NNikka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ja niestety w tym roku jestem skazana na Zabrze i Rybnik... jadę jeszcze do Wrocławia ale tam na pewno bedzie lepiej. Miałam jechac na klubówke II i III grupy do Radomia ale jak usłyszałam, że 18. września wystawa odbywa się w plenerze bez wzgledu na pogodę - zrezygnowałam. Wogóle ten Radom to straszny niewypał... nie ma info w necie, strona ma ostatnią aktualizację w 2003 :o roku a telefon w wyznaczone dni nie odpowiada... :o Quote
Asiaczek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Jakaranda napisał(a):Asiaczku, bardzo Ci dziękuję ale ja rok temu zastanawiałam się gdzie się zapisać. W tym roku już wystawiałam i teraz zgłaszam się na jesienne wystawy. Być może gdzieś się spotkamy :lol: . OK. A więc - do zobaczenia. Jesienia będe w: Chrzowie, Wrocławiu, Rybnik i Zabrze, Kielce. Pzdr. Quote
Jakaranda Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 OK. A więc - do zobaczenia. Jesienia będe w: Chrzowie, Wrocławiu, Rybnik i Zabrze, Kielce. Będę na tych samych plus Racibórz i Częstochowa. Pozdrowienia Jakaranda i Borri :hand: Quote
Asiaczek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Jakaranda']OK. A więc - do zobaczenia. Jesienia będe w: Chrzowie, Wrocławiu, Rybnik i Zabrze, Kielce. Będę na tych samych plus Racibórz i Częstochowa. Pozdrowienia Jakaranda i Borri :hand: Też miałam byc w Częstochowie, ale z uwagi na finanse - odpuściłam. No i nie znam sędziny M. Zasada, która miałaby nas sędziowac w Częstochowie. No to nie pozostaje nam nic innego, jak czekać na spotkanie. :lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts