Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i w tym problem. Bo mój pies robi wsyztsko ok, jak jesteśmy sami, nie ma psów...
Jak są to podnosi za wysoko ogon...
I to będzie jako wada :(
Macie może jakieś sposoby jak go tego oduczyć...?
13 jedziemy na Sopot, więc chciałabym coś szybko zrobić jeśli to tylko możliwe - bo nie chce żeby przez taką głupią rzcez jak noszenie ogona za wysoko stracił na ocenie :( :roll:

Posted

ja Ci niestety nie pomoge, chociaż bardzo bym chciała :( ale myśle, że powinnaś zapytać np. hodowcę :) moze on coś poradzi... miejmy nadzieje, że ktos tutaj bedzie wiedział coś na ten temat :)

Posted

Jak malutka nie podnosi to sie nauczy jeszcze :)
A mój był dominującym szczeniakiem z moitu, może to dlatego, jak myslicie?
I serio nie macie jakis sposobów.... CHcem chcociaż spróbować jakoś to "naprawić" zeby ąłdnie ogonek nosił :)

Posted

Hmmm, nie wiem czy jestes w stanie cos z tym zrobic :(
Brat mojego psa tez podnosil ogon baaardzo wysoko, ale albo ja przestalam zwracac uwage, albo jemu przeszlo. Moj podnosi tylko jak widzi owczarka niemieckiego 0X
Niewykluczone, ze jak Twoj pies zobaczy tyyyyle goldkow to mu hmmm... ogon opadnie :D

Nie jest powiedziane, ze sedzia uzna to za wade, choc oczywiscie moze sie tak zdarzyc, ale to jego pierwsza wystawa (jak mniemam), jeszcze zobaczysz jak reaguje, jak sie zachowuje, na pewno bedzie wszystko ok :)

Podaj mi swojego maila na pw, to przesle Ci zdjecie z wystawy w Koszalinie - zobaczysz powiewajace jak flaga na maszcie ogony u lokatowych psow ;) Tylko jeden z tych, ktore staly na lokacie nie zadzieral ogona ;) Moj tez podniosl - dopiero teraz zauwazylam :o

Posted

Mail to kiciuch@autograf.pl :) Przesyłaj foty jak możesz :)
No i właśnie DOcuś bez psów nie podnosi za bardzo... Gorzej przy, więc boje sie że jak zobaczy TYYLE goldków to bedzie jeszcze bardziej u góry :P
Ale jakoś damy rade :)
A na wystawie bedę juz tak o 8-9 to sie piesek przyzwyczai :) :lol: