Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja niestety w tym roku jestem skazana na Zabrze i Rybnik... jadę jeszcze do Wrocławia ale tam na pewno bedzie lepiej. Miałam jechac na klubówke II i III grupy do Radomia ale jak usłyszałam, że 18. września wystawa odbywa się w plenerze bez wzgledu na pogodę - zrezygnowałam.
Wogóle ten Radom to straszny niewypał... nie ma info w necie, strona ma ostatnią aktualizację w 2003 :o roku a telefon w wyznaczone dni nie odpowiada... :o

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakaranda napisał(a):
Asiaczku,
bardzo Ci dziękuję ale ja rok temu zastanawiałam się gdzie się zapisać. W tym roku już wystawiałam i teraz zgłaszam się na jesienne wystawy. Być może gdzieś się spotkamy :lol: .

OK. A więc - do zobaczenia. Jesienia będe w: Chrzowie, Wrocławiu, Rybnik i Zabrze, Kielce.
Pzdr.

Posted

OK. A więc - do zobaczenia. Jesienia będe w: Chrzowie, Wrocławiu, Rybnik i Zabrze, Kielce.

Będę na tych samych plus Racibórz i Częstochowa.

Pozdrowienia
Jakaranda i Borri :hand:

Posted

[quote name='Jakaranda']

Będę na tych samych plus Racibórz i Częstochowa.

Pozdrowienia
Jakaranda i Borri :hand:
Też miałam byc w Częstochowie, ale z uwagi na finanse - odpuściłam. No i nie znam sędziny M. Zasada, która miałaby nas sędziowac w Częstochowie.
No to nie pozostaje nam nic innego, jak czekać na spotkanie. :lol:
Pzdr.