NigdyNigdy Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Gonia napisał(a):NigdyNigdy,gratulacje!!!!!!!! :laola: Dziękujemy :D W Zabrzu udało nam się niejako powtórzyć sukces z Legionowa :wink: Gonia napisał(a):Brakowało mi Twojego głosu na warszawskiej krajówce :( :o Cóż zrobić....? :roll: Bardzo żałuję, że mnie na tej wystawie nie było.... :-? Czasem chciałoby się być w dwóch miejscach naraz, ale nijak się nie da :sadCyber: Quote
Gonia Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 No to życzę kolejnego sukcesu w Poznaniu!Trzymam kciuki ja i moje psiuny :bigok: ,no może one łapki :lol: Quote
NigdyNigdy Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Gonia napisał(a):No to życzę kolejnego sukcesu w Poznaniu!Trzymam kciuki ja i moje psiuny :bigok: ,no może one łapki :lol: DZIĘKUJEMY! :D Na pewno się przydadzą :roll: Boszzzz.... Już tyle lat człowiek na te wystawy jeździ, a ja nadal mam stresa :lol: Quote
warg2003warg Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kate m. bardzo dziękujemy za zdjęcia na pudle( III BIS wetewram psy) i nie na pudle.Sprawiłaś nam wiele radości.Fiduś rozpocząl wczoraj w Nitrze ch.weteranów SK. :D Quote
kate_m. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gratuluję sukcesu w Nitrze, ciekawy pomysł z tym championatem dla weteranów :) Quote
musia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Kasiu, a nie wpadł ci w kadr mój gończak na juniorskiej 6 grupie, alboli i na ringu.? Fajnie wyszedł na twoich fotka z Świętochłowic (wystawa chorzowska). Quote
NigdyNigdy Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Gonia napisał(a):No to życzę kolejnego sukcesu w Poznaniu!Trzymam kciuki ja i moje psiuny :bigok: ,no może one łapki :lol: Kciuki pomogły :angel: Żeby nie zaśmiecać tego wątka, szczegóły w temacie o Poznaniu :wink: Quote
kate_m. Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Tym razem coś marnie mi wyszło obfotografowywanie bisów juniorów, grupy VI w ogóle nie złapałam na zdjęciach... Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 NigdyNigdy - gratulacje raz jeszcze za Weterana!!! Ileż on ma lat, że tak dobrze wygląda? pzdr. Quote
NigdyNigdy Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Asiaczek']NigdyNigdy - gratulacje raz jeszcze za Weterana!!! Dziękujemy :D [quote name='Asiaczek']Ileż on ma lat, że tak dobrze wygląda? Ileż on ma lat, że tak ciągle w tych weteranach :wink: 1-go listopada Sztynek skończył 11 latek :lol: Stary pierdziel z niego. Ale za to uroczy :wink: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 No, no, no... Moje olbrzymki, niestety, nie doczekały takiego wieku. Szkoda. Tak więc nie obrażaj go słownie, tylko dbaj o niego. Codzienna dieta to garść głaskadełek, wiaderko pieszczot, miseczka całusków, talerzyk poklepków, no i duuużo spacerków (takich, jak on lubi!). I od ciotki Basiaczkowej - wirtualna buźka! Pzdr. Quote
ursus Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 co znaczy:Stary pierdziel z niego. ??? Moja ALMA wystawiana była w Świerklańcu w wieku 15,5 roku i nikt nie powiedział tak o niej !!!!! :evil: Odszczekaj to bo jamnikami poszczuję !!!!!!!!! :evil: Quote
NigdyNigdy Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Asiaczek napisał(a):Tak więc nie obrażaj go słownie, tylko dbaj o niego. Codzienna dieta to garść głaskadełek, wiaderko pieszczot, miseczka całusków, talerzyk poklepków, no i duuużo spacerków (takich, jak on lubi!). Nnnnno.... Robię co w mojej mocy przeto :roll: Chociaż szczerze powiedziawszy, to Bursztynek by chętnie zamienił tę miseczkę całusków, na miseczkę podrapków :lol: On nie lubi jak mu cmokam w pyszczek- to obciach jest, według niego 8) Asiaczek napisał(a):I od ciotki Basiaczkowej - wirtualna buźka! W imieniu Bursztynka, ślicznie dziękuję :D Wzruszył się jak mu przekazałam buźkę :wink: ursus napisał(a):co znaczy:Stary pierdziel z niego. ??? Moja ALMA wystawiana była w Świerklańcu w wieku 15,5 roku i nikt nie powiedział tak o niej !!!!! Odszczekaj to bo jamnikami poszczuję !!!!!!!!!! Eeee tam. Bursztyn równy gość jest- zna się na żartach 8) No i, jak tak porówna ze sobą, to stwierdzam, że on nawet młody jest :roll: Czasem mu się tylko nogi rozjadą, albo w drzewo wejdzie, ale to się przecież każdemu może zdarzyć :wink: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Taaak. Szczególnie nagminnie zdarza się to potykanie się o stojące drzewo... Usiłuję to sobie wyobrazić i już się śmieję :D Pzdr. Quote
Recommended Posts