Jakaranda Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 W ubiegłym roku byłam w Zabrzu jako widz. Odstałam w gigantycznej kolejce do toalety, bo były czynne tylko dwie, spłuczki zepsute, chodził człowiek z wiaderkiem i spłukiwał. Czy tam zawsze tak wygląda? Czy ktos tam jedzie? Quote
Gosik71 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Faktycznie w zeszłym roku z toaletami tam była tragedia, ale 2 lata temu na tym samym terenie było dokładnie to samo. Nie dość że syf za przeproszeniem, to z niektórych ringów trzeba było tam iść całe kilomtery :evil: Quote
matrix..... Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ale opłata za zgłoszenie prawie jak na międzynarodówkę :( Quote
Gosik71 Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Ja Wam powiem szczerze, że jeszcze na wystawie za kibel nie zapłaciłam!!! Nie po to płacę pieniądze za wystawę, żeby jeszcze im dać dorabiać, bez przesady, wystawy coraz droższe, a przykład Zabrza... za co to ja tam mam płacić :evil: Quote
flashka-g Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Gosik ja robie zawsze tak samo;] Wchodze i wychodze..a jak sie babcia klozetowa przyczepi to mówie ze płacilam organizatorom i to juz niech ona z nimi dyskutuje..a co do toaltey w Zabrzu..to wole wytrzymac caly dzien i zatrzymac sie potem na pierwszej stacji benzynowej. To juz Toi Toi-e maja lepsze warunki! Quote
Elitesse Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 ehh ale niestety to problem nie tylko Zabrza :( niektorzy robia wystawy nie majac odpowiedniego terenu :( Quote
Gosik71 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 To Wam jeszcze opowiem jak było w ubiegłym roku w wałbrzychu (chyba że byłyście) - kible nawet się nie domykały, trzeba było iść w dwójkę, podczas gdy jedna osoba wchodziła do kabiny (bardziej latryny) to druga drzwi musiała nogą trzymać, a tak brudno że szok :evil: flashka-g i masz rację - obie robimy tak samo :P Quote
Elitesse Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Gosik71']To Wam jeszcze opowiem jak było w ubiegłym roku w wałbrzychu (chyba że byłyście) - kible nawet się nie domykały, trzeba było iść w dwójkę, podczas gdy jedna osoba wchodziła do kabiny (bardziej latryny) to druga drzwi musiała nogą trzymać, a tak brudno że szok :evil: flashka-g i masz rację - obie robimy tak samo :P Gosik bylam tam niestety :( a podloga to przypominala wysciulke chlewiku a nie podloge w toalecie.... Quote
Gosik71 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Święte słowa!!! Jak wystawa mi się podobała, tak kibel wystarczył żebym się zraziła :evil: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ja jeszcze nigdy nie byłam w Wałbrzychu (sama nie wiem, dlaczego). Ale to, co piszecie, trochę odstrasza. dobrze, że na stacjach benzynowych można w przyzwoitych warunkach zrobić ro i owo. Pzdr. Quote
Gosik71 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Tylko że w Wałbrzychu w pobliżu terenu wystawy napewno nie ma stacji benzynowej w obrębie kilkunastu kilomterów!!! Wystawa super, piękny teren (w pobliżu nawet można zamek zwiedzić i stadninę ogierów) ale na wystawie musisz kilka godzin być, a fizjologii nie oszukasz. Na pociechę... wokół trochę drzewek, więc można zamienić ten śmierdzący szalet na łono natury. Quote
Daisunia Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 :o :o :o :o :o czytam i czytam i oczy robią mi się co raz większe :o :o :o :o nigdy bym nie pomyslala że "takie" warunki panują na wystawach :o Quote
bo Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Najgorsza wystawa to była swego czasu Częstochowa, istny koszmar. Czegoś takiego to jeszcze nigdzie nie widziałam, ale zmienili miejsce. Zgadzam się, że bzdurą są opłaty za korzystanie z toalety, gdy tyle płaci się za zgłoszenie psa. Sa związki, które o tym pamiętają, np. Katowice, Poznań. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Jeszcze Kielce (nowa, wspaniała hala)... Pzdr. Quote
Savannah Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 uważam ze problem toalet dotyczy głownie wystaw organizowanych "na powietrzu", bo te w hali są już porządnie zorganizowane. Choc np w Opolu trzeba było płacic :-? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
nice_girl Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Asiaczek napisał(a):Jeszcze Kielce (nowa, wspaniała hala)... Pzdr. I Rzeszów. Równiez nowa, piękna hala. :wink: Quote
Gosik71 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 A na wolnym powietrzu... pampersy dziewczyny będziemy nosiły :roll: albo z pieskami pod drzewko... Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 A ja w tym roku, w Opolu nie płacilam za toaletę. Wchodziłam, robiłam swoje i wychodziłam. Po prostu. Pzdr. Quote
Savannah Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Asiaczek napisał(a):A ja w tym roku, w Opolu nie płacilam za toaletę. Wchodziłam, robiłam swoje i wychodziłam. Po prostu. Pzdr. kurde czy tylko ja płaciłam w Opolu za toalete?? Asiaczku a tam nei stała babcia klozetowa???? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Stała, no i co z tego? Pokazywałam jej banknot 200-złotowy, a ona za każdym razem nie miała wydać. No to nie płaciłam. Pzdr. Quote
Savannah Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Asiaczek napisał(a):Stała, no i co z tego? Pokazywałam jej banknot 200-złotowy, a ona za każdym razem nie miała wydać. No to nie płaciłam. Pzdr. :lol: :lol: :lol: Quote
Gosik71 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ja już pisałam wcześniej, że nigdy nie płacę, jak babcia klozetowa siedzi i woła o kasę, to mówię że kupę kasy za wystawę zapłaciłam i nie dołożę już nawet złotówki!!! Quote
NNikka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 To mnie pocieszyłyście dziewczyny bo ja w tym roku zgłosiłam zwierzyne do Zabrza i Rybnika... A byłyście kiedyś w Rybniku? Quote
Gosik71 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Byłam w Rybniku w ubiegłym roku, wystawa ogólenie fajna, ale do kibla wieczna kolejka a warunki.... takie sobie :x Quote
Asiaczek Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Gosik71 napisał(a):Ja już pisałam wcześniej, że nigdy nie płacę, jak babcia klozetowa siedzi i woła o kasę, to mówię że kupę kasy za wystawę zapłaciłam i nie dołożę już nawet złotówki!!! To też jest sposób. Pzdr. Quote
Recommended Posts