Monia70 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Maxi królewno najpiekniejsza :loveu: Na zawsze pamiętam. Quote
Monia70 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 W wasze święto maleńka. Pamietam.Na zawsze. Quote
Monia70 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 "Dlaczego Ci coodeszli są bardziej obecni ????" Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie psinko Quote
supergoga Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Maxuniu - zapali się dla ciebie bazarkowy znicz. Tęsknię niemożliwie. Niebawem 10 lat. A ja płaczę i tak ogromnie tęsknię do ciebie. Tak źle nam w domu bez twojej miłości. Kocham cię - już na zawsze! Quote
margo54 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Dla Ciebie Maxi w tym szczególnym dniu [FONT=Tahoma]Nie stój nad mym grobem i nie roń łez. [/FONT][FONT=Tahoma] Nie ma mnie tam; nie zasnęłam też. Jestem tysiącem wiatrów dmiących. Jestem diamentowym błyskiem na śniegu lśniącym. Jestem na skoszonym zbożu światłem promiennym. Jestem przyjemnym deszczem jesiennym. Kiedy tyś w porannej ciszy zbudzony Jestem ruchem - szybkim, wznoszonym, Ptaków cichych w locie krążących Jestem łagodnym gwiazd blaskiem nocnym. Nie stój nad mym grobem i nie roń łeż. Nie ma mnie tam; nie zasnęłam też. Nie stój nad mym grobem i nie płacz na darmo. Nie ma mnie tam. Ja nie umarłam. [/FONT] [FONT=Tahoma](Mary Frye w przekładzie Haliny Arendt )[/FONT] Quote
supergoga Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Dzięki Margo - wiem że i Ty wspominasz teraz Maskotkę. Tyle lat, tyle takich listopadów - a ja tęsknię za nią - za najwspanialszym, najbardziej kochającym psem ze wszystkich moich czworonoznych przyjació. Maxi - jak jest u ciebie, jak sobie tam radzisz. Czuwaj nad nami - i proszę, nie wołaj do was jeszcze Laguny, niech zostanie z nami choc troche jeszcze. Maxi - moja mała dziewczynko - źle mi bez ciebie za oknem słońce, piękna jesień - źle mi bez ciebie Szłam cmentarna alejką, liście szumiały - źle mi bez ciebie teraz tylko cisza, ból wielki - źle mi bez ciebie!!! Dlaczego? Quote
margo54 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [FONT=Tahoma]Kolęda dla nieobecnych[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Tahoma]Daj nam wiarę, że to ma sens. Że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są - dobrze im jest, Bo są z nami choć w innej postaci.[/FONT] [FONT=Tahoma] I przekonaj, że tak ma być, Że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to by żyć, I tym razem będą żyć wiecznie[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]A nadzieja znów wstąpi w nas. Nieobecnych pojawią się cienie. Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie. [/FONT][FONT=Tahoma]( Sz. Mucha)[/FONT] Quote
Recommended Posts