić bez twojej pomocy.
Dlaczego odchodzicie - i zostawiacie taki żal, ból, smutek i pustke, że aż chce mi się wyć.
No powiedz - dlaczego?:-(

• 2 months later...
Posted

Maksi, poznałaś już Dżekusia?????
Jak się u was zaklimatyzował?
Radzi sobie????
Tak bardzo cierpie bez niego, dom jest tak strasznie pusty choć są jeszcze Malinka, Tosia i Korin no i Kefir :shake: :shake: :shake:

Dbajcie o siebie nasze miłości:loveu:

• 1 month later...
Posted

<<<<<<<Pewien człowiek powiedział ze smutkiem:
- "Odchodzą od nas najbliższe maluti istotki.......nasi przyjaciele..... nasze Pieski.......... Czujemy potworny ból i pustkę......."
w odpowiedzi ten człowiek usłyszał, od zupełnie obcej osoby
- "Ale przecież oni żyją w naszych sercach i wspomniniach i dopóki my o nich pamiętamy będą Żyć i cieszyć się razem z nami">>>>>>>>

[FONT=Comic Sans MS]Maksi,:candle: :candle: :candle: :candle: :candle: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]pamiętamy o Tobie i zawsze będziemy pamiętać......[/FONT]

Posted

Maxi, skarbie, tak mi brak ciebie. Dobrze o tym wiesz.
Cioteczka Natalia własnie zrobiła mi wykład, jak bardzo cię zaniedbałam. Ale wiem, że ty zrozumiesz. Tak bardzo staram sie pomóc twoim kolegom i koleżankom w szukaniu domków, aby zanim spotkają się z tobą mieli szansę na godne życie. I już nie mam czasu nawet na odpoczynek.

Ale pamiętaj - kocham cię cały czas, zawsze będę cię kochała. Nikt nigdy w pełni mi ciebie nie zastąpi.
Dlaczego odeszłaś :-(

Posted

Maksi, skarbeczkyu, obiecuję,że Twoja mamusia będzie tu częściej zaglądać. Ale w jednym mamusia ma rację - trzeba pomóc w życiu Twoim koleżankom i kolegom....... Wiem, że za Tęczowym Mostem Ty zawsze pomagasz mamusi...... Bez Ciebie ona nie dała by rady pomóc tylu biednym zwierzątką......
Maksi - jesteś aniołkiem, który zawsze czuwa nad Swoją mamusią Gosią

Dla Ciebie aniołku.......
:candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle:

Posted

Czasem sama siebie się pytam-dlaczego az tak kochamy-tak mocno=-a jak zrobić,żeby mniej???

To pytanie-dlaczego?????:-(:-(..nie ma dopowiedzi a jest pustka ,żal , rozpacz i tęsknota.

Supergoga-przytulam Cię mocno-bardzo mocno-trwam z Toba w bólu .

Posted

Maksi, słoneczko ty nasze malutkie, niech twoje dni będą przepełnione radoscią i ciepłem. Gosia mówiła, że jesteś prawdziwym aniołkiem, a ja wierzę w aniołów, i wierzę w Ciebie. Trzymaj się malutka i jeżeli możesz to przyśnij się swojej mamusi - Gosi, ona tak bardzo za Tobą tęskni...

Maksi................
:candle:[FONT=Comic Sans MS] :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: [/FONT]

Posted

Dzień dobry aniołku. Dziś w Głogowie jest bardzo pochmurnie niebo,ale mam nadzieję że za Tęczowym Mostem zawsze świeci słoneczko i macie piękną pogodę każdego dnia....

Maksi, pamiętamy o Tobie............ :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle:

Posted

Czy to kiedyś minie - czy będe mogła o niej mówić i pisać i nie płakać.
Razem z Maxi coś wielkiego odeszło, coś ważnego i już nie wróci.

Ostatnio jest mi tak bardzo źle a Lagunka też choruje.

Maxi - czuwaj nad nami, proszę. Tak bardzo cię kocham.

Posted

Gosiu, Twoja Maksi jest przez cały czas obecna w Twojej miłości do niej. Ty już tylu bidnym zwierzaczką pomogłaś i ja jestem przekonana, że Maksi maczała w tym swoje malutkie łapki. Ona jest we wszystkim co Ty robisz i będzie zawsze, bo przecież Maksi - to Twój malutki aniołeczek

Maksi, niech miłość Twojej kochanej Gosi ogrzewa Twoje cudowne serduszko, a to światełko, niech poprostu będzie przy Tobie :candle:[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Maxi, skarbeczku nasz kochany,jeśli możesz przyjdz do swojej mamusi Gosi we śnie i pomóż jej przezwyciężyć ból po tym jak Beniu odszedł....... Twoja Gosia bardzo martwi się o Beniusia i jest jej teraz bardzo smutno.

Maxi - jesteś aniołkiem, o którym zawsze pamiętam. Nie zdążyłam Ciebie poznać,ale dzięki temu, że Gosia przez cały czas opowiada o Tobie ja wiem jaką jesteś CUDOWNĄ i kochaną dziwczynką

:candle: :candle: :candle: :candle:

Posted

Maxi, aiołku, pamiętam o Tobie zawsze i przez cały czas myśle o tym co by było, gdybyś była tutaj, na ziemi, ze swoją panica. Tak bardzo jej Ciebie brakuje........:-(

Uażaj na siebie maleńka..... Jesteśmy z Gosią zawsze przy Tobie....

:candle: :candle: :candle: :candle: