Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ubiegłym roku byłam w Zabrzu jako widz. Odstałam w gigantycznej kolejce do toalety, bo były czynne tylko dwie, spłuczki zepsute, chodził człowiek z wiaderkiem i spłukiwał. Czy tam zawsze tak wygląda? Czy ktos tam jedzie?

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie w zeszłym roku z toaletami tam była tragedia, ale 2 lata temu na tym samym terenie było dokładnie to samo. Nie dość że syf za przeproszeniem, to z niektórych ringów trzeba było tam iść całe kilomtery :evil:

Posted

Ja Wam powiem szczerze, że jeszcze na wystawie za kibel nie zapłaciłam!!! Nie po to płacę pieniądze za wystawę, żeby jeszcze im dać dorabiać, bez przesady, wystawy coraz droższe, a przykład Zabrza... za co to ja tam mam płacić :evil:

Posted

Gosik ja robie zawsze tak samo;] Wchodze i wychodze..a jak sie babcia klozetowa przyczepi to mówie ze płacilam organizatorom i to juz niech ona z nimi dyskutuje..a co do toaltey w Zabrzu..to wole wytrzymac caly dzien i zatrzymac sie potem na pierwszej stacji benzynowej. To juz Toi Toi-e maja lepsze warunki!

Posted

To Wam jeszcze opowiem jak było w ubiegłym roku w wałbrzychu (chyba że byłyście) - kible nawet się nie domykały, trzeba było iść w dwójkę, podczas gdy jedna osoba wchodziła do kabiny (bardziej latryny) to druga drzwi musiała nogą trzymać, a tak brudno że szok :evil:

flashka-g i masz rację - obie robimy tak samo :P

Posted

[quote name='Gosik71']To Wam jeszcze opowiem jak było w ubiegłym roku w wałbrzychu (chyba że byłyście) - kible nawet się nie domykały, trzeba było iść w dwójkę, podczas gdy jedna osoba wchodziła do kabiny (bardziej latryny) to druga drzwi musiała nogą trzymać, a tak brudno że szok :evil:

flashka-g i masz rację - obie robimy tak samo :P
Gosik bylam tam niestety :( a podloga to przypominala wysciulke chlewiku a nie podloge w toalecie....

Posted

Ja jeszcze nigdy nie byłam w Wałbrzychu (sama nie wiem, dlaczego). Ale to, co piszecie, trochę odstrasza. dobrze, że na stacjach benzynowych można w przyzwoitych warunkach zrobić ro i owo.
Pzdr.

Posted

Tylko że w Wałbrzychu w pobliżu terenu wystawy napewno nie ma stacji benzynowej w obrębie kilkunastu kilomterów!!! Wystawa super, piękny teren (w pobliżu nawet można zamek zwiedzić i stadninę ogierów) ale na wystawie musisz kilka godzin być, a fizjologii nie oszukasz. Na pociechę... wokół trochę drzewek, więc można zamienić ten śmierdzący szalet na łono natury.

Posted

Najgorsza wystawa to była swego czasu Częstochowa, istny koszmar. Czegoś takiego to jeszcze nigdzie nie widziałam, ale zmienili miejsce.
Zgadzam się, że bzdurą są opłaty za korzystanie z toalety, gdy tyle płaci się za zgłoszenie psa. Sa związki, które o tym pamiętają, np. Katowice, Poznań.

Posted

uważam ze problem toalet dotyczy głownie wystaw organizowanych "na powietrzu", bo te w hali są już porządnie zorganizowane. Choc np w Opolu trzeba było płacic :-?
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja w tym roku, w Opolu nie płacilam za toaletę. Wchodziłam, robiłam swoje i wychodziłam. Po prostu.
Pzdr.

kurde czy tylko ja płaciłam w Opolu za toalete?? Asiaczku a tam nei stała babcia klozetowa????
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Ja już pisałam wcześniej, że nigdy nie płacę, jak babcia klozetowa siedzi i woła o kasę, to mówię że kupę kasy za wystawę zapłaciłam i nie dołożę już nawet złotówki!!!

Posted

Gosik71 napisał(a):
Ja już pisałam wcześniej, że nigdy nie płacę, jak babcia klozetowa siedzi i woła o kasę, to mówię że kupę kasy za wystawę zapłaciłam i nie dołożę już nawet złotówki!!!

To też jest sposób.
Pzdr.