Jump to content
Dogomania

XXI WYSTAWA PSOW RASOWYCH ZABRZE 09.10.2005

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, spoko! Mausa, nikt nie wymaga rzeczy niemożliwych.
Ale, może powiem inaczej - nie równajcie do lepszych, ale bierzcie przykład z najlepszych!
Są oddziały, które ze wszystkim się uporały wcześniej i o takie przykłady mi chodzi. Mausa, a może macie za mało ludzi? Może warto uaktywnić asystentów z sekcji? Broń boże, nie czepiam się, ale podpowiadam.

Dążymy do doskonałości, ale ciężka droga przed nami. I nasze uwagi nie sa po to, żeby Was wku..., ale może zwrócą Wam uwagę na rzeczy, co do których przechodzicie bokiem? Inaczej wygląda to z punktu widzenia organizatorów, a inaczej z naszego - wystawców, prawda? My-wystawcy chcemy, żeby był katalog, potwierdzenia rozesłane wcześniej itp., a Wy-organizatorzy twierdzicie, że macie ważniejsze sprawy. Przy organizacji wystawy - WSZYSTKIE SPRAWY SĄ WAŻNE, bo po wynikach tych spraw do załatwienia jesteście oceniani.
Pzdr.

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku masz 100% racji, dążmy do doskonałości ale nie tylko jako organizatorzy wystaw ale i jako wystawcy a wtedy organizowanie wystaw to będzie czysta przyjemność, czego życzę sobie, innym organizatorom i wszyskim wystawiającym psy.

Goniu nie przesadzaj, nie taki diabeł straszny jak go malują :wink:

Posted

Trzymam kciuki za organizatorów,wystawców,a nade wszystko za psie piękności,bo to ich wystawy!!!!A tak swoją drogą to niezłe z nas towarzystwo!Hi,hi!!!Pozdrawiam.Powodzenia :D

Posted

a ja mysle ze do katalogow przedwystawowych to powinien byc punkt w regulaminie czy mozna go umiescic czy tez nie.
Plan sedziowania + mapki dojazdu itd jak najbardziej, bo milo jechac na wystawe, ze sie ma zapas czasu lub ile sie ma psow w klasie. ALe sam katalog...... to czasem tak jak z prezentem rozpakowanym przed urodzinami albo przed gwiazdka ;-). Kazdy przyzna, ze sa to emocje przed wystawa JAKIE psy przyjada itd.itp. Pojawia sie katalog na stronie i....... sa znow telefony : a to z przeniesieniem do innej klasy, a to o wycofanie psa ( "no bo moze jeszcze pieniadze zworca, a z takim psem w klasie to na pewno przegramy")itd.

Posted

Właśnie dostałam potwierdzenie, a że przelew widać jeszcze nie doszedł (pewnie bank puści go w poniedziałek), to jestem bez numerka. Hmm, będę musiała stać w kolejce do sekretariatu z potwierdzeniem przelewu, czy mi to doślecie? :roll:

Posted

efra-husky napisał(a):
:klacz: na stronie oddziału jest wykaz psóz zgłoszonych :D
Superowo

Możliwe,że oślepłam,bo znależć nie mogę :(
Może ktoś podać link do wykazu?plissssssss :D

Posted

Wielkie brawa dla oddziału! :D

P.S. Ranyy... Jeszcze kilka lat temu w Zabrzu zawsze trochę belgów się pojawiało (choc fakt, głównie z Czech), a teraz? Całe trzy gronki (w tym moja) i aż jeden maliniak :-?

Posted

Kochani.......
technicznie to jest i tak szybko, skoro we Wrocławiu na wystawie jeszcze były przyjmowane zgłoszenia......... :)
potem trzeba to wklepać, potem sprawdzić, wprowadzić kto opłacił......... :)
to się robi nie po łebkach , bo dokładnie......... więc i tak katalog na stronie szybko sie pokazał.......... :)
szkoda tylko ,że w pdf który mi się nie otwiera.................. :(
Nikt nie marudzi ,że w innych Oddziałach nie robią BISa szczeniąt, weteranów, młodzieży........... u nas w Zabrzu jest , z podziałem na psy i suki.......... :)
dlatego myślę ,że taki zły to ten Oddział nie jest........
A co to są asystenci sekcji??
U nas na 2-3 sekcje jest jeden kierownik sekcji i skad jeszcze by się miał wziąć asystent?? :-?
Jeśli ktoś chętny to zapraszam!! Kilka wolnych miejsc do objęcia się znajdzie !! :D

Posted

Ursus - wszyscy marudzą jak oddziały nie przeprowadzają podczas swoich wystaw bis puppy, junior czy weteran. Tak więc brawo dla oddziału zabrzańskiego, że takie konkurencje zawsze organizuje!!

Posted

ursus napisał(a):
A TY bedziesz w Zabrzu??
Przygotowane są dla kilku Zwycięzców Rasy w X Grupie FCI dodatkowe medaliki......... :D

czemu wcześniej nie mówiłaś ? :), jadę do Zabrza ale tylko popatrzeć i spotkac się ze znajomymi, jutro jedziemy do Rybnika i w tym sezonie kończymy z wystawami w Polsce, kolejne od przyszłego roku :)

Posted

No to cię poproszę o przypilnowanie aby na ringu za BOB dostały charty angielskie medalik (obydwa angielskie)
Prowadzę sekcję jamnika i Owczarki niemieckie ale kocham charty....... również.......... ale to osobny temat.......... :lol:

Posted

ursus napisał(a):
u mnie się nie otwiera PDF więc nawet poczytać se nie mogę.......... :(

Z tego co pamietam jest jedna suka w mlodziezy z hodowli "Fi-It".